Bir kişi desin bana şunu yaptın diye. Şu zararın dokundu diye. Buyurun. Herkese verecek cevabım var elhamdülillah...
Bu soruyu okuyacakları biliyorum... Cevap verecek cesaretinizi de aynı şekilde bekliyorum...

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™

Bir kişi desin bana şunu yaptın diye. Şu zararın dokundu diye. Buyurun. Herkese verecek cevabım var elhamdülillah...
Bu soruyu okuyacakları biliyorum... Cevap verecek cesaretinizi de aynı şekilde bekliyorum...

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Herkes ne ekerse onu biçer hiç kimse tutup benim yoğurdum ekşi benim suçum yok demez hepimizin bir suçu hatası var. Senin için hata da böyle göndermeli sorular açmak diyeceksin ki şimdi ne ilgisi var ben öylesine açıyorum, bu sorular öylesine falan değil. Eğer gerçek hayatta sorunların varsa burası çözmez burada birileri ile sorunun varsa soru açıp sitem edene kadar gider güzel bir şekilde konuşup sorunu çözersin. Çünkü burası öyle bir ortam ki, sen soru açarsın sana gelip sen haklısın der gider seni kötüler, senin tek hatan var biriyle sorun yaşayıp bunu bütün siteye yansıtmak, sizin gerçek hayatınız var benim var ailemiz var şu siteyi eğlence için kullanın dedikodu malzemesi yapmayın.
Sen gidip birileri hakkında ona buna dedikodu yapmaya devam ettiğin sürece huzurun kalmaz. Ayrıca ne ekersen onu biçersin demişsin ben kime ne yaptım diyorsun dedikodu yapıyorsun insanların arkasından konuşuyorsun yüzüne gelip hiç bir şey yok gibi konuşalım diyorsun çoğu insan yapıyor bunu, sen kendi hayatına bak kimse kimseye bir şey yapmaz ise kimse gelip sana bir şey demez sen de ne ekersen onu biçersin o yüzden kendi çevrene bak yaptıklarına bak anlarsın seni suçlamak değil kendi yaptıklarında vardır diye yazdım. Şu sayfayı dedikodu malzemesi yaptınız eğlence için kullanın dedikodu yapmak için değil.
Bundan sonra hayatımda ki sıkıntılı insanları kenara bıraktım. her şey çok güzel olacak.
En doğrusunu yaparsın gerek yok böyle şeylere sanal ortamda böyle şeyler çok olur, dediğim gibi seninde hataların var. O yüzden ölümlü dünya geçici dünya için zamanını boş şeylere harcama eğlenceli soru sor yorum yap normal hayatına odaklan seni tanımıyorum ama burada gördüğümü söylüyorum saçma sapan mevzular ile uğraşıyor üyeler gereksiz boş vakit kaybı, iki rekat namaz kılalım desek adam sende dur deriz dedikodu kaos olduğunda bir numara oluruz. Yani demek ki sende bir şeyler yapıyorsun ki seninle uğraşıyorlar yapma hakkında hayırlısı olsun.
Kaç abi kaç yaşına gelmiş adamsun neyin açıklamasını yapıyorsun ki susmak bazen en büyük cevaptır ula sal gitsin o onu dedi bu bunu dedi yav boşkoy ula vallahi takma sağlığına yazık yapma böyle şeyler hem nedir ula bu cuma cuma aziz mübarek gün günaha sokmayın beni herkesin doğrusu ve yanlışı kendine kimseyi memnun edemezsin etmede zaten veyahutta bu kadar dert etme beyler hanımlar nerede olduğunuzu bi hatırlayın da ne ula burası sana bir nick verilmiş ne yapacağın belli ya onunla görüşürsün ya da görüşmezsin gözünemi batıyor veya kıl mı oldum ula elinizi tutan mı var bas da engeli hiç gerek yok üzmeyin hele yan yana bi kahve bile içmediğiniz konuşmadığınız iftira attığını söylediğiniz kişiler için asla o haklı bu haklı ula ben mi haksızım dert etmeyin gerek yok olmuyorsa çözüm belli biter gider
