ՏҽӀɑʍՏ
Benim kadar dik başlı olmasın, bana karşı en azından 😒

ՏҽӀɑʍՏ
Benim kadar dik başlı olmasın, bana karşı en azından 😒

Her özelliğim asla bana benzemesin bence benim yaşadıklarımı ve ne olursa olsun yargılanmalarımı yaşamasın asla çünkü hayatı öyle daha kolay olur mesela kızım sadece süslensin püslensin hiçbir şekilde okumasın prenses gibi bir hayat yaşasın bence yani hayalim o yönde mesela bana kalırsa kızımı okula göndermem asla ama öyle de olmaz bakalım zaman ne gösterecek ama şöyle de bir gerçek var kader diye de bir şey var sen ne kadar çabalarsan çabala her şey olacağına varıyor ve bir şeyleri yaşaman gerekirse yaşıyorsun karşılaşman gerekirse karşılaşıyorsun anne baba çocuğunu ne kadar korumaya mutlu etmeye çalışsa da kader ve bazı şeyleri çok kasmamak lazım çünkü yaratan rabbimiz bize bir şekilde sahip çıkıyor ve yolumuzu gösteren o
Bazen aşındırıcı açık sözlülüğüm ve aşırı patlayıcı karakterim, insanları çok çabuk kırmaya yol açabiliyor ama özellikle kırmızı çizgilerimin sınırına geldiğimde veya kişi beni çileden çıkardığında veya gerçekten sinirlendirdiğinde.
Bazı şeyleri söylemek zorunda kaldığımda veya çok çarpık bir taraf gördüğümde, bunları kendime saklayamıyorum ve incinebiliyorum ama aşırı durumlarda. Diyelim ki çocuğumun açık sözlü ve karakterli olmasını istiyorum ama abartılı tavırlar olmadan :)
Hiç öyle bir izlenim almadım senden
Çünkü çoğu zaman kendimi tutuyorum, iç gözlemimdeyim :) ve çoğu durumda bilgeliği ve mesafeyi tercih ediyorum ve karşılaştığım insanlar genellikle oldukça iyi ayarlanmış.
Etkileşimlerden fevri bir şekilde ödün vermeyi sevmiyorum, insanlara saygı duymaya ve onları anlamaya çalışıyorum çünkü ne kötü niyetim ne de insanlara meydan okuma isteğim var, bunun olması için gerçekten gerekli bir nedenden dolayı patlamam gerekiyor.
Çoğu zaman ya kayıtsızım ya da bazı gerilimlerden kaçınan bir duruştayım diyelim :) bu da hoşuma gitse de gitmese de düşündüğümü söylememe engel değil. Analiz ve dürüstlükle ilgileniyorum ve kabul edilebilir olduğu sürece uyumu hakim kılıyorum. Bu benim var olan bir parçam ama beni tamamen tanımlayan şey olduğunu söylemiyorum, bu benim bir parçam, sakin ve nazik bir yanım da var ama fevri hareketlerden hoşlanmıyorum.
İnsanları bedavaya aşağılamayı ya da değersizleştirmeyi sevmiyorum. Bu özelliklerimden bazı ince bağlamlarda bahsettim ve gerçek hayatta değil sanal bir ortamdayız, bu yüzden kendimi günlük hayatıma da dayandırıyorum.
Soru, çocuğunuza neleri aktarmak istemediğinizi soruyordu ve ben de bundan kaçınmak istiyorum çünkü karşınızdaki kişi daha az görkemli bir davranışa ya da hoş olmayan ve dürüst olmayan bir konuma sahip olsa bile, bazı kelimeler ve bazı şeyleri söyleme biçimleri bazen incitebilir.
Belirli bir akımı takip etmiyorum, belirli bir gruba bağlı ya da bağımlı değilim, ancak kendi özerkliğim var. Sosyal olma eğilimindeyim, ancak bütünlüğüm içinde uzak kalabilme yeteneğimi seviyorum.
Kimsenin beni sevmesini beklemiyorum, sadece yoluma devam ediyorum.
Dipnot: Bunu benden görmediyseniz, bunun nedeni bunu doğru şekilde yapmamdır, sanal dünya günlük yaşamın gerçek dünyası değildir ve kendimi ifşa etmek veya bu davranışları sebepsiz yere göstermek istemiyorum. Benim hakkımda yeni bir şey öğrenmiş olacaksınız:) saygı, onaylanmaktan daha iyidir.
