Ben açık sözlü biriyim. Aklımdan geçeni insanın yüzüne karşı konuşurum. O yüzden daima dürüstlüğü vurgularım.
Cevabın nedir?
1 yılHımm🤔 bilemedim şimdi
1102 Yorumla- 1 yıl
Konuştuğum insanlar bilir
- 1 yıl
Peki şöyle ypalımm. Az çok konuştuk sen söyle var mı vurguladığım bi özelliğim
- 1 yıl
Sen sade bir kişiliksin. Yani hemen güvenmeyen , samimiyet kurmayan , güvenmek için zamana bırakan birisin. Çok konuşmaktan ziyada az ve öz konuşmayı tercih ediyorsun. Sen doğruluğa dürüstlüğe samimiyete çok önem veriyorsun. Mesela seninle çok olmasa da konuşuyoruz ama hala mesela kendini tam anlamıyla göstermezsin. Hani kimi insan içinden geldiği gibi tam anlamıyla konuşur kimi insan vardır bunu zamana bırakır kendini tam anlamıyla göstermez. O yüzden senin vurguladığın bir özelliğin samimiyet ve doğruluk. Mesela konuşmalara dikkat eden bunu aklında tutabilen ve doğru mu dürüst mü bunu farkında olmadan inceleyen bir yapı.
- 1 yıl
Hepsi doğru sen bu işi biliyosun cidden ✨✨
- 1 yıl
Senin gibi yazamam tabi bi deniyim ama..
Sen daha çok rahat biri gibisin.
önüne gelene her şeyini anlatmazsın ama yakın hissettiğinle paylaşırsın.
Konuşkan, güler yüzlü, cana yakın, sıcak, yardımsever.. hani biri alo dese elini taşın altına koyabilecek cinsten.
En önemlisi zorluklarla başa çıkmasını iyi bilen, bunlardan ders çıkarıp hayatını şekillendiren birisn - 1 yıl
bak sen bi gün benim evine gelirsen öyle bişi yapma sakınn gizliden söylersin çok istersen mshshdhdn
- 1 yıl
Bunu bildiğim iyi oldu sen yinede yemekte güzel olmuş dersin yemekten sonra ayrıntıları konuşuruz mshshs
- 1 yıl
İyi ya iyi 😒
- 1 yıl
Zaten benim yaptığım şeyin güzel olmama ihtimali çok düşük 😌 her ihtimale karşı yinede şeyapim dedimm
- 1 yıl
Mantıyı suyun içine atıyısun pişiyo, karnı yarığı öğreniriz annem iyi yapıyıo, yapmak sarmayıda sarabiliyorum zaten 😌 pişmesinide kısık ateşte yapacaksın miss
- 1 yıl
Mantıyı elle açmak çok zahmetli 😒
Geçenlerde annem bi gaflete düşüp elimde yapıcam dedi tek tek onunla uğraştık 3 kişi zor bitti.
- 1 yıl
Sarmayıda herkes ince ister sen kalın istiyosunn anlamadım bunuda
- 1 yıl
Hımm🙄
- 1 yıl
83 miydin sen msjdj
- 1 yıl
Çok şükür kilodan bi sıkıntım yok diğer türlü çok takardım ben msjsh
- 1 yıl
İyi iyi ı zamn veririsin rahat
- 1 yıl
Benim psikolojim bozulur msjsjdj
- 1 yıl
Aman aman Allah korusun 😅
- 1 yıl
Kolay ama ben yinede ipin ucunu kaçırmak istemem ileride zor olabilir ekmek falan pek yemiyorum iyi oluyor
- 1 yıl
Yani evet abur cubur falan yemiyorum pek.. e sonuçta zayıf olmak önemli 😌
- 1 yıl
Ayn yakışmıyor size zayıf olmaktansa bi tık toplu olmak daha iyi
- 1 yıl
Bugünde temizlik yaptık annemle çok yorucuydu
- 1 yıl
Ananemlere yemeğe gittik sonrasında bi çay içtik eve geldik şimdi devam daha bitmedi
- 1 yıl
Annen soğutmasaymış keşke msjdjd
Bizde sabah başladık saat 7:40 da kalktım sabah namazına bidaha uyumadım kahvaltı vs temizlik çok uzun sürdü derinden yaptık biraz ondan - 1 yıl
Ev dubleks falan değil 😂 ama çok derinden yaptık ya hep annem yüzünden mshs
- 1 yıl
Bide varya dünden halıları süpürdük kaldırdık akşam bugüne kolaylık olsun diye mshs
- 1 yıl
Ciiddi bu kadın her yerin üstünden bi kaç defa geçiyor. Geçenlerde mutfak dolabı siliyoruz bi taraftan ben bi taraftan annem başladı. Ben iki dk da bitirdim kendisi bi dolabı 3 defa sildiği için bitiremedi
- 1 yıl
Bi banyo vs kaldı 😒
- 1 yıl
Çok yanlış yapıyolar sana da bi tane bez vermeleri gerekiyor 😅 toz alırdın
- 1 yıl
Neyse dediğin gibi ileride ki eline artık yardım edersin
- 1 yıl
Ben zaten karısı otururken iş yapan erkek görmedim mshdhd
- 1 yıl
O zatenn klasik erkolarr msjdjd
- 1 yıl
Hadi yaa ben hiç rastlamadım öylesine mshshd erkekler dopru düzgün iş yapmaz genel zaten bu çok bilindik bişii
- 1 yıl
Vardır tabi ya bi iki tane mshs
- 1 yıl
Şimdiden bişi diyemeyiz evlendiğin zaman belli olur o msmjd
- 1 yıl
Evlilikle bekarlık Tabikide farklı. Şu an zaten iş güç yapmıyosun mshshd
Asıl yapman gereken zaman nasıl olur ona bakmak lazım 😂 - 1 yıl
Ama dopru ya banada sen yardım edersin gibi geliyo mshs
- 1 yıl
İş güç yapmıyosun derkenn ev işini kastettim mjsjs
- 1 yıl
Tamam annen ablan misade etmiyo olsun msjs sen uyanınca yatağını topluyo musunn?
