Bir bakışı can yakar..
Bir sözü taş çatlatır..
Çağlar sular gibi coşkun..
Deli dolu, mağrur ve masum..
Gezer tozar, etraf toz duman..
Kızdırmayın, dilersin aman..
Lodoslu deniz gibi coşkun..
Deli dolu, mağrur ve masum..
Romantik, aşık ve sevgi dolu..
Okşadıkça açılır, mutluluk yolu..
Sert esen poyraz gibi coşkun..
Deli dolu mağrur ve masum..
Fedakar, sakınmaz sözünü..
Kesemez asla, kimse önünü..
Haliçin martıları gibi coşkun..
Deli dolu mağrur ve masum..09 Yorumla
Soran1 yılAbi bunlar masallarda oluurr
Soran1 yılHadi canım yaaa aşk evliliği mii
Soran1 yılNasıl yani hikayenizi merak ettim
- 1 yıl
Bir şarkı var ya hani
bunlari nasil anlatsam
söyle sevmeyi
insan gibi sevmeyi
nasil anlatsam
düsen bir yapragin sesini tip diye icinde duymayi
sabahin ilk cig tanesini
bir bakista görmeyi
nasil anlatsam
bardagi tutan ellerini
icimden gecenleri
okuyan gözlerini
ve onlarin derinlerinden
günleri nasil
nasil anlatsam
bir kösede durup dinlenir gibi
acelesiz ve rahat sevmeyi
nasil anlatsam...
Nasıl bilmiyorum ama bir gün anlatatırım sana..
Soran1 yılAbi nasıl tanıştınızzz
- 1 yıl
Burada anlatmam sence uygun mu..
belki bir gün başka bir yerde anlatılır bunlar..
değil mi?
Tanışmak değil önemli olan sürdürmek çile çekmek
acı çekmek var bunun içinde.
Acı bir şey öğretir insana..
Ama öğrenmek isteyene..
Öğrenmez isen acıdan bir ders
Boşa çekilmiş olur acılar..
Ben öğrendim hep
Ve öğreniyorum hala..
Yol açıyorum kendime..
Yol buluyorum kalbime..
Her gün yeni bir başlangıç..
Taze bir nefes..
Beni ayakta tutar dim dik..
Yanında olan seni takdir eder..
Böylece sevgi çoğalır.
Bitmez birliktelik..
Ama yarın bir anda da bitebilir..
Hiç bir şey garanti ve tapu senedi..
Değil yaşam için..
En İyi Cevaplar
1 yılBenim için zekâ'dır ayrıca olarak ise yakışıklı olması her halükarda etkileyicidir tabii yakışıklılık algısı her kişiye göre değişmektedir bende de olduğu üzere ve pek tabii ki ince düşünceli, anlayışlı fakat bir o kadar merhametli gibi değerler içermesi çok iyi olur ama tabii şart mı değil ama bir erkek ne olursa olsun karakterli olmalıdır bu da kırmızı çizgim sadece erkekler için geçerli değil.
00 Yorumla
1 yılAslında bu genel bir ifade ama en çok iyi günümde yanımda olmasından ziyadede köyü günümdede başımı çevirince yanımda olduğunu bilmek beni kusurlarımla kabul ettiğini bilmek. Sevdiği söylemesinden ziyade hissettirmesi, kedimi onun yanında gerçekten kendim gibi hissediyorum bunu hiç durmadan anlatabilirim ben benimkini buldum herkese iyi şanslar😉.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle anlama kıtlığı olmasın. Espri yapabilme ve algılayabilme yapısı olsun. Kibarlığı yanlış anlamasın. Ab**za olmasın. Cinsellik istenilebilir insaniz.. Ama hallenen tiplere gelemiyorum. Benim için çok şey var soğutabilecek.
03 Yorumla- 1 yıl
Etkilemekten çok soğuyabiliyorum.
- 1 yıl
Ama gerçekten etkileyen tek bir özelliği varsa etkilenirim.. o da merhamet... Fiziksel hiç bir şey beni merhameti olan bir insan kadar etkileyemez. Doğaya hayvana insanlara merhamet edebilen biriyse bende her şey biter.