Susmasın. Kaderine boyun eğmesin.. Zira çocuğumun benden katbekat daha fazla güçlü biri olmasını isterim. Düştüğü gibi kalkabilsin, birilerinin el uzatmasına ihtiyaç duymasın. Kendine yetebilsin..
Tamam işte sana çeksin :D bu böyle değil mi sende
Bilmem, öyle mi? 😄
Valla sende hiç susacak, kaderine boyun eğecek vibesi yok :D
İnsanlar yanıltır. Sustuğum da oluyor, çatır çatır konuştuğum da. Konusuna göre değişiyor 😄
Çok yanıltma sen beni :D
Tamam çiçeğim 😅
😅♥️
❤️
İnsanları 100 den başlatmasın
Kaçtan başlatsın 😅
Mantıklı
Cevap
48Cevap
Yok hepsi aktarılabilir...
Yok bana çekse keşke. Bütün huylarım güzel. Biraz merhametim fazla. Ama anneye çekti cins biraz :D
Ya bi git djfjd
Sende bana inanmıyorsun bir türlü :D
Ne inanacam sana be 😅
Yalan mı söylüyorum da 😂
Benim canlarım çabuk hızlı kararlar almasınlar anneleri gibi sonra böyle oluyor işte 😅
sjdjs hızlı kararlar pişmanlık getirir
Son pişmanlık neye yarar herşeyin sebebi var buraya kadarr... :)))
Firar eder aklım başımdaaaan sjdjs bulaşıcı da bu 😅
sen "firar eder aklım başımdan" kısmında kal 😂
Kaldım orada 😂
Süper ❣️✌️
♥️
Hak etmeyene iyi dinleyici olmasın. Mümkünse anlamaya çalışmasın.😏
Hak etmediğini baştan çözsün 🙄
Çözüp yine de anlamak için uğraşmasın onu dedim😌
Haklısın şekerim
☺️🦋
Evet, bazen fazla düşünmek ve her şeyi sorgulamak gibi bir huyum var. Bu, karar alırken tereddüt yaşamama neden olabiliyor. Çocuğumun daha rahat, anı yaşayan ve içgüdülerine güvenen biri olmasını isterim. Hayatı fazla analiz etmeden, daha sade ve huzurlu bir bakış açısıyla yaşamasını dilerim.
Bukadar inatçı ve gururlu olmasına gerek yok derdim ama eşimle benim sonucum ne olacaktı, tabi ki keçi gibi inatçı bir karadenizli olacaktı, soyuna tükürdüğüm. 2 yaşındaki çocukla savaşımızı oynat gelsin.
😅 güldüm buna shsh
Her özelliğimi aktarmak istediğim için burcunu benimle aynı denk getirdim lakin o yükseleninin özelliklerini daha çok taşıyor ahajsjsjsjskdkdkdkdkdkf
Kız onu nasıl başardın, Allah seni djfjs
Hesapladım oldu ahahahahshshsjdjd
Oha 😅
Öyle bir denk getiriş ki burcu benim burcum yükseleni babasının burcu ahahahshshshdjdjjdjd müthiş bi çalışma 😂😂😂😂😂
Şaka mı? Kaza gibi bir şey olmuş sjdjs 😅
Planlıydı işte ama yükselenine kadar tutturmak tesadüf tabi ahahahshshsjdjdjxj
Babasının burcu ne ki :D
Başak 😂😂😂😂😂
Çocuk kendisiyle kavga ediyordur :D ahshdjaj hiç güleceğim yoktu valla
Bi insanın hayatını …… istiyorsanız o insana iki tane başak musallat edin ve izleyin ahahahshshshdjdjdjfjfjdkf
Özellikle boğaların başaklardan çektiği nedir ya :D dkdj
Allah bizi bu dünyada cezalandırmak istemiş bence diğer tarafta cenneti bahşedecek inşallah Rabbime hamdü Senalar olsun akskdkdkdkdkdkfkfkfkdkf
Çok doğru dedin, umudum cennetten sjfjs
Benim gibi olmasın böyle her iki güzel söz söyleyene hayatındaki en iyi en kadim dostu gibi davranmasın mümkünse ben çok çabuk inanıyorum insanlara umarım benim gibi olmaz.
Bu o güzel sözlere kanmak değil, sen insan olabilmişsin karşındaki olamamıştır. Bazı insanlar rol yapamaz, karşısındaki insanları da kendi gibi sanar ve maalesef çoğunlukla karşısındaki kişi öyle değildir.
