Biz sevgilimle ne zaman buluşmaya çalışsak hep bir sıkıntı oluyor. Ya cenaze çıkıyor, ya ailemiz normalde asla arayıp sormayan ailemiz nasıl oluyor da arayıp neredesin sen diye kızıyor. ya da ben sevgilimle telefonda konuşurken biri dalıyor konuşmamızı engelliyor. konuşamıyoruz doğru düzgün bile. ikimizde çok şey yaşadık ve atlattık. hala bu tür olaylarla uğraşıyoruz. çok merak ediyorum neden böyle oluyor diye? illaki bir şeyler oluyor yani. hep bir engel var. sizce nden oluyor bu? sizce bu imtihan mı yoksa ceza mı? sizce imkansızız diye mi veya sabır testi mi yapılıyor anlamıyorum. lütfen doğru düzgün açıklayabilir misiniz? artık hocaya başvurucam o derece bunaltı var üzerimizde.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanında benden ailen eski sevgilimle 4 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum buna benzer birçok şey yaşamıştık diyorduk ki Bütün dünya bizim aleyhimize mi, her şey bize karşı mi, Her şey bizim kötülüğümüze mi çalışıyor diye düşünüyorduk aynı benzer durumları yaşadık gerçekten seni şu an o kadar çok iyi anlıyorum ki yani bu kadardan tesadüf olur diyorduk bu kadarını o kadar iyi anlıyorum seni...
ee ne oldu peki? cevap bulabildiniz mi? veya hala devam ediyor musunuz?
Hayır
Tüm aksilikler bizim için gerçekleşiyordu
Ne zaman yan yana gelsek mutlaka bir sorun çıkmaya başlamıştı özellikle son 1 sene de..
4 yıllık bir ilişkiydi şu an devam etmiyoruz. Ayrıldı benden.
Herhangi bir cevabı yok. Sadece acı ama gerçek kendisi demişti ki şartlar, durumlar, sanki görünmez bir güç birlikte olmamıza karşı istemiyor demişti
Sorundan kastım tartısma kavga filan değil. Aksine seninde bahsettiğin üzere diğer olumsuzluklar
bizde de çok problemli geçiyor. ya onun yakını bizi ayırmaya çalışıyor ya başka bir şey falan. biz her seferinde birbirimizi affedip tekrar birleştik. ama bilmiyorum. onun yanına gidince de hep üzgün oluyorum sizde de bu oluyor muydu? şu an mutlu musun peki onsuz? bana çok zor geliyor ayrılmak. hatta dün tamamen bitiriyordum ama yapamadım.
bizde de çok problemli geçiyor. ya onun yakını bizi ayırmaya çalışıyor ya başka bir şey falan.
**BİREBİR AYNISINI YAŞADIK. İş yerinden bir kız arkadaşı benle ilgili bazı yorumlar yapmış agzına edecektim, sağolsun o gereken cevabı vermiş. Fakat iş yerine gittio kız o arkadaşına bir bakışm vardı farkına vardı anladı yaptıgı hareketi hoş bir daha görüşmesine müsade etmedim. Özür diledi sonra ama nafile.
biz her seferinde birbirimizi affedip tekrar birleştik.
**BENZER Tartışmalarımız olmuştu birkaç kez en fazla 1 hafta konuşmadığımız yazmadığımız olmuştu birbirimize
ama bilmiyorum. onun yanına gidince de hep üzgün oluyorum sizde de bu oluyor muydu?
**İLİŞKİNİN İLK 2.5 ssenesince o benim üstüme çok titrerdi bir kaybetme korkusu vardı, son 1.5 senede durumlar çok değişti. O korkuyu daha çok ben yaşadım ve üstüne senin de anlattıgın benzer durumlar yaşanınca ayrılık Kaçınılmaz oldu. Ben çok sevdim ilgimi belli ettim, kaybetme korkusunu hissettirdim sonucu ne yazık ki ayrılık oldu
şu an mutlu musun peki onsuz?
**Mutlu Muyum Hayatımdan ayrılma kararı verip giden oydu. Bitmesini istermiydim Asla. Bunun için mutlumuyum Hayır. Ancak hayat devam ediyor ve acı da olsa kabullendim ayrılığı
bana çok zor geliyor ayrılmak. hatta dün tamamen bitiriyordum ama yapamadım.