Soran1 yılÇok çok güzel anlattınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılOrtak zevklerimizin olmasi, sahipleyici olmasi faln filan
51 Yorumla
Soran1 yılEvet anlaşmak önemi olan
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGizem'in eskiden çok etkileyici bir yapısı vardı sürüklüyordu beni ama o da cazibesini kaybetti...
Kimseden de etkilenmek istemiyorum o da ayrı konu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İç özü değerinde taşıyan iç samimiyeti gösteren.
04 Yorumla- 1 yıl
Doğallık?
- 1 yıl
Aslında herkes içtenliği takdir ediyor ve bekliyor ama yine de bunu bulan pek az galiba
- 1 yıl
Ya da işine gelmiyor insanların
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılolgun kadın
02 Yorumla
Soran1 yılOlgunluktan kastın barış?
- 1 yıl
Yaş, akıl
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılİlgili olması, korumacı olması, vakit ayırması, ciddi olup özel hissettirmesi benim için ➡bunlar.
54 Yorumla
Soran1 yılHer kaşının ihtiyaci isteği olan
- 1 yıl
Aynen öyle canım 🌾💕
Soran1 yıl🌸🩷🙏🏻
- 1 yıl
❤❤❤
1 yıl1. Gülüşü beni etkiler
2. Beyaz tenli olması
3. Saçları
4. Boyu benden uzun olması
5. Tarzı
6. Işi gücü olması tembel olmaması23 Yorumla- 1 yıl
7. Yüzü güzel olması
Soran1 yılEveeeeettt
- 1 yıl
Çok titiz bir cevap ve simetrik her şey ölçüsüyle…
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
s 1 yılSadık, merhametli, anlayışlı, zeki, centilmen, güvenilir, samimi, kibar, titiz, enerjik, mütevazi dış görünüşe geçelim; uzun boylu, kaslı, gür saçlı, güzel dişli, güzel burunlu, pürüzsüz cilt, bakımlı olması şimdilik bunlar kafi, hep erkekler mi sipariş oluşturacak biz de oluştururuz
00 Yorumla Zerafet, ağır başlılık, karakter, ne istediğini bilen bir yapı, kibirden uzak bir kadın.
13 Yorumla
Soran1 yılNe güzel anlattınız
Soran1 yılPeki dış görünüş olarak
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. İçinden gelen samimiyetin ve tevazunun yüze yansıması ve böyle daha güzel gözükmesi
113 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle Peki görünüş olarak nasıl olmalı
Soran1 yılE siz çok fazla saydınızzz
Soran1 yılPeki omzun altında kahverengi saç gözlerde kahverengi
- 1 yıl
Sen dunya güzeli ariyorsun
- 1 yıl
@Cozumbendedir Aradığım yok yanlış anlamışsın sadece fikrimi belirttim usta
Soran1 yılKusursuz olacak diye bir kaide yok yahu
Soran1 yılYok bence de burnunuz yüzünüze simetrik uyumlu duruyor
Soran1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılGözelin içinin gülmesi veya gülerken kısılması
44 Yorumla
Soran1 yılYa ne güzell
- 1 yıl
Ah birde yazabilse neler neler anlatacak:)
Cevap sahibi1 yıl@GeceKusu46 konuşarak yazdırıyorum yolda şurda burada 😕 böyle oluyor
Soran1 yılBuyrun buyrunn
1 yılHer şeye dikkat ediyorum ben erkeklerde elleri gözleri boş yapmaması , zeki olması , uzun boyu , beyaz tenli oluşu sarışın kumral , pratik oluşu , neşeli , sinirli erkek görünce kaçıyorum direkt , birde merhametli oluşu , yalan konuşmaması
11 Yorumla
Soran1 yılWoooww güzel cevap önemli kriterler
1 yılCentilmen olması deyip en hanzo, öküz, keko erkeği seversin. Kızlar ne diyorsa tersi doğrudur :D ben kadında itaatkarlık severim. Dominant kadın benden uzak olsun. Hiç sevmem ve kadınsı da bulmam
13 Yorumla
Soran1 yılYaaa hayır ben centilmen seviyorum düşüyorum
- 1 yıl
:D :D Tabi canım tabi :D hahahaha
Soran1 yılCentilmen seviyorum. Dediğin gibi olanı hayatımda olmaya başladığı an tutmadım
Zeki olması, bana ilgisi, bana değerli hissettirmesi
30 Yorumla
1 yılTemiz olması , temizlik kurallara uygun davranması , ve arkasını toplamak zorunda olmayacağım biri mümkünse o benim arkamı toplasin
10 Yorumla
1 yılKarşı cinsle ilgili olarak beni en çok etkileyen şey, samimiyet ve özgünlük. Kendine güvenen, rahatça kendi fikirlerini ve duygularını ifade edebilen birini çekici bulurum. Ayrıca, içsel güzellikleri ve değerleri yansıtan bir insanın tavırları da beni etkiliyor. Yüzeysel değil, derinlikli bir bağ kurabilen insanlar daha anlamlı olur. @Lucky-Luke
13 Yorumla
Soran1 yılYa ne güzel anlattınızz 🫶
- 1 yıl
Sizi karşı cinste en çok etkileyen şey nedir?
