Köpek bile hata yapınca kuyruğunu kıstırıp bir köşeye oturuyor. Bazılarının dik başlılığı arsızlıktan..

Köpek bile hata yapınca kuyruğunu kıstırıp bir köşeye oturuyor. Bazılarının dik başlılığı arsızlıktan..

Öncelikle, duygularımı net bir şekilde ama suçlamadan ifade ederim. Hatalarını kabul etmemesi beni zorlar, ama önemli olan, bu durumu nasıl ele aldığını anlamak. Eğer sürekli kaçıyorsa, o kişiyle ilerlemek bana göre zor olur. Kendimi yıpratmam ve hatalarını kabul etmeyen birini değiştirmeye çalışmam gereksiz olur. Sınırları koymak ve sağlıklı bir mesafe yaratmak en iyi seçenek gibi görünüyor.
Dalgaya vururum iyice kafayı yer eheheh
Hihi damam damam diyip delirtmek lazım 😅
Çok haklısınız nazar değer geberip gidersiniz maazallahh edb
Ya tamam sensin derim 😅.
Hahsha en doğru sensin
Ama öyle şimdi ne yapalım yani 😊
Ayy teşekkür ederimm 😊🐣💖
Rica ederim 😊
Hatasını asla kabul etmeyen biriyle başa çıkmak zordur. Öncelikle sakin kalır, duygusal tepki vermemeye çalışırım. Durumu net ve açık bir şekilde ifade ederim, ama inatlaşmam. Değişmeye niyeti yoksa, enerjimi tüketmek yerine mesafe koyarım. Çünkü bazı insanlar anlamak istemez, sadece haklı kalmak ister.
Cevap
27Cevap
Başa çıkmayarak, oldukça basit. Kör olan gözleri açmaya çalışmak ancak tüketilmeye meyilli olanın işiydi.
Öylelerine sadece tamam kardeşim haklısın bacım falan denir yoksa işin içinden çık çıkabilirsen ))
Hatanın kendisi olduğunu anladığım an biter gider ahdh
Başa çıkmakla uğraşmıyorum, laf anlamaz öyleleri...
hayatımdan silerek tabi ki de
Çok sıkıntılı insanlar bu tipler.. Çekilecek gibi değiller.. Cehaletten, kibirden, gururdan olsa gerek.. Aynı şeyler kendi başlarına gelince kıyameti koparırlar ama..
Başa çıkmak için, ona aynı şeyleri yaşatmak lazım ki ne kadar çirkin haller olduğunu anlasınlar..
Mükemmel dünyasına onun bile hayranlık duyacağı kusursuzlukta bir yok sayış bırakırdım, hatasızca varlığını sorgulayabilir.
O ne yaparsam yapayım kendine inanacağından hiç muhataba almam. Ne hali varsa görsün derim.
Başa çıkmak imkansız. Belli bir zaman sonra haklıyken özür dileyen bile siz oluyorsunuz, bir şekilde sizi suçlu hissettiriyor. Sizde inanıyorsunuz böyle olduğuna. En iyisi böylelerini ilk hatasında silmek. Midem bulandı yazarken, travmam tetiklendi
Çok fazla düşünmeye gerek yok. Selamı sabahı keser önüme bakar giderim. Hayatta narsist kişiliklere ayıracak kadar fazla zamanım yok. İnsanı deli ederler, başkasıyla konuşsam böyle mi olacak diye paranoyaya sürükler böyle tipler.
Kabul etmiyorsa ne yapabilirsinki? Bi insan 10 kere hata yapmaz yapıyorsada bu suçtur.. bazılarıda inkar eder
Böyle insanlari hayatımda istemiyorum. Özür dilemeyi bilmeyen, sevgi gösteremeyen tipler. Bir çeşit narsist veya pasif agresif gruptan. Uzak olsunlar.
Çıkmam, hiç uğraşmam. Sendin der geçerim😄
Nasılsa yine burnunu poka sokar, ağlayarak gelir geri😅
İçerim çayımı keyfime bakarım..
Ardından bir sigara yakarım..
Dumanıyla beraber uçarım..
Birde Teoman şarkısı açarım..🪶
Ya o arkadaşı terk ederim ya da çok sevdiğim birisiyse her anında aynlama yöntemini uygular psikolojik baskı altına alırım..
Onu görmem tanımam hatalarıyla kalsın uzakta doğruyu bulduğu gün beni tanımasın sakın hiç tavsiye etmem 😂🥰
Evet bu gerçekten sinir bozucu oluyor ama önce çözmeye çalışırım eğer çözülecek gibi değilse o kişiyle ilişiği tamamen keserim
Çok tanıdık geldi bu bana da, söylersem provokatör olurum jsjjsjs Neyse hatasını ben direkt olarak yüzüne vururum valla kabul ederse kendi terbiyesini kabul etmezse de kendi karakterini edebini gösterir hsjdjd
Kim olduğuna bağlı olmakla beraber genel olarak başa çıkmak için uğraşmıyorum, Kara Murat sensin diyorum ve iletişimi kesiyorum : ))
uğraşmam yol veririm. hatayı kabul edip çözmeye çalışmak erdemdir. bundan yoksun ise benden de uzak dursun.
Tamam sen haklısın diyip uzaklaşırım laftan anlamaz çünkü
Hatasını anlamayan insana hata yaptığını anlatamazsın en iyisi uzaklaşmak
Hatasını kabul edene kadar fazla iletişime geçmemeye çalışıyorum
Başa çıkmaya uğraşmam, hemen alakayı keserim...
Kendi haline bırakmalı ya
karşıma böyle bir insan çıkmıştı direkt hayatımdan s. ettim şahsen
Başa çıkmaya çalışmam hatası ile başbaşa bırakırıyorm
Hangi insan? Ben göremiyorum da ahdhf
Ahhahshs
ellini sallasan ellisi saçını sallasan tellisi derim.
Onla asla iletişim kurmayarak başedebilirsin
Mümkün olduğu kadar uzaklaşarak.
Hatasıyla başbaşa bırakırım
Narsist biriyle uğraşamam geregini yaparm
Engelleyerek hayatımdan silerek
Uzak durarak yine aynısını yapacaktır birgün
Çıkmaya gerek yok silmek lazım
İletişimi keserim
Hak ettiği gibi tavır sergilerim
Onunla kavga ederek başa çıkardım abla
Kendi haline birakirim..
Artık muhatap olmayarak