1 yılEvet, bir tavsiye var: "Hiçbir şeyin seni fazlasıyla etkilemesine izin verme." Bu, hem iyi hem de kötü durumlar için geçerli. Hayatta inişler çıkışlar olsa da, duygusal dengeyi kaybetmemek, bana zarar verecek her şeyin etkisinden uzak kalmak önemli. Kendi huzurumu korumak her şeyden önce gelir.
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel tavsiyeniz için teşekkürler :)
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılKENDIME NOT:
Arthur Schopenhauer ilginç bir filozof. Onun bir cümlesini gerçekten çok degerli buluyorum; "Gençliğimizde, yaşamımız için önem taşıyan ve büyük sonuçlar doğuracak olaylarin ve kişilerin karşımıza davul zurnayla çıkacaklarını sanırız ama yaşlılığımızda geri dönüp baktığımızda hepsinin de sessizce, arka kapıdan ve âdeta dikkat çekmeden içeri süzüldüklerini görürüz." Bu birçok insanin içine düştüğü bir yanılgı... Bekledigimiz firsatlarin karşımıza davul zurnayla çıkacağını zannediyoruz. Halbuki onlar sessiz sedasiz gelirler. Burada önemli olan, bizim onlari fark etmemiz. Hiçbir fırsatın karşısına çıkmadığından şikâyet eden insanlar onlari fark edememiş insanlardır.
21 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılAnnem bana hep şöyle derdi. "Kalbini oluşturmak 9 ayımı aldı. Kimsenin 15 dakikada kırmasına izin verme!" Bu sözü hayatımda da taşıyorum. Nasıl benim kalbimi kırmalarına izin vermiyorsam, bende başkasının kalbini kırmamaya özen gösteririm.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birini yargılayacak gibi olduğumda onların ayakkabısını giyip, onların yolundan yürümediğimi kendime hatırlatıyorum. Bunu anımsamak çoğu koşulda durumdan sıyrılabilmem için kurtarıcı oluyor.
19 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Her zaman önce kendi değerini bil
215 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkimseye güvenmemek
20 Yorumla Hayat boş ölüm gerçek.. insanlar çıkarlarına göre seni algılar anlar yalnızca kendine güven inan.. anının kıymetini bil dolu dolu yaşa duygularını hisset daima kendi özünü koru..
24 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAnnem hep şöyle derdi iyi bir insan gerisini yaradan halleder, çünki iyi bir insan olmak ulaşabileceğin en üst mertebedir.
32 Yorumla- 1 yıl
Eyvallah bilmukabele.
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır evet kadar normal bir şeydir görsele katılıyorum….
Şu tavsiye demem açıkçası çok var
ama bir tane şunu yazayım ilk aklıma gelen
9 kere düşün bir kere tereddütsüz yap
10 Yorumla
1 yılHiç bir şey için geç değildir. Güç daima şuanda. Her ne yapacaksan şu anda adım atmaya başla. Mükemmel olman da gerekmiyor 😉
22 Yorumla- 1 yıl
Yess patates 😇
Arsıza yüz verme tepene çıkar, Edepsize çok susma sabrını yorar, Nanköre çok vefalı olma bir pula satar
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKimseye güvenme ve her zaman başkalarını değil, kendinizi dinleyin, ne yapacağınızı daha iyi bilirsiniz.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Evet. Kimseye kendini açıklamak zorunda olmadığını, ve hayır demeyi öğrenmeyi takıyorum kulağıma.
232 Yorumla
1 yıleveet, kimseyi hayatının merkezine koyma merkezde her zmn ilk kendin olmalısın
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tavsiye pek sevmem ama aklımda kalan 'Hayat bir gün, o da bugün' 🥳
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kendini neyi lâyık görürse başkalarında sana lâyık görür.✨
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılŞekilsiz saçı karşılısız aşkı uzatma diye bişi görmüştüm doğruymuş😃
15 Yorumla- 1 yıl
Şekilsiz saçımı popoma kadar uzattım karşılıksız aşkımı aynı şekil😃
- 1 yıl
Öyle deme uzatması zor oluyor saçı benim çok olmuştur saçımdan dolayı kriz geçirip çatır çatır yaka yaka düzleştirdiğim ndjdj aşk konusu da boş ver benim sevgilim oldu da noldu boş bişi😃
1 yılTavsiye değil de, beklentiye girmek üzer bunu hatırlatırım kendime sık sık
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılsadece sana ait olani sev, bu yasadigin hayattan zevk almani saglar diyodu anneannem
12 Yorumla- 1 yıl
tesekkur ederiim 💖
1 yılHayat bir şeyleri ciddiye alacak kadar uzun değil o yüzden eğlenmene bak
11 Yorumla
1 yıl"Olabilir" 😌 her derde deva! Nasil olur? Olur mu? Soruları yorucudur. Üstelik tartışmaları da bitirir; "olabilir" sen öyle düşünmüşsündür/yapmışsındır ben böyle 🤷♀️ insanoğlu söz konusu ve hersey "Olabilir"
22 Yorumla- 1 yıl
🙂🙂
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır mutlaka.