Soran1 yılSaçları, centilmen ve açık sözlü dürüst olması
Önceliğim; dürüst, samimi, saygılı ve anlayışlı olması. Fiziksel olarak; benden çok kısa olmasını istemem, ten renginin siyahiye yakın derecede esmer olmasınıda istemem.
Ne etkliler konusuna gelince; kesinlikle "bakışları" diyorum 😍
NotBunların hepsini empati yaparak yazdım01 Yorumla
Soran1 yılYani esmer mi hafif esmer
1 yılBu anlık bir şey , bilemiyorsun. Yakışıklı biri soğuk gelebiliyor bazen. Davranış üslup çok önemli.
31 Yorumla- 1 yıl
Net
- Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılGözleri, karakteri, merhameti, zekası hayvansever birisi olması 😍
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ağırbaşlı konuşkan cana yakın uzun boylu olması
10 Yorumla
1 yılSaç ten boy kilo dş güzellik çünkü önemli olan dış güzelliktir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey etkilemiyor artık uzak duruyorum bu konulardan canımı çok yaktilar
10 Yorumla Karektersiz olması galiba her tanıştıgim öyleydi çünkü özellikle arasam bulamam 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılEril olması grursuz gibi sürekli yazması kibar olması
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. göz göğüs göbek ve g.. öt, 4 g çekmesi lazım yani...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Giyim ve fizik beni etkiliyor bu illa fizik diyince açık olması vs değil gözüme hitap eden bir fizik beni etkiliyor
02 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl bir giyim ve fizik gözünüze hitap ediyor
1 yılGözleri birde masmavi ise beni benden alıyor ve dahada önemlisi iletişim kurabilmek güzel sohbet ediyor olabilmek ben evleneceğim insanla sohbet edemiyorsam bir anlamı kalmıyor beraber olmanın...
00 Yorumla
1 yılOlgun olması, kişilik ve karakter sahibi olması. Sonra sohbeti, bana olan davranışları etkiler. Herkese mavi boncuk dağıtmaması da önemli bir husus. Aklıma geldikçe yazarım
00 YorumlaÖncelikle yüz güzelliği. Sonra fiziksel güzelliği. Sonrasında bakışları, kokusu, gözleri, saçları ve gülüşü. Bunlar okeyse zekası.
01 Yorumla
Soran1 yılPeki bütün bunlar nasıl olmalı
Oturmasını kalkmasını bilen, benimleyken kendini rahat hisseden tutkulu şehvetli ve güzel popolu olursaaa…
06 Yorumla
Soran1 yılPeki ilk görüşte nasıl etkilenirsiniz
Soran1 yılNasil olmalıı
Soran1 yılEvet
Bence göz kontağı kurması. mesela utanıp gözlerimi kaçırdığımda hafif başını eğip yakalaması çok hoş.
ya da ben hallederim güveni vermesi.
Sana yanında güven vermesi hatta yer yer hareketleri ile flortöz baskınlıklar kurması.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKarakterinin sağlam olması. Net ve dürüst olması, kendi ayaklarının üstünde durabilmesi ve bir şeyler ile uğraşması beni etkiler.
