Günaydın günaydın günaydın 🥰 Bütün güzellikleri hak ediyoruz ama nedense hak etmeyenler yaşıyor herşeyi😼neyse kahvemi içeyim sogumasınn musmutlu günler ❣️❣️

Günaydın günaydın günaydın 🥰 Bütün güzellikleri hak ediyoruz ama nedense hak etmeyenler yaşıyor herşeyi😼neyse kahvemi içeyim sogumasınn musmutlu günler ❣️❣️

Ben iyi davranılmayı, değer verilmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. Kimse yoğurdum ekşi demez ama çevremdekilerin de görüşü o şekilde. Burada tabii net tanıyan yok beni. Çok nadir bir iki kişi ama reel hayatta ne olduğumu nasıl olduğumu çevremdeki herkes iyi bilir.
Günaydınn 🥰 ''Bütün güzellikleri hak ediyoruz ama nedense hak etmeyenler yaşıyor herşeyi'' çok güzel bir söz kötü olan insanlar ve hak etmeyenler güzel şeyler yaşıyor bu hayatta maalesef. umarım güzel ve huzurlu şeyler yaşarım bende bu hayatta
Amin hepimiz kuzu
Amin ablacım

E canım Artık Allah Hakkımızda hayırlısı ne varsa onu versin IHI HI hI diyommm
Cevap
22Cevap
Valla dün öyle canımı sıkan bir şey oldu ki şu an sadece huzuru hak ettiğimi söyleyebilirim.
Bence sevilmeyi ve gülmeyi hak ediyirum
🌺😍🌸❤️
Daha şanslı olmayı hak ediyorum.
Günaydın cano rabbim hakkımda neyin hayırlısını güzelini layık görüyorsa o olsun bitanesi 😊🙏💖
Ben hep Allah'ım her şey gönlüne göre ver kalbimdeki sen biliyorsun diye dua ediyorum
Çok güzel bir cümle.. Evet bizler ilkbahar misali açmayı hakediyoruz🌸🙂
Hak etmeyenlerin tüm güzel şeyleri yaşamasının nedeni karşısındaki insan tarafından memnun edilene kadar fedakarlık gösterilmesinden kaynaklı.
Benim haketmediğimi düşünen insanlar haketsin.. ben hak etmesemde olur… hiç farketmez
Yaşadıklarımı hakediyormuşum. Bana kalsa daha güzel şeyler
Günaydın, herkes kendine göre her şeyi hak eder...
Sevilmeyi ama sevenini göremedik hep çok sevip aldatıldık işte
Dan bilzerian gibi 50 tane memeli arasında yaşamayı hak ediyorum kesinlikle
Tüm güzellikleri hakediyorum evet.
Ben en güzel şeyleri hakediyorum bence karşımdaki insan benimle yakınsa zaten en güzel şeyi haketmistir bxbbx
Helak olmayı sanırım ahahahaha 😂😂
Şaka kızlar yaw 🫢
Sen süreceksen olur çiçeğim 😍🫠@Firu_Zen
İyi bir kahveyi hak ettim bence
Şöyle içinde kısırı turşusu olan bir altın günü tabağı yaparsan hemen gelirim
Oyh hadi olsun seni kıracağım eheh
Marmara bölgesinde misin sen?
Çok uzakmış yaa buralarda olsaydın atlar gelerdiim
Sakarya :)) çok yaa üşenirim inan ki sj
Güzel olan herşeyi diyelim💃🥰
Sağol balım seninde her şey gönlünce olsun 🙏💃🥰
Beni etiket yapmışsın sağol ama havalar soğuk o insanlarla bende teşekkürler yinede😂🥰
Sevgiyle anılmayı, samimi insanları, değer görmeyi, emeğimin karşılığını almayı ve en önemlisi, huzurlu bir hayatı sonuna kadar hak ediyorum!
aylık 1 milyon dolar hak etsem yiter
Bunu bende bilmiyorum 😂
Ben de baharı hak ediyorum hatta yaz falan
Tüm güzellikler benim hakkım 😒
Her şeyin en iyisini 😀😀
Her şeyin en iyisini
Günaydın ☀️
Onu Cenabı Hak bilir
Belkide herkes hakettigini yaşıyor.
Sekerli aburcuburlar yemesen daha iyi
Çay olsun yeter saat 9 çayını bekliyorum..
Hiç birşeyi la
Güzel olan herşeyi hak ediyoruz
Herşeyin en iyisini 😂
Her şeyin en iyisini
Huzur
Herseyi
Tüm güzel şeyleri
artık hiçbir şeyi.
Seniiii 🥰😂😂
Herşeyin en güzelini
Afiyet olsun
Huzur , Mutluluk