Kişilik & Karakter Bir ninja olsaydınız size kimse dokunmaya bile cüret edemez miydi? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bir ninja olsaydınız size kimse dokunmaya bile cüret edemez miydi 🤔#KişilikKarakter Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Bir ninja olsaydınız size kimse dokunmaya bile cüret edemez miydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Şuanda da ninjadan çok farklı değilim zaten. 2 3 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂 sis atıp kaybolabiliyor musun 🤔 Yorumla HeartofFire 1 yıl Sis atmadan da kaybolabiliyorum daha iyisi ahshs Yorumla FiqHtShoT 1 yıl O da iyiymiş 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ninja kaplumbağa alacagm ben isteyen evinde besleyebilr 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Onu karşı taraf iyi bilir ve oluşabilecek riskleri göze alır 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Fantezi dünyasında yaşamıyorum. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gebertirdim :))) 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Simdide dokunamazlar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şuanda da ninjadan çok farklı değilim zaten.
😂😂 sis atıp kaybolabiliyor musun 🤔
Sis atmadan da kaybolabiliyorum daha iyisi ahshs
O da iyiymiş 😂
Ninja kaplumbağa alacagm ben isteyen evinde besleyebilr
Onu karşı taraf iyi bilir ve oluşabilecek riskleri göze alır
Fantezi dünyasında yaşamıyorum.
Gebertirdim :)))
Simdide dokunamazlar.
Şuanda dokunamazlarkıı