Çok hümanistim ama böyle çok çok o aktarılmasa da olur ne gerek var insanlar fazla sevgiyi haketmiyor 😂😂 kimseyi güzel sevmesin herkesi kötü sevsin çünkü kötü seveni baş tacı yapıyorlar
Kötü sevmek diye bir şey mi var 😅
At gibi muamele gösterenin it gibi peşindeler 😂😂
Benim kırbaç sol arka cepte bundan sonra yer misin yemez misin 😂
Ağırlık yapmıyor mu orada 😅
Yok ıı ııhh beni bi ben taşıyabiliyorum başkası taşıyamıyor zaten 🤭
Benim için artık çok geç çeken çekmiş, inatciligimi maalesef görüyorum ama umarım o da bunu pozitife çevirir.
Çevirir annesi 😅
♥️
Hastalıklarım geçmesin yeterli…ailedeki herkesin de iyi güzel özelliklerini alsa bir de tadından yenmez… 🌟
Geçmiş olsun..
Benim herşeyimi alsın babasından bir şey almasın isterdim ama siniri aynı babası Adanalı damarı var mavişimde 😅
Adanlıyakk :D
Ben değilim ya ben onlardan değilim 😅 onlar nasıl desem çok vahşiler 😄
Vahşilik iyidir, bakma sen 😅
Bunlar güneşe bile ateş ediyor ah ah bilen bilir 2003'ten bu yana biliyom neyse çok gömmeyim aralarında yaşıyorum 😂
😄 Adanalılar seri alındılar djfjs
Mahallemin çocuğu <•••> hepsi biz birbirimizi hem severiz hem döveriz alınmaz onlar bana şsflşq
😏 bici bici ısmarlarsın dfjjs
Gel sana ısmarlayım üzerine de kahve içeriz 🥳
Olur mu öyle :D buzlunun üstüne kahve
Olur tabi soğuk sulardan sıcak kumlara atlamak gibi düşün hahshah ama çok naz yaptın vazgeçtim ben gelme 🤣
Daha yeni başlamıştım nazlanmaya :D kimse de çekmiyor nazımızı ya
Bunlar hep sosyal medyanın sunduğu bol çeşitten oluyor işte insanlar nankör oldu pi😕😄
He hemen başkasına teklif edeceksin yani :D ay öleydim de bunları görmeyeydim
Sendeki auro bir başkasında yoktur be 🚬
Avrodan mı auradan mı bahsediyoruz 😅
Avro avro dediğin nedir ki gülüm bozdurun harcan fkfkkf
Auuuuradan bahsediyoruz leb demeden anlamanı isterdim beni ama 😕
Anlamışımdır da, illa leblebiyi duyasım gelmiştir 😂
Ah biz kadınlar 😄
Yani şöyle söyliyin ilerde olursa
Mesela benim gibi çok sinirlenmesin hemen. Hayatına aldığı insanlara benim gibi iyimser rolde olmasın. Zaman şartları iyi insanlar için hiç uygun değil çünkü devir çok kötü
Benim kadar inatçı olsun ama bana değil jdmdnd
Az laf dinlesin 🙄 tembel olmasın
Sen de her şeye yasak diyon djdjs
Tembellik mesela sjdjs
😂 kıyamadııı
Anı hareket edislerim kimi zaman güzel ama kimi zaman kötü.
Fevrilik mi
Tez canlılık
Ben gibi kinci ve dik başlı olmasın terlik 👡 le vururum😂🤣
Kincilik kötü ya :D olmasın bence de
Napim yaa offf çok zorum var ama işte huy☺
Olabilir yani, sende olsun. Hak ediyorlardır ki kin tutuyorsundur..
Teşekkürler anlayışın için 🙏😌
Hepsi aktarılsın hepsi ama bana karşı sinirli olmasın çarparım difjdkdkfjf
O zaman sinir aktarılmasın 😅
Tüm özelliklerimi taşıyor. Fazlası da var hatta. Beni şaşırtıyor. Ben ona annesinin karnında sevmeye başladım. Doğmadan 2 yıl önce saat aldım. şu an kolunda takıyor. 22 yaşında. 😎
Ön yargılı da olmasın yanlış inançlarla eğitilmesini istemem atatürkün partisindeki çürük elmalar gayeyet yerinde bir örnek ağızı olan konuşuyor..