Hayat sizi her zaman özel bir erdeminizle sınıyor
Dünyada kusursuz iki insan vardır biri ölmüştür diğeri ise daha doğmamıştır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gelecek dediğin aslında sadece bir An meselesi
20 Yorumla
1 yılKendinden başkasını sevme. Çünkü sevdiklerin kendinden başkasını sevmeyecek.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEnayilikle fedakarlık arasında ince bir çizgi vardır.
10 Yorumla
1 yılYıllar önce beden dersinde hocamdan aldığım öğüt düştüğünde değil pes ettiğinde yenilirsin
10 YorumlaYok, tavsiyelere göre değil kendi doğru bildiğimi yaparım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevildiğin yere fazla uğrama , para alan emir de alır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir şeyi hemen çözemezsen acele etme, zaman mutlaka sana bir yol gösterir.
10 YorumlaTavsiyeleri dinlerim , her tavsiye her zaman işe yaramaz duruma göre davranırım genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet. Aslında nasihat değil ama ben öyle aldım. “o öyle mutlu diyebilmek” öyle rahatlatıyor ki insanı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBatıda yaşa , batıda çalış , batıda doğ , batıda öl.
10 Yorumla
1 yıl1- Her şeyin fazlası zarardır dengeli tutun herşeyi
2- Bir şeyin değerini kaybetmeden önce bilin
3- Aynı günde 2 kere çekmek 4-5 tane kadınla cinsel ilişkiye girmekle eş değerdir10 Yorumla
1 yılDoğru kişi insanın kendisidir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. ''Fazla iyi niyet, kendine hakarettir.''
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. "Kimse zamanı durduramaz "
211 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben de b12 eksikliği var galiba hiçbir şey hatırlayamıyorum bu aralar bu tarz sorularda jsnf
07 Yorumla- 1 yıl
https://www.youtube.com/shorts/T09HcHJ7PkE böyle bir şey olması lazım bence kanka :D
- Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılSizden de bir tavsiye alalım
11 Yorumla
1 yılHiçbir zaman büyük konuşma 🙃
115 Yorumla- 1 yıl
Yani elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum diyelim 😅
- 1 yıl
Allah beterinden korusun... Dikkat et lütfen 🥹
- 1 yıl
Çsrpılcaz senin yüzünden snfng
- 1 yıl
Ahahahah kendine şöyle şeyler deme 😂
- 1 yıl
Sen bir git kalkan falan yaptır bence 😂😂
- 1 yıl
Kalkan değilmiş demek ki o 😂😂
- 1 yıl
Eheheh geçmiş olsun 🫢😂😂
1 yılHayır, yok. Tavsiyelere kulak vermiyorum.
11 Yorumla
1 yılKupeden baska bisey takmam
115 Yorumla- 1 yıl
Yoo kizmadim ki
- 1 yıl
Dun syledklrmin hepsi gercekti hayqt sandgin kadar tozpembe degil hayat pahaliligi gunumuzde herseye engel artik bunu soyledim aslinda kizmadim ki🤷♀️
- 1 yıl
Vayy seni gicikk sjjsdds bende ciddiye aldim
- 1 yıl
Bidaha ciddiye almam seni ama 😄😄
- 1 yıl
Kizma be maksat giciklik olsun sjssdds
- 1 yıl
Saka yaptim bee sjssdd
- 1 yıl
Sinimi kircam tm almam 😄
Benim bir kulaktan girer, diğer kulaktan çıkar genelde :DD Aklıma gelen bir şey yok ki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kimseye arkanı dönme oradan vururlar
20 YorumlaVar madam olma adam ol
20 Yorumla
1 yılSorgula ve dikkatli adım at.
10 YorumlaHiçbir zaman ümidini kesme, hep bir yolu vardır
10 Yorumla
1 yılSınırlarını çok iyi koru
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Gençlik geri gelmez, kıymetini bilmeli.
10 YorumlaKimseye gereğinden fazla değer verme ve güvenme.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dinlemeyecekler boşuna tavsiye vermeyeyim
10 Yorumla
1 yılVar. Az insan çokça huzur.
10 Yorumla
1 yılVar tabi olmaz mı 😃
26 Yorumla- 1 yıl
Seçimlerinin pişmanlığına katlanmayacak insana açıklama yapma 🙂
- 1 yıl
Ahanda budur
- 1 yıl
Evet 😎
Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. Kaybet ama pes etme
20 Yorumla