Kişilik & Karakter Ağzıyla kuş tutsa bu diş izi ne ulan diyeceğiniz kişiler oldu mu? ? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hep aynı şeyi soruyorsam bir kerede anlaşılmadığı için olabilir 😂😂 Hani öyle noktaya getirilir ki bazen gözünün üstündeki kaş sana batar 🤔 Ağzıyla kuş tutsa bu diş izi ne ulan diyeceğiniz kişiler oldu mu? ? Cevapla Getir Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. evet çok oldu 1 2 Yorumla Peripellonis 1 yıl Hayatın ziyanı o kişiler. u Barış_LonelyForever 1 yıl maalesef
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Bu gece hüzünleri evde bıraktımKörkütük sarhoş oldum elimde değilSeni kucakladığım yerde bıraktımAğzınla kuş tutsan UMRUMDA DEĞİL 🤣🤣 1 9 Yorumla Peripellonis 1 yıl Araya serdar ortaç giriyor okuyamıyorum bu gece kalbimi evde bıraktım Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl O zaten🤣 Yorumla Peripellonis 1 yıl Özgün söylüyormuş ya pardon ortaç değil 😂😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yaa bi'dakika 🤭 yanlış yoldan gidip doğru söylemişim serdar ortaçmış senin dediğin ama benim söylediğim şarkı Özgün'ün ruhumu artık şeytana sattım 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Bizde satış yok canım 🤣🤣 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Harbiden ooo şarkıyı bilen biri dedim 🤣 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yok kız ilk kez senden duydum sen uydurdun yahut instadan sandım başta 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Hayır eski parça Yorumla Peripellonis 1 yıl Hmmm Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Güzel örnek😅😅 var tabi insanoğlu nankör 1 3 Yorumla Peripellonis 1 yıl Aptal olacağına nankör ol 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sen öznesi derken yanlış anlama ben öznesini kullanmayı egoma yediremediğim için sen öznesiyle yazdım Yorumla Sahtegüz 1 yıl Ahshsh anladim sorun yok Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl bana çok diyen oldu, rütbeli ahmaklık bu 1 3 Yorumla Peripellonis 1 yıl Kuş ağızda tutulmaz ki annen öğretmedi mi sana kızların ne suçu var 🤔 Yorumla fransız 1 yıl annemi uyarayım yapmasın bir daha Yorumla Peripellonis 1 yıl Uyar sen uyar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet çok oldu
Hayatın ziyanı o kişiler.
maalesef
Bu gece hüzünleri evde bıraktım
Körkütük sarhoş oldum elimde değil
Seni kucakladığım yerde bıraktım
Ağzınla kuş tutsan UMRUMDA DEĞİL 🤣🤣
Araya serdar ortaç giriyor okuyamıyorum bu gece kalbimi evde bıraktım
O zaten🤣
Özgün söylüyormuş ya pardon ortaç değil 😂😂
Yaa bi'dakika 🤭 yanlış yoldan gidip doğru söylemişim serdar ortaçmış senin dediğin ama benim söylediğim şarkı Özgün'ün ruhumu artık şeytana sattım 😂
Bizde satış yok canım 🤣🤣
Harbiden ooo şarkıyı bilen biri dedim 🤣
Yok kız ilk kez senden duydum sen uydurdun yahut instadan sandım başta 😂
Hayır eski parça
Hmmm
Güzel örnek😅😅 var tabi insanoğlu nankör
Aptal olacağına nankör ol 😂
Sen öznesi derken yanlış anlama ben öznesini kullanmayı egoma yediremediğim için sen öznesiyle yazdım
Ahshsh anladim sorun yok
bana çok diyen oldu, rütbeli ahmaklık bu
Kuş ağızda tutulmaz ki annen öğretmedi mi sana kızların ne suçu var 🤔
annemi uyarayım yapmasın bir daha
Uyar sen uyar