Çok sevdiğin bir şey üzerinden ya da sana fazla uygun olan bir lakap takacak olsan, bu ne olurdu ya da çevrenizde ki insanlar farklı şekilde hitap ederler mi size? 👀
Haklı derdim çünkü %10 üzerinden sayarsam %9 insanlar hakkındaki düşüncelerim tahminlerim sürekli haklı çıkar çıkmayanlar da olur elbet ama çoğunluk böyle insanlar tarafından da biraz böyle bilinirim
Eski bir arkadaşım bana "kırılmazbaş" derdi. Aramızda bir espri vardı ondan dolayı öyle söylüyordu. Yoksa benimle uyumlu olduğundan değil jsjsjs benim de hoşuma gidiyordu onunla şakalaşmak. O yüzden kırılmazbaş diyorum sjsjs
Sbdjfkfk Mayını bıraktı gitti kadın ya djfkfl Neyim varmış he? Gayet hanım hatunlarız, bak karılarız demedim, neden? Çünkü hanım hanımcık bir kız çocuğuyum djfkflgl
Hiç başkası için lakap kullanmadığım için benim içinde kullanılmadı, bende kendime bir lakap yakıştıramadım, meslek hayatımda profesör olduğum için herhalde 😏
bir kaç tane lakabım vardı zaten KURT ADAM BEYAZ DİŞ MELEK YÜZLÜ ŞEYTAN (SEVEN DEADLY SİNS İZLEYEN FAN Bİ ARKADAŞIM VARDI BANA DA ACIMASZILIK GÜNAHI KURT GÜNAH DİYODU (KENDİSİ UYDURMUŞTU)
Bana melodi derlerdi eskiden. Eskiden güzeldi her şey tabi. Şimdi melodinin notaları soldu. Artık takıntılı, obsesif, yalnız, sessiz, bencil... gibi şeyler diyebilirler. Belki de arkamdan diyorlardır. Kim bilir?