AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapacak bir sey yok biz de bir sey yapamayiz böyle yasayacaksin
Hüüüüüüüüü fener ağlama
Sen nerenin a. mm bitisinn laaannn kafaya bak kafaya 🤣🤣🤣🤣
Sen zaten işe yaramaz bir hiçsinn
Neden
Bir hiçim
Neden?
hiçim
Kaç yaşındasın, ne okudun bilmiyorum ama , kitap oku , bir işe gir , kendini geliştirmeye çalış, çevrene fayda vermeye bak, mal , mül , sevgilinin , evliliğin asıl mesele olmadığını anlayacaksın. Ve emin ol , bunlara da sahip olabilirsin çok istersen.
29 Yaşındayım 16 yaşından beri yaşamıyorum hayat her açıdan yuttu kitap okumayı sevmem asgari ücreti sevmem. kendim tuvalet temizlemekden başka gelişmez. insan sevmiyorum. hiç bir şeyde gözüm istediğim hayalim beklentim yok anlatabiliyor muyum.
Üniversite sınavına gir. Üniversite ortamını seversin belki.
7 Kişilik ailemde tek 1 tane lise mezunu adam yok bende dahil 2012 de lise 1 terkim ne üniversitesinden bahsediyorsun kafam anlasaydı şimdi bugün bu halde olmazdım.
Para biriktir , tatile git ne diyeyim? Aklıma bir şey gelmiyor. Yapmaktan zevk aldığın bir şeyi yapabilirsin.
Asgari ücretli iş de bile çalışacak kafa yok bende kendim zaten bir yerden bir yere gitmiyorum çocuk bebek hissediyorum hayat beni yutmuş tatili ne yapayım zevk aldığım tek şey son 13 yıldır bilgisayar oynamak.
İyilik yap
iyilik kendime yapıyorum tren kaçmış ye iç yat umursama
Mutlu olmak, başkalarını mutlu etmekten geçer. Sen beni dinle iyilik yap, 2 çocuk sevindir.
2 Çocuk sevindir derken benim kendime faydam yok.
2 tane kız yeğenim var amca oldum kendime faydam yok bana ne onlardan görmedim görmeyeceğim
Yani sana da tüm önerileri verdik, kendi bildiğini yap ne diyim
Haklsında benim için hayat çıkmazda 13 yıldır hiç bir elle tutulur yanı yok
Bu yaşa kadar elle tutulur bir şey yapmadiysan , sorun sendedir , kendini geliştirmek için hiçbir şey yapmamissin , çevrene de kendine de faydan olmamış , otur da bir düşün nerde yanlış yaptım.
Yerimde sen olda sen yap. aynen lise 1 terk diye hayattan vazgeçmek yerine asgari ücret eşek gibi çalışaydım değil mi sanki araba kadın yabancı ülke görmek hayal ediyorum bir şeye hevesim beklentim var sanki. lise 1 terkim. nasıl gelişeyim tuvaletçilik garsonluk çöpçülük mezarcılık yaparak çevrem var mı da faydam olsun. nerde mi yanlış yaptım diğerleri gibi şanslı aile de ve beyinde doğmadığım için yanlış yaptım.
Bende maddi imkanı iyi olan bir aileden gelmiyorum, annem ve babam hiç okula gitmemişler ama ben degistirebilecegim şeyleri biliyorum ve bunlar üzerinde duruyorum, bizde çok kalabalık bir aileden geliyorum. Liseyi terk etmenin sebebi maddi imkanlar olsa bile asgari ücrette çalışan milyonlarca insan var. Her şeye bu kadar olumsuz bakma. Bunun için psikiyatriye git.
ben kendimi biliyorum herşeye uzak yabancı ve geriyim bırak üniversiteyi diş fırçalayacak zayıf fit kalacak bile kafa ve imkan yok. napayım çalışmayı söyler misin neyi amaçlıyorum ne beklentim var hayattan söyler misin. yerimde sen olda sen bakma. beni hiç bir psikiyatri sosyal özgüvenli kendini hayatı seven biri yapamaz ki.