Bundan sonra öyle. Hayatımda ki sıkıntılı insanları kenara bıraktım.
Zihnindeki hangi duyguları düşüncelerini ekersen onu biçersin. Mucize, iyi şeylere odaklanarak ekerse o evren sana iyi şeylerle gelir. Kötü şeylere ekerse o evren insan ve olayları hayatına çeker. Neyi odaklanırsan onu büyütürsün derler. Evren sana güzelliklerle gelsin..🌿🙂
İnşallah hepimize 🙏
Cevap
7Cevap
Ben maalesef hak etmediğim şeyleri yaşadım hayatta her zaman. ama her zaman da sabrettim yine olsa yine sabrediyorum bakalım nereye kadar.
aynen nankörler cok ama onlar nankör diye biz insanlıktan vazgecemeyiz ne demisler
iyilik yap denize at kul bilmez ise Halık bilir
boş ver o seni enayi bilsin asıl enayi kendini bilmeyendir
Ayakta alkışlıyorum jöle 👋👏
abartma ya herkes görcek simdi 😀
Görsünler tabii 😂
😀😀
İnsanlar bazen hak etmediği şeyleri de yaşıyor. Bende bu konuda bir çok şey yaşamışımdır. Bi isyan var. Anlıyorum ama böyle olmaz. Çek kılıcını savur be abi 😂
Kılıcı bileme yapıyorum şu an. Tüyü koysan kesecek duruma geliyor.
Babam hep şey der
“Bir insanın kendine yaptığını, cümle alem toplansa yapamaz “ o kadar doğru ki :)
Babanın özlü sözü doğruymuş.
Diğer sorumda babanın özlü sözünü kullandım 😊
geçen yaz saksıya salatalık ektim domates çıktı bu söz iptal edilmeli asdfasdf
Sözle alakası yok yanlış tohum ya da fide vermişler 😂
Evet güzel şeyler yaparsan güzel şeyler bulursun kötü şeyler yaparsan kötülük bulursun
Kesinlikle ✌️👋
Evet ama maalesef herkes kötülük ekmeye karar vermiş 😂
Merhamet vicdan kurudu çünkü 😂
Evet ne ekersen onu biçersin hem toprakta da öyle ve insnalarda da
Kesinlikle. Oradan gelmiş söz zaten
Evet 🙏
Senin derdin ne, kaçtır göndermeli sorular soruyorsun :d
Benim derdim dağlardan büyük 😂
Haklısın sağol
Bilmiyorum ben pek ektiğimi biçemedim hem iyilik anlamında hemde küçük bahçe yapmıştım orada da alamadım pek
Kimseyle muhatap ya da samimi olmuyorum… Problemde yaşamıyorum… Ekmiyorum biçmiyorum…
bir şey ekmedim kanka binlerce kez ağlattıdım aldatıldım
Evet can yakanın eninde sonunda canı yanar
İnşallah yanar.
Evet doğru buğday ektinde arpamı çıktı derler, hayat bir ayna gibidir sen ne isen sana onu gösterir.
Yani genelde öyle derler
Sen evlisin çocuk..
Ne alaka şimdi
hic soruların cevapların hosuma gitti de baktim evliymissin oyle yazdim bende :d
Yani evet elimden geldiği kadar düzgün sorular sormaya çalışıyorum cıvık sorular bana göre değil
en dogrusunu yapiyosun buradakilerin geneli gibi saçma biri değilsin ne guzel..
Çok merci 🌹
Şu şarkıyı bırakıp kaçıyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=lpqkCzsx6qo
Teşekkürler ✌️👏
ricalar beyefendii
Evet katılıyorum..
Sanırım öyle oluyor...
Öyle. Karma is a b*tch.
Beni çok üzdüler diyenlere de gram sempatim yok. Herkes bir şeyler yaşıyor çünkü hayat seni oraya götürüyor. Yanlış kişilere güvenince, hak etmeyene kendinden verince ne olmasını bekliyordun? Kendi tercihlerinin sonucuna razı olmayı öğrenemedi insanlar. Paso başkalarına atıyorlar suçu.
Kesinlikle haklısın. Ama kavun değiller ki koklayıp bilelim nasıl olduklarını.
O yüzden temkinli olmalı. Denizde fazla açılsan ve botun batsa eşyaları değil, gerekli kontrolleri yapmayan ve fazla açılan kendini suçlarsın.
Evet ne ekersen onu biçersin.
Evet 😔
Aynen
Kesinlikle öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?