10 Yorumla Konuşması ile davranışlarının tutarlılığı.
23 Yorumla- 1 yıl
Süper
- 1 yıl
@Bayraktarr Gerek olan oo
- 1 yıl
Doğru ölçekle gerçek ölçüm yapılır, yanlış ölçek hata verir
1 yılKibar olması ve güçlü durması ses tonu ve bakışlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bir kız için en etkileyici kendinden emin duruşu olması kimseye taviz vermeyip en iyi kararı kendini vermesi yıkılmaz bir kale gibi hayatlarını çok iyi şekillendiriyor bu tip insanlar
02 Yorumla
Soran1 yılKariyerinde mi
Cevap sahibi1 yılSadece kariyer olarak düşünme kendi hayatının bir çok kesitinde bunu yapabiliyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılAbi herkeste olmayan o bakış böyle kimilerinde var bilmiyorum ya çok güzel oluyorlar hani gözünün içine baktığımda düşüyorum aura gibi birşeyler
00 Yorumla
1 yılKibar olması yüzü saçlari fiziği giyimi ayakkabılari ve ayaklari çok güzel olmasi
06 Yorumla
Soran1 yılŞaçları nasıl olmalı
- 1 yıl
Dalgalı veya düz esmer sarışın kumral farketmez bide ayaklari ojeli güzel olmali
Soran1 yılKısa olur mu omuzların altında kahverengi
- 1 yıl
Evet olur kısa da olur 😊
Soran1 yılKısa saç güzel mii
- 1 yıl
Evet kısa saç da güzel durur
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBiz nasibimizi bulduk: Kısmetini arayan arkadaşları sorular yönlendirelim: @SkyBlueHeat
02 Yorumla
Soran1 yılAaa nerde nasıl buldunuz
Soran1 yılEvlendiniz mi
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Karakter özelliği olarak zekası, kafa dengi olması
Fiziksel özelliği olarak yüzü, saçları, göğüsleri01 YorumlaKafamızın uyuşması sohbetinin sıkıcı olmaması canlı olması ev gecindirebilecek potansiyelde olması yakışıklılik ortalama olsun yeter
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEgo nedir bilmemesi, alçakgönüllü ve sadık olması. Fiziksel olarak ise minyon, balık etli ve bakimli temiz olması.
00 Yorumla
1 yılGuldurebilen bir kadın dünyanın en büyük nimetidir
02 Yorumla
Soran1 yılEnerjik mi çok enerjik
- 1 yıl
Güzel olur
Karşı cinste ben en çok dürüst olmam gerekirse gözüme hoş gelmesi daha sonrasında ise karakter, huy bakımından olumlu görmem beni etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUzun boylu, iri yarı, yakışıklı, bakımlı, zeki, çalışmayı seven işine düşkün, saygılı, sadık, güven problemleri olmayan, anlayışlı, ilgili, sevgi dolu, merhametli, sempatik... gidiyor böyle 😺
10 Yorumlabeyaz ten sarı kumral saç ve ayak bileğinin ince oluşu ahahahaha
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılEfendiliği, sohbeti, karakteri ve bir duruşunun olmasını dış görünüşüyle bezemeli
10 Yorumla
1 yılİnsan olsun yeter malum artık hiç kimse insan değil ve onurlu olması
10 YorumlaMütevazı ve iyi bir insan olması kaba olmayan insanlar etkiler beni 🫠
10 YorumlaAğırbaşlı sadık biri olması kızlar peşinde koşan yılışık erkeklerden nefret ederim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılNazik olması merhametli dürüst olması kötülük yapmaması
10 Yorumla Gözleri bakışlarına dikkat ederim bir de saygısına
222 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bakmalı
- 1 yıl
O rahatsız edici bakışın temelindeki içgüdüyü gizleyebiliyorsa nasıl olacak?
- 1 yıl
Siz çok mu çekicisiniz herkes size öyle mi bakıyor
- 1 yıl
Peki tamam gözlemlediniz ve o bakıştan ötürü soğudunuz. Kadın erkek ilişkisinde cinsellik ve şehvet size göre ne düzeyde nasıl olmalı mı?
