Koç; Dağları deviren herkese diz çöktüren karizmama düşmüyor inanabiliyor musun ben yani bennn 🤦🏻♀️
Boğa; Yanılmak için dünyaya gelmiş gibiyim herkes konusunda yanılır mı insan ya 🙄
İkizler; Bana senden gayrııı çok var amannnn hayat güzel be 😂
Terazi; Dozer gelse belki yıkar o da hani beeeelki her sorunun içinden çıkarım ben 😎
Aslan; Arada içimi dökerim kafasını şişirim diye köşede tuttuğum ne kadar arkadaşım varsa hepsi mevzuya uyandılar yapayalnızım 😭
Yay; Bence her şey hallolur olmazsa da ben dünya tatlısıyım umrumda değilsiniz.
Oğlak; Paran varsa ben de varım paran yoksa sen kimsin yaaa yoksun bittin gittin ben de bittim her şey bitti 🤦🏻♀️
Yengeç; Hepinizi aynı anda idare ederken bitap düşüyorum zaten bi'de gidiyor Nejla Melis'i Melis Figen'i öğreniyor o kadar şanssızım ki 🥺
Kova; Ruh dünyamın derinliklerine soktuğunuz hançerler dönerler dönerlerrrr ayranlar kolalar acıktım be 🤤
Başak; Tam 4 yıldır yerimde sayıyorum hâlâ kimse beni görünce reverans çekip önümde eğilmiyor ne zaman en üst kademeye atlayacağım ben offf
Akrep; Şu hayattaki en büyük aptallık güvenmek kime n'aptıysam hakettiniz ki yine olsa yine yaparım valla bak alışkanlık olduğundan değil siz ibiiinesiniz 😒
Balık; Yıkılmam ki yıkamazsınız olmadı spora başlarım taş gibi olurum kaybettiğine dönüp bakarken bi'ara ararsın heralde dimi 😭
Boğa; Yanılmak için dünyaya gelmiş gibiyim herkes konusunda yanılır mı insan ya 🙄
İkizler; Bana senden gayrııı çok var amannnn hayat güzel be 😂
Terazi; Dozer gelse belki yıkar o da hani beeeelki her sorunun içinden çıkarım ben 😎
Aslan; Arada içimi dökerim kafasını şişirim diye köşede tuttuğum ne kadar arkadaşım varsa hepsi mevzuya uyandılar yapayalnızım 😭
Yay; Bence her şey hallolur olmazsa da ben dünya tatlısıyım umrumda değilsiniz.
Oğlak; Paran varsa ben de varım paran yoksa sen kimsin yaaa yoksun bittin gittin ben de bittim her şey bitti 🤦🏻♀️
Yengeç; Hepinizi aynı anda idare ederken bitap düşüyorum zaten bi'de gidiyor Nejla Melis'i Melis Figen'i öğreniyor o kadar şanssızım ki 🥺
Kova; Ruh dünyamın derinliklerine soktuğunuz hançerler dönerler dönerlerrrr ayranlar kolalar acıktım be 🤤
Başak; Tam 4 yıldır yerimde sayıyorum hâlâ kimse beni görünce reverans çekip önümde eğilmiyor ne zaman en üst kademeye atlayacağım ben offf
Akrep; Şu hayattaki en büyük aptallık güvenmek kime n'aptıysam hakettiniz ki yine olsa yine yaparım valla bak alışkanlık olduğundan değil siz ibiiinesiniz 😒
Balık; Yıkılmam ki yıkamazsınız olmadı spora başlarım taş gibi olurum kaybettiğine dönüp bakarken bi'ara ararsın heralde dimi 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeç; Hepinizi aynı anda idare ederken bitap düşüyorum zaten bi'de gidiyor Nejla Melis'i Melis Figen'i öğreniyor o kadar şanssızım ki
Dozer gelse belki yıkar o da hani belki her sorunun içinden çıkarım ben...
Unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz 🙅🏻♀️
Son soruma bakar mısın 💕
Balık
İhanet