- 1 yıl
koltukta yatıyo olabilirsin onu topluyo musun 🤔
- 1 yıl
Ne sorgulıycam ya kendini çok övdün cidden öyle mi diye baktım daha da bişi sormuyorum 😒
- 1 yıl
Uyıycam ben gidisyorum 🥱
- 1 yıl
Bişi demedim ki ya ne dedim sanki mshs
- 1 yıl
Sorularımdan bu kadar çabuk sıkılıcapını bilseydim olmazdım mshshd
- 1 yıl
Bi önceki nasıldı ki
- 1 yıl
O sorularla bunun alaksı yok ki mshd
- 1 yıl
Aman ya neyse ne ben gidiyorum görüşürüz
- 1 yıl
teşekküre geeek yok 😒 iyi geceler
- 1 yıl
Hayır ya şakasına şeyapim dedimm
- 1 yıl
Konu sen olunca yorgunluk kalmıyo demek isterdim tabii demiycem msjsj 😌 hala yorgunum her an uyıyabilirim😏
- 1 yıl
Yok ben yarın evde değilim bi gün sana benim hayatı anlatim blraz farklı mshsh dinlemek istersen tabi
- 1 yıl
Benim ki farklı ya biraz. Yarın erkenciyim iyi geceler ✨
- 1 yıl
Tamam teşekkürler ✨
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kendimi tanıtmak sıkıcı geliyor ya, onlar tanısın bana ne😂
111 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSaf biriyim. İnsanların söylediklerini takarım. Hasta olur kafayı yerim. Kimseye kendimi tam açıklayamam. Kendimi de çözemem. Deliyim galiba
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYavaş olamıyor zihnim. Dehb li olabilirim bilmiyorum ya da düpedüz canım
Gizli Üye(25-29)1 yılAçık sözlü biriyim neşeliyim
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynenn öyle mesela ben neşeli kibarım birinin yanıma neşem için keyfi gülmek için geldiğini anlıyorum sorsan diyor senden haz alıyorum seni en iyi arkadaşım görüyorum herkes sıkılınca kadar kardeşim sıkıldıktan sonra herkes yok veriyor kimseye yüz verme
Cevap sahibi1 yılİnan bana aynısı bende de var emin ol o girdiğin ortamı neşelendirmesen kimse seni elle tutmaz yaşadım gördüm
Cevap sahibi1 yılUzaklaşmakla hatta ettiğini düşündün mü
- 1 yıl
Hayır , asla. Çünkü ; çok fedakarlıklar yaptım. Uzun zamandır dardayım ve bu süreçte arayan soran merak eden veya davet eden pek az. Hani eskiden bensiz mangala gidilmezdi şimdi gizlice gider oldular. Her şey beraber yapılırdı şimdi aramaz oldular. O yüzden kimin ne olduğunu gördüm.
Cevap sahibi1 yılNeşen için yanındaydılar öyleyse
- 1 yıl
Neşe değil para. Ben biraz gönlümden geldi diyenlerdenim. Yani bir anda ararım hadi kebap yiyelim benden veya şuraya gidelim benden gibi. Gönlü açıl biriyim. Ama bazı kişlerde bunu görmedim. Ve bazı sorunlar oldu sakaltlandım hastalandım işsiz kaldım bu süreçte faydasını görmediğim çok kişi oldu.
Merhametli oluşumu..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendini anlatmaya çalıştığın da hangi özelliğini vurguluyorsun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler