Direk arıyolar bide görüntülü yani. Tamam müsait miyiz diye sormuyolar bide zorla görüntü açtırmaya çalışıyolar. Özellikle aile evindeyseniz baya sıkıntı. Sürekli bakim sana anlık at yoksa küserim mesajına bakmam bak diyip bişeyler diyenler gerçekten çok sıkıntı. Böyle insanlar daha önce hayatımda vardı evet böyle dediklerinde geçiştirmek ya da anlık atmak yerine ağızlarının payını verdim ve engelledim. Daha sonrada egoist dediler kendilerine bakmadan. Böyle durumlar normalleştiği için anlık atmayıp görüntü açmayanlar suçlu oluyor.
Kızların en rahatsız olduğu mesajlar genelde samimiyetsiz, ısrarcı veya sınır ihlali yapanlardır. Özellikle “Neden cevap vermiyorsun?”, “Müsait misin, niye görmezden geliyorsun?” gibi baskı kuran mesajlar itici gelir. Tanımadan atılan aşırı kişisel ya da kaba mesajlar da rahatsız edicidir. Samimiyet ve saygı her zaman önemlidir.
"Bakım sana" "anlık at" "nude at " gibi görüntü istemeler ve tanımayan insanların merhaba nasılsın demesi (burada ekstra olarak direkt utanmadan yapmak istediklerini cinsel fantezileri anlatıp teklif eden lavuklada var tabi )
“Boydan atsana” abi cidden çok rahatsız edici bunu yazan insanlar cinsenlikle sizi kullanıyor olabilirler lütfen bu tarz erkeklere güvenmeyin sağı solu belli olmuyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
diğer kızları bilmem ama erkeklerin tüm mesajları rahatsız edici bana göre.