Soran1 yıl@Hisssezgi kesinlikle🩷
- 1 yıl
Karşı cinste beni etkileyen şey diye sorulmuş bu da demek oluyor ki yeni tanımaya çalıştığım biri yeni tanımaya çalıştığım kişinin bana cinsel anlamda yaklaşması beni soğutur
Tanırsınız seversiniz sonrasında yaşamak istersiniz yaşarsınız ama ilk tanımaya çalıştığınız kişiye cinsel anlamda yaklaşıyorsanız bu sıkıntı sizde demektir 😉 - 1 yıl
Bakayım mı gözümde ne göreceksiniz merak ettim?😁
- 1 yıl
Halbuki ne kadar masum ve derin bakışlarım olduğunu bilseydiniz çok pişman olurdunuz
- 1 yıl
Yaşamadan bilemeyiz
- 1 yıl
Israrcı değilim, önyargılı olmamak için kararlı davranıyorum ve fikrimin doğru olduğunu bilerek savunuyorum
- 1 yıl
Evet doğrulanızı kavramaya sizi tanımaya çalıştım
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim seviyeli sohbetiniz için
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni etkileyen şey beni heyecanlandirmasj seks isterken romantik istekli olmasi nebilm tipide iyi olmali
10 Yorumla
1 yılBiraz garip olacak belki ama, muhtemelen bunca yıllık Hollywood etkisidir, köpek dişinin sivri olması. (Henry Cavill gibi. Vampire gerek yok)
Ayrıca ses tonu, ve sohbet edebilme yeteneği
02 Yorumla- 1 yıl
Köpek dişim baya sivri bu arada :) sohbette ederiz
Soran1 yılWoww ilginç ve güzell
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılİyi bir insan olması hazır cevap akıllı ve zeki birde gözleri 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkalın olmayan bacaklar ve büyük olmayan ama seksi duran popo.. küçük * , küçük meme, çapkın gülüş... hafif or*spuluk olan cilveli konuşmalar..
05 Yorumla
Soran1 yılKarakter olarak
Cevap sahibi1 yılKarakter yapısı olarak sınırları etik kuralları var mı? biri bi konuda bişey istediğinde hemen yapıyor mu yoksa durması gereken noktaları biliyor mu. mesela bu bahsettiğim şeyi şöyle örneklendireceğim. benim için karşı tarafın dindar olup olmaması önemsiz. fakat bi sınırı olmalı. ben deist biriyim. ama evlenmeden bende cinsellik yaşamama taraftarıyım. bu mesela bi kızın kutsalı olarak durması gereken yer olmalı. şimdi kendisinin böyle bi kutsalı yoksa, ya da herhangi bi kutsalı bile yoksa o kızla olmaz.. kutsaldan kastım dini değil.. değer anlamında kutsal.. ilki olmayı değer atfedip evleneceği kişiye bırakması. bunun dışında
başkalarına karşı merhametli mi - bana karşı nasıl davrandığı değil..
yalan söylüyor mu?
ailesi ile yaşadığı sorunlar neler.. bi sorun yaşadığında nasıl davranıyor. mesela çemkirip duruyor mu? çünkü yarın bana da aynısını yapacak.
Soran1 yılSiz bunları söylerken iyi ki böyleymişim diye şükrettim. Evet değerler ve özel olan şeyler önemli
Cevap sahibi1 yılsana bi tavsiye. sakın birini yeterince tanımadan gönlünü kaptırma. çünkü gönlünü kaptırdığında mantığında değil duygularınla karar veriyorsun.
Soran1 yılEvet bu konuda dilim yandı... teşekkür ederim
1 yılçekici yapan şeyi bilmem ama sarışın bir oğlana tutuldum feci
00 YorumlaFizik, konuşması, gülüşü. Belli ediyor kendini elit kadin
00 Yorumla
1 yılUtangaç erkeği çok severim bu beni çok etkiler gizemli şeylerre bayılırım
00 Yorumla
1 yılBeyefendi oluşu ve ortak zevklerimizin olması
00 YorumlaOlgunluğu ağırlığı nerde nasıl davranmasını bilmesi
00 Yorumla
1 yılKonuşma şekli ve hareketleri ve bide centilmen olması lazım sahiplenivi olmaması lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat