Kişilik & Karakter Hayvanınız ölse Yalniz kalmaya ihtiyacım var der mısınız sevgilinize? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Çok üzüldüğünü söyledi Hayvanınız ölse Yalniz kalmaya ihtiyacım var der mısınız sevgilinize? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Travma olmuştur bilemeyiz ki... Allah korusun kedim ölse üzülürüm elbette ama kahretmem kendimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben derim benim papağanım var onu çok seviyorum ölse kesinlikle kafam bozulur yalnız kalmak isterim bunu anca bir hayvanı sevince anlarsın 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söylerim anlayış göstermez ise tekmeyi koyarım 0 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok sevdiğim bir hayvansa derim ben 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demem 0 0 Yorumla
Alcatraz_66 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Yok ne alaka 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok üzülmüş dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Travma olmuştur bilemeyiz ki... Allah korusun kedim ölse üzülürüm elbette ama kahretmem kendimi
Ben derim benim papağanım var onu çok seviyorum ölse kesinlikle kafam bozulur yalnız kalmak isterim bunu anca bir hayvanı sevince anlarsın
Söylerim anlayış göstermez ise tekmeyi koyarım
çok sevdiğim bir hayvansa derim ben
Demem
Belki derim
Yok ne alaka
Çok üzülmüş dedi