Kişilik & Karakter Siz de bir şeylerin vadesinin dolduğunu hissediyor musunuz bazen? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eskisine benzemiyor gibiZamanı çoktan geçmiş bilfiil birileri sebepli. Siz de bir şeylerin vadesinin dolduğunu hissediyor musunuz bazen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok güzel tespit 1 13 Yorumla Peripellonis 1 yıl Teşekkür ederim nezakette çoğu kişiden farklısın bunu belirtmeden geçmeyim Yorumla Peripellonis 1 yıl Fakat kişilik karakter paylaşımının bile temas görseli içermesi tuhaf biraz itiraf etmeliyim 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahaha şöyle yapıyoruz görsellere sen karar veriyorsun bundan sonra seni görsel sorumlusu ilan ediyorum 😏…. Yorumla Peripellonis 1 yıl Bundan bahsetmiyorum haddimi aştıysam kusura bakmayın yorumumu kaldırabilirsin istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır aşmadın🌷🌷🌷🌷🌷🌷Eleştiri seviyorum resim konusunda bunu dikkate alacağımSen de yardımcı ol Yorumla Peripellonis 1 yıl Karışamam ben 😂 esprisine söyledim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaçmak yok sjjsjsj Yorumla Peripellonis 1 yıl Tren miyim ben kaçayım aa 😂 üzgün emoji atmışsın ondan dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzgün hangisi oluyor Yorumla Peripellonis 1 yıl Üzgün değil de memnuniyetsiz ya 😏😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O şımarıklık değil mi emojileri bilmiyorum Yorumla Peripellonis 1 yıl Göz deviren memnuniyetsiz emoji o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmmmm ok Emoji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok güzel tespit
Teşekkür ederim nezakette çoğu kişiden farklısın bunu belirtmeden geçmeyim
Fakat kişilik karakter paylaşımının bile temas görseli içermesi tuhaf biraz itiraf etmeliyim 😂
Hahaha şöyle yapıyoruz görsellere sen karar veriyorsun bundan sonra seni görsel sorumlusu ilan ediyorum 😏….
Bundan bahsetmiyorum haddimi aştıysam kusura bakmayın yorumumu kaldırabilirsin istersen
Hayır aşmadın🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Eleştiri seviyorum resim konusunda bunu dikkate alacağım
Sen de yardımcı ol
Karışamam ben 😂 esprisine söyledim ya
Kaçmak yok sjjsjsj
Tren miyim ben kaçayım aa 😂 üzgün emoji atmışsın ondan dedim
Üzgün hangisi oluyor
Üzgün değil de memnuniyetsiz ya 😏😏
O şımarıklık değil mi emojileri bilmiyorum
Göz deviren memnuniyetsiz emoji o
Hmmmm ok Emoji
Zaman çok hızlandı farkında olamıyoruz.