Hava atmak = Herhangi bir üstünlüğünden dolayı ya da böyle bir üstünlüğü varmış gibi böbürlenmek...

Okulda, sokakta, sanal hayatta... vs. veya başka bir yerde hiç hava attınız mı? Veya buna gerek duydunuz mu?

Peki nasıl hava attınız?

Hava atmak = Herhangi bir üstünlüğünden dolayı ya da böyle bir üstünlüğü varmış gibi böbürlenmek...

Okulda, sokakta, sanal hayatta... vs. veya başka bir yerde hiç hava attınız mı? Veya buna gerek duydunuz mu?

Peki nasıl hava attınız?
Hava atma olayı bizim çocukluk döneminde kaldı. O dönemlerde yani ilkokul'da evet hava attım. Arkadaşımın önünden geçerken yeni tokalarım ile fiyakalı bir geçiş yaptım.😅Şu an yetişkin biriyim ve sonradan görme cahil olmadığım için hava atmıyorum.🙄
Ne gerek var dimi hava atmaya : ))
Bu sitede çoğu kişinin havasından geçilmiyor : )) Hava atanların da çoğunun kendisini bambaşka birisi olarak gösterdiğini düşünüyorum : ))
Tabii ki herkes istediği gibi takılabilir, atış serbest poligon boş : ))
Yok asla hiç sevmem çünkü nazar değer diye korkarım. Bizim hanım da öyledir hiçbir şeyi kimseye söylemez söyletmez de. Bana sıkı sıkı tembihler söylemek kimseye diye. Mesela araba aldım sıfır iş yerindeki arkadaşlara 20 gün 25 gün sonra söyledim. Ne zaman aldın diyorlar geçen ay diyorum e bize niye söylemedin diyorlar. Nazardan gerçekten çok korkarım insanların gözleri değer sözleri değer hiç belli olmaz. Ne güzel kendi halimde yaşamak varken başkalarını bulaştırmaya değmez yani.
Oooo sen arabanın tatlısını da almamışsındır, olmaz ki böyle 😂
Nereye alıyorum altın arttıkça borç artıyor 700 liradan başladı borç 850'ye çıktı 😂
Arabanın tekerini düzelt, 500 TL lik tatlı ile batmazsın 😂
500 TL'lik tatlıyla doyacak insanlar yok burada en az 5000 TL'lik tatlı lazım 😂
Yahu git tatlıbak, tatbak, her neyse en ucuz olan yerden al, tekerini düzelt 😂
Bizim burada o yok 😄
Yok ya hiçbir şekilde başkalarına hava atmak ya da başkalarına ezmek gibi bir alışkanlığım yok hatta hiç sevmem böyle yapan insanlarla nefret ederim desem geridir neticede hiç hoşuma gitmiyor hepimiz dünyada ölümüyüz bugün varız yarın yokuz neden birbirimize karşı hava atalım ki
Hayır hiç sevmiyorum. Çok utanırım. Küçükken yeni bir ayakkabı aldığımda toza bular eski gibi görünmesini sağlardım bir süre giydikten sonra temizlerdim ben niye böyleyim bilmiyorum acaba bende gizli kibir mi var 😂 🤷🏻♀️
Bu yaptığımla hava atıyormuşum gibi hissettim de sıkıntılıyım
Burada ne var ki 🤔
Cevap
8Cevap
Atmam ya hava kolay kolay da son iki görsele kahkaha attım 😂
Melekler toplanmış bakıyorum ahahs
Aynen kimse hava atmıyormuş : ))
Hem de ne rüzgar Lodos mu desem, Poyraz mı desem bilemedim : ))
Hayır sevmem hava atmayı
Hayır atmadım hiç huyum değildir.. Ne gerek var böyle şeylere hepimiz insanız sonuçta.. 😅
Hava atmam ben. Gerçekleri söylerim. İkisi arasında fark var dedoo😅
Hiç hava atmazsın, hiç görmüyoruz zaten : ))
Gerçekleri söylüyorum dedoo. Hangisi abartı mesela söylediklerimin?
Ben de onayladım zaten seni, sen hava atmazsın, görmüyoruz dedim 😂
Haha😅🙏
Yok gram sevmem hayatımda hiçte atmadım galiba hatta insanlar benim üzerimden atmaya çalışıyorlar ona bile sinir oluyorum yani ablam işte kardeşim şurada şöyle filan rahatsız olurum kimseye bir şey göstermeye gerek yok bence
Hayır hava atmam gösteriş yapmak gibi bir çaba içinde değilim hava atan insanların görgüsüz ve boş insanlar olduğunu dusunuyorum
Hayır, doğruları söylerken öyle anlaşılabilir muhakkak, ama kesinlikle eğrisiyle doğrusuyla kendimi anlatmayı tercih ederim.
Kurufasulye mercimek yersem hava attığım oluyo 😂
Hiç atmadım. Millet atıyor ama ayıp bence 😒
Hayatımda birkez hava attım oda lise ikide ders oldu bidaha atmadım 😂
Hayır, atmam. Atanlardanda rahatsiz olurum. Ama küçükken saçma sapan şeylerde hava atardik
Sanmıyorum bunu başkalarından bekliyorum ben açıkçası
Engin olcen kardeş, ortama uyarız.
Çıkıntılık yapmaya gerek yok.
Buradan atmış olabilirim.
Burada hava atmayan var mı ki diye düşünüyordum ki, kimsenin hava atma huyu olmadığını öğrendim : ))
Ya bıraksınlar Allah aşkına hepsi kariyer sahibi , cool, görgülü insanlar😅 Aynen inandık hepsine
Hepsi yönetici, hepsi mükemmel, bir şaheser, bulunmaz hint kumaşları, burunlarından kıl aldırmıyorlar 😂
İşte herkes hayallerindeki hayatı kendince burada yaşıyor : ))
Bize de inanmış gibi yapmak düşüyor : ))
Evet ev et hepsi yönetici 😅 Bir bakıyorsun ki yönettikleri hayali ekip😅😅
Yok ya beceremem zaten sjsjs
Senlik değil : ))
Hiiç sevmem hatta yanımda bunu bir başkası yaparsa da tanımıyormuşcasına bir hallere girerim, çok utanç verici bence.😅
Hava atmak mı çocuklar yapar bunu ya komik
Sen istesen de hava atamazsın : ))
İşim olmaz zaten :))
Hiç sevmem çok itici
Oflayıp pufflamak sayılırsa evet. Ara ara atıyorum 😂
Çok nadir sadece gıcık olunca yapıyorum
Bazen ezilmesi gerekenleri eziyorum😄😄
Hiç öyle bir huyum yok
Oyle bir huyum yok
Cakısıyomusun
Calısı
Hayır Yok.