Platonik aşkı hissedebilirim evet karşımda duruyorsa sözleri ile ifade etmese de bakışıyla hal ve hareketleri ile kendini ele verir ister istemez belli eder kendini aşık herkes gibi bakmaz çünkü bunu geçmişte yaşamış biri olarak söylüyorum birini platonik olarak seviyordum hiç ona Seni seviyorum dememiştim ama o benim ona aşık olduğumu anlamıştı insan kendini ele veriyor
Geldim gidiyorum ama gercekten platonik bile olsa birinin beni sevdigine inanmak isterdim. Sevdigini bilirsin ama sevildigine pek emin olamazsın derler ya o noktada takıldım ve kimse noktayı seni seviyorum cümlesine alıp götürmedi. He bende artık o cümlenin peşinde çok koşmuyorum diyebilirim.
Asla bu bir sitem degil sadece soruna içten vede samimi bir yorum diyelim ☺️ Şarkı senin sorunda varlık ve yokluk geçince Seboda Yoklugun Varlığın Bir diyince kafamda cagrısım yaptı 😅
Evet, platonik aşkı hissedebilirim. Birine dokunmadan, sadece varlığıyla bile kalbimde bir sıcaklık hissetmek mümkün. Onunla konuşmasam da gözlerinde kaybolmak, gülüşünde huzur bulmak yetiyor. Belki hiç cesaret edemem duygularımı söylemeye ama o, düşüncelerimde hep en özel yerde kalır.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hissedebilirim tabii ki hayatımda bir kere aşık oldum o da zaten platonikti yani kimse benden daha iyi bilemez bu kavramı Varlığı belirli olmayanın yokluğu da çok iyi anlaşılıyor emin olun😃
Bugün bir film 🎥sahnesinde izledim. Kadın karakter, "insan evinde olan kaosu o kadar benimsiyor ki evdeki o insanı dışarıda arıyor sonra da o da onu üzüyor." Yanlış adamları doğru aşkla sevdiğiniz, sevdiğimiz için ➡platoniklik mutlaka herkeste olmuştur, hayatında bir kere.
Bana platonik aşık olan kızı hissederim anlarım 😅😉 hatta sorabilirim bile sen bana aşık mı oldun diye eğer öyleyse duygularını itiraf et benim kalbim boş derim kıza
Hissetmek herkese özgü bir şey değil bazen körkütük olabiliyorsun aklını yitiriyorsun mantığın bir kenara geçiyor sadece duyguların konuşuyor mantıklı hareket edemiyorsun