**AYRIL YA DA AYRILMA Diyemem sana derinlemesine detay bilmediğim bir konuda sana yorum yapmam doğru olmaz. Çok iyi düşün karar ver derim...
anladım. bizimde 1.5 senelik ilişkimiz olacak. nerdeyse hep bu konularla uğraşıp durduk. ve ben onun yanına gittğimde çok üzgün hissediyorum kendimi neden acaba? bu enerjiyle mi alakalı. yani havadan dolayı da olabilir ama bilmiyorum. çok seviyorum da. sen hiç bunun cevabını bulabildin mi neden oluyor diye? ve o kadar sene sonra ayrılık çok zor olmaz mı? insan toparlanamıyor.
anladım. bizimde 1.5 senelik ilişkimiz olacak. nerdeyse hep bu konularla uğraşıp durduk. ve ben onun yanına gittğimde çok üzgün hissediyorum kendimi neden acaba?
**BUNUN YANITINI ŞÖYLE SÖYLEYEBİLİRİM
- Ondan soğumuş olabilir misin?
- Üst üste gelen onca olumsuz durumlardan sonra ilişki seni yıpratmış olabilir mi psikolojik olarak?
- Eskisi gibi ilgisi ve sevgisi sana verdiği değer azalmiş hissediyor olabilir misin. Düşününce bunlar bir nebze mantıklı gelebilir..
Ben şahsen bu şekilde düşünüyorum..
bu enerjiyle mi alakalı. yani havadan dolayı da olabilir ama bilmiyorum. çok seviyorum da.
**HAVADAN OLABİLİR, HAYATINDA Kİ İlişkide ki gelişmelerin içsel olarak seni rahatsız ediyor oluşu, sevgiline sirayet ediyor olabilir..
sen hiç bunun cevabını bulabildin mi neden oluyor diye?
**KENDİMCE BULDUĞUM Sorular ve cevaplar var elbet
- Çok üstüne düsmeyd başladım, öyle çok sevdim ki hayatımın merkez noktası yapmıştım. Kendimi kaybediyordum. Hani bir insana ilişkide everesti yasatmak varsa zirvede yaşattım zirvede bırakıldım. Kitaplara konu olur filmlere onun için yaptıklarım..
Bazen bir insanı çok sevmek de yetmiyor denge esasmıs, karşılıklılık esasmıs, tabi sevmekten gözü kör olunca insanın bu noktayı gözden kaçırıyo
ve o kadar sene sonra ayrılık çok zor olmaz mı? insan toparlanamıyor.
**BENİM İÇİN BAŞLARDA ÇOK ZOR oldu tabiri caizse babamı kaybettiğim acıya benzer bir acı aynı minvalde bit kayıp yaşamış gibi hissettim. Ayrılıgın tüm evrelerini yaşadım
1) Ayrılık
2) Ayrılık acisi
3) Yoksunluk
4) Öfke ve Özlem
5) Kabulleniş...
Unutmayı değil, yokluğuna alışıyosun Ve Yoluna devam ediyorsun. Ben Yoluma devam ediyorum ve yolumdayım hayatımda bu ayrılıktan ders alıp kabullenip yolumda ilerliyorum..
güçlüymüşsün. bizim ikimizde de çok emeğimiz var. bir gün biterse diye çok üzülüyorum sizin gibi.
Güçlü olmak zorındayım her zaman ki gibi. Bizim içinde öyleydi çok daha fazlası vardı emekten. Ama sende acı da olsa bitmesi gereken ilişki varsa kabul etmek zorundasın. Toz pembe bir dünya ve 7 24 eller havada oyun oynayalım, barış güvercini ucuralım minvalinde bir iliikide yok. Dilerim ayrılık acısı yaşamazsın.
teşekkür ederim açıklamaların için
Rica ederım
Size büyü yapmışlar kuzum, hem de en etkililerinden. Kureyse cinleri kem gözlerini ilişkinize dikmiş.
emin misin knk?
Çok fena şeyler hissediyorum üzerinizden senin veya onun adının içinde N harfi var mı?
hayır yok buradan bilemezsin
Doğru :)
fal mı bakıyorsun? büyünün olduğunu nereden biliyorsun?
Fal diye bişi yoktur, uydurma hepsi. Talihsiz birkaç tesadüf yaşamışınız o kadar
ama sürekli mi olur? cenaze bile çıktı bugün buluştuk diye xd
2 olası ihtimal var, ya aileleriniz ilişkinizi biliyor ve zerre tasvip etmedikleri için her türlü zorluğu sergiliyorlar, ya da bunların hepsi birer tesadüf. Hangisi daha olası sence?
onun sadece ailesi biliyor ve onlar engel değil. olaylar oluyr sadece. tesadüf mü bilmiyorum.