Beni huzursuz eden yok çok şükür. Ama olsa gereksiz konulardan insanlardan hayatıma almıyorum beni enerjimi düşürür, iyi anlaştıklarımı sevdiklerim hariç. Kendi değerimi önem veriyorum.
Beni en çok insanların samimiyetsizliği ve değerlerin göz ardı edilmesi huzursuz eder. Son dönemde haram-helal çizgisini sorgularken burayı kullanmanın ne kadar doğru olduğunu sıkça düşündüm. İlk başlarda burası faydalı gibi görünse de yaşadığım olaylar ve tanık olduğum durumlar, aslında buranın çok da gerekli olmadığını hissettirdi. Bazen uzaklaşmanın daha doğru olabileceğini düşünüyorum, ama yine de insan alışkanlıklarından kolayca vazgeçemiyor. Deneyimle sabit, kararsızlık zor bir sınav.
Arkamdan olur olmaz konuşanlar huzursuz ediyor. Gelsin ne dertleri varsa yüzüme söylesinler. Bakın ben buradayım. Bazı şeyleri yanlış biliyorsunuz. Kulaktan dolma şeylere inanmayın. Ben sizin arkanızdan bir konuşursam neler neler çıkarırım.
Dünyanın bir kısmı açken bir kısmı har vurup harman savurması. Bir tarafın sağlığına kavuşmak istemesi için dua ederken sağlıklı olanların hayattan soğuması. En büyük kıyamet bu işte diyorum. Kendi kıyameti insanoğlunun.