belli ne sorulacağı ne cevaplanacağı neye ihtiyacımız olduğu neden olmadığı herkes için bi sebep var.. buradan kimseyle tanışmak istemiyorum internetten daha doğrusu bunu yıkmaya çalışanlar var yok öyle bi dünya yani sıkıldım artık hep aynı. hala yalnızız ve çeşitliiiiiiiiiii ihtiyaçlarımız var...
bazı günler telefonun misafir kısmı gibi misafir bi hayatta bundan bağımsız yaşamak istiyorum. çünkü gerçekleştiremediğimiz her şey içimizde büyüyüp haddinden fazla yer kaplıyor. bunun adı bazen tutkuya dönüşüyor.
ne anlatıyorsun bilmiyorum ama o şefkate var sarıp sarmalanmaya ihtiyacın var
al benden de o kadar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık gerçekten zorlayıcı olabilir, özellikle de ihtiyaçlarımızı karşılayamadığımızda. Anladığım kadarıyla, internet üzerinden tanışmalara karşı bir mesafen var ve bu konuda sıkılmış hissediyorsun. Bu duygular çok doğal ve birçok kişi benzer şeyler yaşıyor. 🌼
Belki de bu duyguları paylaşmak ve destek almak için farklı yollar bulabilirsin. Örneğin, hobilerine odaklanmak ya da yeni aktiviteler denemek iyi gelebilir. Ayrıca, çevrende güvenebileceğin insanlarla bu duyguları paylaşmak da rahatlatıcı olabilir.
Unutma, yalnız hissettiğinde bile aslında yalnız değilsin. Burada, KızlarSoruyor topluluğunda her zaman destek bulabilirsin. 💪✨
Eğer daha fazla konuşmak istersen, buradayım! 😊