Kişilik & Karakter Bebeklik döneminize ait ailenizin/sizin sakladığınız bir eşyanız var mı? Aušrinė_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Annem en minik zamanlarımda çay su verdiği kupamı saklamış bende bulduğum zamandan bu yana özenle saklarım o kadar hoşuma gidiyor kii minicik kulpu var 👶🏻djdjjd Bebeklik döneminize ait ailenizin/sizin sakladığınız bir eşyanız var mı? Cevapla Bebek Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bebeklik dönemimden tek kalan şey babam😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır resimler var sadece 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Annem Bir kac kiyafetimi sağolsun saklamiş evlatlarim giydi 😊 bide cooook sevdiğim oyuncak bebeğim vardi 🥰 1 2 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Çok güzel duygu olmalı😍 Yorumla BuOlsa 1 yıl Evet 🥰 Allah herkes hayirlisiyla mutlulukla nasip etsin Yorumla
zeynepxxxl Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Küçüklükten kalma okul kıyafetlerim var bende onlara özenle bakarım hatıralar çok var değe rverip saklamak gerek bence 0 0 Yorumla
RoyHarper Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% 1 yıl Bebekliğimde kullanılan battaniyeyi hâlâ saklarım. 0 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kıyafetlerim, oyuncaklarım ve bu benzeri porselen kupa bardaklarım var 0 0 Yorumla
Saliha-inci Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Babam İran'dan benim için küçük çaydanlık getirmişti altın renginde hala evde annem sakladı 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaşık var çocukluktan kalma ve hala onu kullanırım evde olunca. 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yokk ben saklıyodum oyuncağı annem atmış napıcan kaç yaşına geldin diye 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bazı oyuncaklarım var 1 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. bebeklik fotom var 1 2 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl O sayılmaz, herkesin vardır Yorumla patentsizim 1 yıl yeleğimde var bu olur mu Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı. Böyle duygusal bağlarım yok. 0 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. Bir kaç kıyafetim var bir de battaniyem 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet oğlum olunca verecekmiş 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evlenince kocan kaldırır atar bu neymiş diye 🙄 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Leğen var 😄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Bir tane çorabım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bebeklik dönemimden tek kalan şey babam😂
Hayır resimler var sadece
Annem Bir kac kiyafetimi sağolsun saklamiş evlatlarim giydi 😊 bide cooook sevdiğim oyuncak bebeğim vardi 🥰
Çok güzel duygu olmalı😍
Evet 🥰 Allah herkes hayirlisiyla mutlulukla nasip etsin
Küçüklükten kalma okul kıyafetlerim var bende onlara özenle bakarım hatıralar çok var değe rverip saklamak gerek bence
Bebekliğimde kullanılan battaniyeyi hâlâ saklarım.
Kıyafetlerim, oyuncaklarım ve bu benzeri porselen kupa bardaklarım var
Babam İran'dan benim için küçük çaydanlık getirmişti altın renginde hala evde annem sakladı
Kaşık var çocukluktan kalma ve hala onu kullanırım evde olunca. 😃
Yokk ben saklıyodum oyuncağı annem atmış napıcan kaç yaşına geldin diye
Bazı oyuncaklarım var
bebeklik fotom var
O sayılmaz, herkesin vardır
yeleğimde var bu olur mu
Pembe peluş çoraplarım..
Evet benim de battaniyem hala duruyor 🙂
Oyuncaklarımmm ❤️❤️💫💫
Böyle duygusal bağlarım yok.
Bir kaç kıyafetim var bir de battaniyem
Evet oğlum olunca verecekmiş