Ben çok rahatsız oluyorum o kişiyi uyandırırım rahatsız ederim diye, sık çişe kalkıyorum, bazen uyku tutmuyor kitap okuyorum bişiler izliyorum dolanıyorum. E o kişi de uyanıp rahatsız oluyor bu beni daha çok strese sokuyor 🙄
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten sıkıntılı bence ya bu durum. Ben özgürlüğe rahatlığa düşkünüm, koku hassasiyeti, ses, hassaslık.. Yorgan bile sıkıntı be😅
Aynı yatakta iki kişi yatmak çok stresli ve sıkıcı değil mi sizce de?
Yoksul biriyiz belki tek yatakta yatıyoruz, belki kampta dört kişi yattik mecburen, belki korktuk yanyana kaldık binlerce sebep olabilir senin iç dünyan nasıl zehirliyse aklına ne geldi hemen, demek içinde bu var çok korkunç dediğim gibi tedavi ol
Anladım. Kısır döngü yorar insanı. Sürekli olması da bilmiyorum o kadar etkiler mi daha evli değilim bir şey yaşamadım böyle insan yorum yaparken bile 40 defa düşünüyorsa olunca kaç defa düşünür seni şimdi daha iyi anlıyorum. Ne kadar zamandır böyle?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İyi bir uyku arkadaşı edinin, iyi bir seksle geceye başlayın ve kollarında huzurla uyuyun
Aynen ya iki kişi uyunmuyor bide deli uyuyorum ben bi dönüyorum pat şamar suratında 😂
Dört kişi olduğumda da rahatsız olmadım
Naptın jandarma taburu ile mi yattın
Yok yahu abartma dört kişi çok mu kalabalık iki çift demek
Naptın karını mı becerttirdin
Ne kadar Çok kötüsün aklına direkt gelen şeye bak, bence bu tür iğrenç istek ve arzuların için tedavi olman lazım.
Beyinsiz misin sen? 4 kişi YATIP rahatsız olmadım diyorsun ne anlar okuyan
Yoksul biriyiz belki tek yatakta yatıyoruz, belki kampta dört kişi yattik mecburen, belki korktuk yanyana kaldık binlerce sebep olabilir senin iç dünyan nasıl zehirliyse aklına ne geldi hemen, demek içinde bu var çok korkunç dediğim gibi tedavi ol
Yav bi sktr git he he ondan ondan.. Yazdığını oku önce sen
Lütfen ama sizin gibi haza bir hanfendiye böyle küfürler yakışıyor mu. İstirham ederim 😃😃😃
Bisexsueller kalabalık etkinliklere daha mı yatkın?
Bu soruyu soran sayfası cinsellik kokan masum köylü... Hı hı amca hı
Evet mangal Z konser tiyatro, tatil vs kasdettim 😃😃
Köylü olmak amca olmak suç mu? Hem sapık hemde ayrımcı çıktın sende. Amcalara özgürlük köylülere hürriyet.
Olmaz bir sıkıntı yaaa
Evet asla uyuyamıyorum
Neden bu kadar dürüstsün?
Dürüstlük ne alaka? 🤔
Yani önce karşı tarafı düşünüyorsun senin gibi düşünceli insanın kalmadığına kanaat getirmiştim en son o yüzden şaşırdım.
şu an çok çişim var kalkamıyorum mesela 🙄
Bu kadar ince düşünceli olmakta sıkıntı. Kendinle nasıl anlaşıyorsun
İyiyim kendimle.. İnce düşünce dediğin 4ten beri dönüyorum yatakta kaç kez kalktım. Yok iki kişi yatak benlik değil
Anladım. Kısır döngü yorar insanı. Sürekli olması da bilmiyorum o kadar etkiler mi daha evli değilim bir şey yaşamadım böyle insan yorum yaparken bile 40 defa düşünüyorsa olunca kaç defa düşünür seni şimdi daha iyi anlıyorum. Ne kadar zamandır böyle?
Ne böyle?
Yani ne kadar zamandır böyle düşünüyorsun
Kendimi bildim bileli yani, arada kuzenle annemle yatmıştım. Hatta aynı oda da olmak bile rahatsız ediyor beni
İster istemez insan rahat edemiyor
Aynen ya
O yüzden tek en iyisi
İçimden geçenleri yazmışsın resmen 👏👏
Bu yüzden bekarım 😅
Bende 🤣🤣
Evli misin
Değilim
Evlenince fikrin değişir 🤣
Sanmıyorum. Adam afferin uyutma beni mi diyecek
Neyse artık😂
Kim bu