Artık gerçekten sabrım kalmadı bu Erkekler ne istiyor ciddi olarak soruyorum Çıldırmak üzereyim?

Evleniyorum Kocamın gözü sürekli dışarıdaki kadınlarda beni boynuzluyor , ayrılıyorum bekar kalıyorum , farklı amaçlarla yaklaşıyor vermediğimi anlayınca başka kadınlara gidiyorlar, evlenmeye niyetleri yok, evli erkekler bana yürüyorlar , şansını denemeye çalışıyorlar, ben evleniyorum benim kocam Başka karılara gidiyor , Yani ben ne yapayım arkadaşlar, benim Beynim durdu artık, hayat bana karşı mı evren tek başıma ölüp gitmemi mi istiyor. ok eger istegi buysa artik omur boyu yanliz kalicam. insanlar mı gerçekten artık bozuk yani hayatın istediği ömür boyu tek kalmamsa ben pes ediyorum artık ve bunu kabulleniyorum artık hiçbir erkekle görüşmek dahi istemiyorum hepsi bütün esc'lerin olsun ben de bu kadar , evrenin istedigi olsun kimseyle olmak istemiyorum artık
Artık gerçekten sabrım kalmadı bu Erkekler ne istiyor ciddi olarak soruyorum Çıldırmak üzereyim?