Arkadaşlar instgramda fotoğraflarıma 40 50 li yaşlarda adamlar yorum yapıyor hayırlı geceler dilerim size sude hanım bune şekil sude hanım mükemmelsin yüzünüz çok tatlı diyr yorum yapıyorlar dışarda çok kez şahit oldum çiğ köfte almaya gidecektim tek başıma yolda karşımdaki taksi bana gel gel diye eliyle işaret yapıyo sinir oldum birde bugün lokantaya gittim adam bana bakıp duruyordu lokantada ben çıktım ordan merhaba diye onumden geçti takip etti beni nereye gidersem adam beni takip ediyordu dedim lan sen ne beni takip edip duruyorsun ben takip etmedim dedi kaçtı
kitap alıcaktım karşımda kuyumcu bana gel gel diye hareket yapıyo bana bakıp ikidebir
dedim kırtasiye ne zaman açılır abi birazdan açılır gel oturun isterseniz gitmedim hala eliyle gel gel hareket yapıyo karşımda kasapçı yiyecek gibi bakıyor bana cidden korkuyorum arkadaşlar ya başıma bir şey gelecek diye normal giyiyorum neden böylr şeyler yaşıyorum adım atamaz hale geldim dışarıya artık
kitap alıcaktım karşımda kuyumcu bana gel gel diye hareket yapıyo bana bakıp ikidebir
dedim kırtasiye ne zaman açılır abi birazdan açılır gel oturun isterseniz gitmedim hala eliyle gel gel hareket yapıyo karşımda kasapçı yiyecek gibi bakıyor bana cidden korkuyorum arkadaşlar ya başıma bir şey gelecek diye normal giyiyorum neden böylr şeyler yaşıyorum adım atamaz hale geldim dışarıya artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnsanları değiştiremezsin kendini korumanın yolunu bul.
Bdjsjksks sude hanım dayim instagraminizi merak ediyor yaşı 48 bdnsnsk
iyi sallamissin :D bir iki tane olabilir de herkes böyle güvenemez artik kendine türkiyede
gel gel diyince aklima geldi 🤣
Bu ara herkeste bir azgınlık var Mart ayı yaklaştığından
Sadece arkadaşların görse öyle bir problem kalmaz lakin sende biraz aranıyorsun galiba
Hatun nerede yaşıyorsun sen, kimlere rastlıyorsun kaç tane güzel kadın var hiçbirinden bu kadar yoğun şikayet duymadım. Bu kadarı fazla.
kadınların iş zor sapık dayılar biz erkeklere bile bakıyolar kafam yerde geziyorum
Bence kuruntu yapıyorsun veya yanlış anlaşılma felan var
Dikkat et kendine avcı çok av olma
Sude Hanim daş gibisin yavrum 😃😂
burada da farklı değil
Bunların olması için çıplak gezmen lazım
Olgun lari sevmiyor musun
Senin şans olgunlardan
Guzellık basa bela tabı
Engelle gitsin.
Geçmiş olsun 🤦♂️