Yoluma, birbirinden farklı insanlar geldi geçti... hepsinin de hikayesi öyle farklıydı ki... karakterleri zor ama vicdanları olan insanlara denk geldim hep.

Yoluma, birbirinden farklı insanlar geldi geçti... hepsinin de hikayesi öyle farklıydı ki... karakterleri zor ama vicdanları olan insanlara denk geldim hep.

karşılaştığım, hayatıma giren insanlar, etkileşimde bulunduklarımla ilgili karakter saptaması yapmadım ve bunu hiç düşünmedim şimdiye kadar.. Cimri olana da denk geldim cömerte de dürüst olanı da gördüm samimiyetsiz olanı da.. değişmeyen tek şey bendim sanırım bu denklemde..
- Tak tak...
- Sen kimsin?
- Tanışalım, ben yaprak. Sen?
- ...
- Sen, boşluk.
- Boşluk?
- Tamam, tamam. Seni gökyüzü biliriz.
- Biliriz?
- Ben ve dalım.
- Dalın nerede?
- Acı rüzgara denk geldim, okşadı saçlarımdan. Aşk benim, deyip kandırdı. Sonra kırıldım.
- ...
- Tak tak tak...
- Sen kimsin?
- Ölmeye geldim, aç ağzını!
Gökyüzü ve dallar arasına sığdırdığımız tüm yapraklardı herkes ve kişilikler.
İyi ve güzel insanlarla karşılaştım. Her ne kadar arada canımızı sıkan insanlarda olsa, onlarda hayatın bir parçası. Hiç kimseden şikayetçi değilim. Geçmişten kimse ile derdim yok.
Kimsenin arkasından argo konuşmuyorum. Burada karakter vurgusu yapıp karaktersizce insanlara sallamıyorum. Yapanlarda nezdimde şahsiyetsizdir.
Bu da mı bana özel bir yorum içeriyor tam çözemedim 😅
Genele özel:))
Tamamdır, sağolasin.
Genellikle hep iyi dediğim, güzel ahlaklı insanlarla karşılaştım.. Ama karaktersiz, manipüleci ve yıpratıcı insanlar da kıyıdan köşeden geldiler.. Ama artık yoklar Allah'a şükür...
Yoluna dilerim bundan sonra her daim güzel ahlaklı iyi niyetli insanlar denk gelir.
Cevap
9Cevap
kötü insanlarla genelde
Dilerim bundan sonra iyilere rastlarsın
teşekkürler
Rica ederim
Ben daha çok iki yüzlülerle. Özellikle reel hayatta. İş yerinde birbirinin arkasından atıp tutan insanlar çok.
Allah kolaylık versin
Dostluklarım açısından degerlendirirsem harika insanlardi. Merhametli, saygılı, neşeli, anlayışlı, hayati seven insanlardi. Eğitim is açısından ise pek çok ruh hastası, agresif, aşağılık kompleksi yüksek olan insana tahammül etmek zorunda kaldım. Ama genelde iyi insanlar var çevremde
İyi insanlar etrafınızda daim olsun 🙂
Amin 🌹 sizin de. Kiymet bilenlere denk gelesiniz
Amin🤲 sağolun 🙂
Yolum hep kaşarlarla ve üç kâğıtçı yalancılarla kesişiyor ben anlamadım bun işte bir tuhaflık var ama neyse 🧐
Ahahaha 😅 dilerim bundan sonra gönlüne layık iyi insanlarla denk gelirsin.
Amin 🙏
Gök kuşağının her rengini gördüm insanlarda, en çok * rengini gördüm tabi orası ayrı ;)
Menfaatçi primci çıkarcı ve her çeşit vardır
Her renk karaktere sahip insanla muhatap oldum. Beni geliştiren bu insanlar oldu
Genelde karatersiz ruhlara vuruldum. Ama karaktersizliklerini cok sonradan farkedebildim.
Hep kahbeşere denk geldim yanımdanelek arkamdan şeytenlara
Dertli , mutsuz insanlara şifa oldum.
Kendini beğenen insanlarla...🤌😏
Narsist karakterler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?