29 Yaşındayım 13 yıldır depresyondayım şişmanım dişlerim dökük obezim midem doymuyor sağ gözüm şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım işitme engelli sesim çocuk gibi boyum kısa vücüdum çatlaklı saçım kepenkli egzamalı düzleşmiyor yara bere içinde. lise 1 terkim ölsem sorumluluk alamam araba sürmektir sevgilidir evlenmektir yabancı ülke görmektir Atatürkün geri gelmesi gibi bir ihtimal. ve benim hiç bir şeyden hiç kimseden tek amacım beklentim hedefim yok.
Hap verir. Onlar iyi gelir.
gelmez işte anca uyku getirir hani yaşadığımdan biliyorum özgüven patlaması yaşamam ki.
İyi yönlerin hiç mi yok?
maalesef yok.. kendimi sevmiyorum bilgisayar bağımlısı patates çuvalı biriyim dişlerim bile kötü durumda 1 gözüm yarım görür sol kulağım duymaz.. dünyada hiçbir vasfım yok sadece bilgisayar oynamak internette takılmak için varım. adam birey hissetmiyorum çocuk hissediyorum. kişiliğim yok sesim bile çocuk görüntüm bile 17 gösteriyorum hiç yaşlanmam. hiç övünecek bir şeyim yok.
Spor yaparak ve sağlıklı beslenerek , sosyalleşerek iyi olabilirsin dene
Hiç Aç Kalamıyorum kola bağımlısıyım feast food bağımlısıyım. 2012 yılından beri kendimi zayıf görmedim 13 yıldır kilolarımla yaşıyorum bana yük oluyorlar ama mecbur hissediyorum evde kaldıkça hep böyle. söylemesi kolay oluyor. midem hiç aç kalamıyorum şu an bile kola içiyorum hergün şeker çikolata tatlı et kola. dedim ya benim sesim çocuk saçım kötü karakterim yok evden başka gidecek yerim yok ne sosyalliği.. kendim dış görünüşümden nefret ediyorum ne sosyalliği
Bende kendimi beğenmiyorum. Ama böyle de hayata devam edemessin. Madem dışarı çıkamıyorsun. Evde spor yap. Diyet programları var. Kimse çok güzel değil ama görüyoruz , insanlar nasıl değişiyor, sesin kötüyse diksiyonunu düzeltirsin, zararlı gıdalardan uzak durmakla baslayabilirsin. Sağlıklı şeyler ye. Her sahah erkenden kalk , dışarı çıksan senjn için daha iyi olur , emin ol insanlar bizim dış görünüşümüzü bizim kadar takmıyor, bir şeyleri değistirmek istiyorsan , inanmam lazım , önce
Görme engelin varsa ameliyat olursun. Her şey hallolur , değisterebilirsin
Sağ gözüm şaşı doğuştan yüzde 20 görüyor sol göz yetiyor bana. Ölsem bıçak altına yatmam ben. valla özgüven cesaret yok bende aç karnımı doyurmaya kendi ayaklar üzerinde durmaya asgari ücret çalışmaya bile acizim. dünya sosyallik üstüne kurulmuş bende tam tersine. değişebilirsin diyorsun 13 sene olmuş demek ki değişemiyormuşum alperen şengün olmuyormuşm
Ben sana öneri verdim, dilimde tüy bitti.
Haklısında.. benim durumda içler açısı.. hayat kuzenime güzel. ben yaşayan ölüyüm. hayat amcamın oğluna güzel her şey çocuk oyuncağı benim için asla cesaret edemeyeceğim ne kendimin ne maddiyat gücümün yetmeyeceği asla içine girme düşüncesi bile olmayacağı korkudan ibaret.. Yaşam sevincim yok.