Ya ben çok alınganlık yapıyorum ya da herkes çok kırıcı 😪

Ya ben çok alınganlık yapıyorum ya da herkes çok kırıcı 😪

Dili mi kendisi mi neyse evet zaman zaman oluyor ama bana yılan olmaya çalışanın rehberi olacak kadar karşılığını verecek potansiyeldeyim. Kelimeler, taktikler bol😎
Herkes haddini bilecek o kadar 😌💅🏻
Kesinlikle öyle. Öyle her istedikleri gibi konuşulmaz🌸
😌😌💅🏻
Evet, etrafımda yılan dilli insanlar maalesef var. Bu tür insanlar genellikle başkalarını manipüle etmek ya da kendi çıkarları için başkalarının güvenini kötüye kullanmak amacıyla yalan söyleyebilirler. Yılan dilli kişiler, genellikle samimi görünmeye çalışsalar da, söyledikleri sözlerin arkasında durmadıkları için güvenilirliklerini kaybederler. Bu durum, ilişkilerde ciddi sorunlara yol açabilir; çünkü insanın güvenini sarsmak, uzun vadede dostlukları ve ilişkileri zedeleyebilir. Yılan dilli insanlar, bazen başkalarının zayıf noktalarını kullanarak avantaj sağlamaya çalışırlar, bu da onları daha da tehlikeli hale getirir. Böyle biriyle karşılaştığında, dikkatli olmak ve sağlıklı sınırlar koymak önemlidir. Gerçek dostluklar, karşılıklı güven ve samimiyet üzerine kuruludur, bu yüzden bu tür insanlardan uzak durmak en iyisidir.🙌🏻✨
Yiaaaa kızım diye demiyorum çok akıllı ve başarılıdır maşallah kuzuma 😍🌸💜
Sana çekmişim işte. 😏🦋
Hahaha 😂 bu doru 💅🏻
😏🌸
🌸🌸🌸
Onlardan daha bol bi insan çeşidi yok etrafımda hepsi ağzına geldiği gibi aklına ilk gelen kelimeyi cümleyi söylüyo. Karşımdaki kırılır mı acaba daha önceden yaşadığı bi olayla ilgilimidir yoğun bir acı yaşar mı ben bunu söyleyince diye düşünmeden davranıyorlar. Bi travman var yok mu diye aldırış bile etmiyorlar. Aslında etrafımızda bulundurmamamız gereken tek insan türü bunlar her türlü zararı verebilecek tipler kesinlikle.
İmza kaşe 😌💅🏻
💜🌸
Rica ederim 😌🌸
Soruya kahkaha attım yılan dilli yılanlar yok çok şükür 😂
Gülmene çok sevindim ama komik olan kısmını kaçırdım neresi ayol 😃
Yılan dilli demene güldüm 🤣
Haaa peki 😂
Eic için teşekkür ederim 🥳✨
Rica ederim 😌🌸🌸🌸
🌾🌾🌾✨
Cevap
5Cevap
Hem yılan dilli hem yılan bakışlı yılan karakterli kötü enerji veren sinsi insanlar var. Onların şerrinden korusun Allah beni
Allah'ım korusun seni ablamm. 🌸
Aksine etrafımdakiler beni gösterir yılan dilli diye
😂😂
Yılan dil tam olarak nedir? Laf sokmak mı. Yıllan dil olduğumu düşünüyorum da 😒
Laf sokmak değil ayol laf sokmak bir sanattır 😌
En güzel sanat 😋
💅🏻💅🏻😌😌
Hayır dostum biz Harry Potter evreninde yaşamıyoruz.
Peki 🥺
Yok çok şükür etrafımda , olunca dayanamayıp herhaliyle kendilerini belli ediyorlar birşekilde uzak dursunlar "yılanı uyandırmasın "lar. 💅🏻😄
Yılan dillere, Yılan zehiri olacaksın aşkoo 🥰💅😾
Evet kırmayı ve dedikoduyu kendine meslek edinmiş insanlar var maalesef..
Bana derler genelde dilin yılan gibi sokuyorsun laflarınla😂
Etraf zaten yılan dilli değil yılan bedenli insanlarla kaynıyor
Cook var onlardan. Allahim korusun bizi:d
İnşallah inşallah 🌸
Var da bana yapamıyorlar, benim dilim daha zehirli
😌😌💅🏻
Genel olarak yok. Bir zamanlar vardi artik etrafimda degiller.
Yok çıktığı yere gönderdim
Var cevabını alıyorlar
Gani
Hmm
Varr
Vardır
Var var
✨Süttür etmek✨
Olmaz mı
Hem de fazlasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?