Hiç kimseden küfür öğrenmesini ve durduk yere küfürlü konuşmasını istemem. 4 yaşındaki yeğenim, nereden duyduysa sürekli küfürlü konuşuyor ve içim cız ediyor.
Var ama görüyorum ki... herkes bi sekil kendi hayatini yaşiyor evlatlarim kendi hayat derslerini yaşiyor önemli olan Yüce Rabbim yardimlarini eylesin!
Çabuk sinirlenirim hele aptallığa hiç tahammülüm yok yaş cinsiyet bakmadan laf sokarım bunun çocuğumda daha az makul miktarda olmasını isterdim fazlasını kimse cekmiyor
Olmaz olur mu. bilmiyom, aslında güzel de bi nitelik, hesapsız lak dşye konuşuyo ve komik oluyo.
Erkek seçimim. Kızım benim gibi olursa onu eve kitlerdim.
Bu iyiydi ahah
Özellik değil de. Kızım benim kaderimi yaşamasın isterim
Cocukken benim kadar yaramaz olmasın bir de sözümü dinlesin yeterli
Kinci inatçı çabuk sinirlenen bir insan olmasını istemem
Asi huyu olursa yandım. Bana karşı da kullanır. 😃
Güneşe alerjisi olmasın yazın sörf mayosuyla yüzmek zorunda kalıyorum
Benim gibi pes etmesin, onun dışında hiç bir şeyi aktarmak istemem.
Aşırı duygusal olmam kesinlikle çocuğuma geçmesin
Hayır tüm özelliklerim güzeldir keşke bana benzese sadece benden daha uzun boylu olsun yeterli.
Benim gibi olurlarsa dünyanın işi çok zorlaşır😅
Absolute kulak olmasın aman. Hayat zehir zemberek.
Ruhsal geçişleri benimkiler kadar hızlı olmasın. Amin.
Aşırı ayrıntıcı olmasın. Fakat, sorgulamayı da bilsin isterim.
Kahve rengi gözüm , annem mavi, babam ela, ablam yeşil gözlü ama dedelerimin ikiside kahverengi gözü var genotip olarak aldım ailenin içinde bir tuhaf hissetiriyor.
Mesela benim gibi çok sinirlenmesin hemen. Hayatına aldığı insanlara benim gibi iyimser rolde olmasın. Zaman şartları iyi insanlar için hiç uygun değil.
Libidom çok yüksek umarım onun daha ideal olur
Senin evladın sana benzicek
Ne biliyon
Hayırlısı, bana benzesin zaten sjdjs
Benzememesi herkes için daha hayırlı olur..
Herkes için hayırlı olmasına gerek yok zaten
Herkes (anne, baba, eş, sevgili, vatan, millet, arkadaş..)
Onlara hayırlı olur, aynı ben
Kulisini bildiklerimin sahnede yaptıklarını görünce bir gülme geliyor..
Benim de
Kendimce sorunları Halletmeye çalışıyor olmam beni çok yoruyor ve bu özelliğimi aktarulmasını asla istemem çok yorucu çünkü
Her özelliğim olsun keçi gibi inat da olsun
Minik keçi 😅
Fevri olmasın ya. Bi sakin olsun.. 😂
Bi sakin olun çocuuum djdjs
😂 😂
Duygusal olmasın fazla 😅😊
Duygusallık iyidir ya
Biraz olsun çok olmasın 😅😊
Aynen 😅
🌼🌺🌷😊
Sinirim , inatçıligim , en azından bana karşı yapmasın diyeceğim ama mümkünü yok 😂
Duygusalım diyemem ama böyle bir anda öfke patlaması yaşıyorum o sıkıntı ya biraz
iyi niyetli olmasin bu devirde bi boka yaramio
Empatik olmasın kesinlikle empatik olmasın Allah'ım dinimiz amin.
İçe dönük birisiyim sanırım istemem ya ben memnun değilim bu özelliğimden
Çocukkende aptaldım şimdi de
Bütün özelliklerini benden alması yeterli
Benim kadar iyi niyetli olmasın
Sadece küfür öğrenmesin
çapkın olmasın mesela
Bana benzemesin. 😂😂
Çocuk istemiyorum. Sorun çözüldü.
Çocuğum yokki bekarım ben
Var birkaç özdlliğim
İşkolik olmak kesinlikle
İnat ve dikbaşlılık