Evcil Hayvanlar Yılanlardan anlayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sahilde yavru yılan buldum yaklaşık 8cm. Kediler öldürmeye çalışıyordu alikoydum bende. Bunun cinsi ne? Bilgi verebilir misiniz Güncellemeler+1 yıl Bi parça balık attım yer mi bilmem. Doğaya salabilirim belki Güncellemeler+1 yıl Cinsini bilen yok mu arkadaşlar bunun Yılanlardan anlayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl su yılanı gibi geldi bana. zararsız kediler ondan haklamaya çalışıyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kayalardan tırmanıp sahile gelmiş olabilir mi acaba Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl öyle olmuştur dağlık bi yere bırak bari Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl say gittsin kedi kısmetini niye kapatıyosun seni yüzünde aç kaldılar 0 0 Yorumla
Chevroleta Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Dikkat et sokmasın da 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok sokmaz can borcu var bana Yorumla Chevroleta +1 yıl İnşallah 😄 Yorumla Soran +1 yıl İnşallahı maşallahı yok yeni babası benim 😄 sokarsa yemek yiyemez😄 Yorumla
minnoşkızz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Şu yılanı bırak ya yazık hayvana 0 11 Yorumla Soran +1 yıl E bırakıcaz herhalde hayatını kurtardık hayvanın :D Yorumla minnoşkızz__ +1 yıl Sakin bir yere bırak o kendi yemek bulabilir zaten. Hayvan o şişenin içinde daha çok bunalıyor. Yorumla Soran +1 yıl Kız minnoşlar öldürcekti bunu kurtardım diyorum bana niye kötü davranıyon 😄 Yorumla minnoşkızz__ +1 yıl Tamam kurtardın bırak artık tutma hayvanı diyorum🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ben yeni babasıyım sahiplendim Yorumla minnoşkızz__ +1 yıl Bak dikkat et koynunda yılan besliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Satıyım o zaman ben bunu 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Gız. Saldım yılanı sen istedin diye Yorumla Soran +1 yıl Dedim seni başka minnoş öldürmeye çalışırken başka minnoş kurtarabilir Yorumla minnoşkızz__ +1 yıl Oha daha yeni mi saldın 😹😹😹 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😄 sevmediğim komşuların bahçesine hemde 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
su yılanı gibi geldi bana. zararsız kediler ondan haklamaya çalışıyordur
Kayalardan tırmanıp sahile gelmiş olabilir mi acaba
öyle olmuştur dağlık bi yere bırak bari
say gittsin kedi kısmetini niye kapatıyosun seni yüzünde aç kaldılar
Dikkat et sokmasın da
Yok sokmaz can borcu var bana
İnşallah 😄
İnşallahı maşallahı yok yeni babası benim 😄 sokarsa yemek yiyemez😄
Şu yılanı bırak ya yazık hayvana
E bırakıcaz herhalde hayatını kurtardık hayvanın :D
Sakin bir yere bırak o kendi yemek bulabilir zaten. Hayvan o şişenin içinde daha çok bunalıyor.
Kız minnoşlar öldürcekti bunu kurtardım diyorum bana niye kötü davranıyon 😄
Tamam kurtardın bırak artık tutma hayvanı diyorum🙄
Ben yeni babasıyım sahiplendim
Bak dikkat et koynunda yılan besliyorsun
Satıyım o zaman ben bunu 😄😄
Gız. Saldım yılanı sen istedin diye
Dedim seni başka minnoş öldürmeye çalışırken başka minnoş kurtarabilir
Oha daha yeni mi saldın 😹😹😹
Aynen 😄 sevmediğim komşuların bahçesine hemde 😂
çıngıraklımınee