Kişilik & Karakter Sizi en çok ne bunaltır? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Yapay Zekaya Sor Nerde lan bu Emre Aydın'ın bahsettiği soğuk odalar? Bezdum daraldum bu sıcaklardan Sizi en çok ne bunaltır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Beni genellikle cahil insanlar ve bu lanet sıcak havalar bunaltıyor. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ne sıcağı ne soğuğu hepsine çare var nankörlüğe yok ya 0 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Beni en çok ahada bu sıcak havalar bunaltıyor. Bide aksine soğuk insanların o kibirli, egolu halleri sıcak havaya şükür denetecek kadar yıldırıyor. 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Soguk oda araysan ya morga gitcesun ya mezbağaya... Bence canuni seveysan sıcakdan devam ele.. 😂😂😂 0 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Genelde insanlar ve son günlerde sıcaklar bunaltiyor. 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dengesiz insan. Çok sıkıp, sarılıp öpen insan. 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Israr edilmesi beni aşırı bunaltır, ben birşeyi istemiyorsam yalvarmak çözüm olmayacaktır. 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayatta fiiller aynı özneler farklı olayların tekrar tekrar içinde bulunmak. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Çok ses varken her taraftan birinin beni çağırması 🤦 0 0 Yorumla
misskikirir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok soru soran insanlardan bunaldım bu ara😬 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 1 yıl Yazdan nefret ederim akşamları hariç. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Aşırı sıcaklar. Bu aralar en büyük buhran sebebim. 0 0 Yorumla
DenizinMervesi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Havanın sıcaklığında bide şu gereksiz andaval insanların seviyesiz konuşmaları kesinlikle. 0 0 Yorumla
KaHv3mOLaSı Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Şu an evladım hariç kuran hakkı için her şey bunaltıyor. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sıcak havanın yanına ek olarak gelen nem 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yazdan soğumama şu 🤏 kadarcık kaldı.. 🙄 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Slk insanlar bunaldim cidden 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sıcak hava 0 0 Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Beni şu sıralar sıcak 😇 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu aralar sıcak bunaltıyor 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Kedi hepimizi anlatmis 0 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Laftan anlamayan kişiler 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sıcaklar ve artan kıyafetlerin fiyatları 🥹 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Toksik insanlar. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Keskeler 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Mıymıy insanlar 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nem + sıçaklar 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sıcak ve fazla ilgi 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. İnsanların ısrarı 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalabalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Beni genellikle cahil insanlar ve bu lanet sıcak havalar bunaltıyor.
Ne sıcağı ne soğuğu hepsine çare var nankörlüğe yok ya
Beni en çok ahada bu sıcak havalar bunaltıyor. Bide aksine soğuk insanların o kibirli, egolu halleri sıcak havaya şükür denetecek kadar yıldırıyor.
Soguk oda araysan ya morga gitcesun ya mezbağaya... Bence canuni seveysan sıcakdan devam ele.. 😂😂😂
Genelde insanlar ve son günlerde sıcaklar bunaltiyor.
Dengesiz insan.
Çok sıkıp, sarılıp öpen insan.
boş palavra atan insan müsveddeleri
Israr edilmesi beni aşırı bunaltır, ben birşeyi istemiyorsam yalvarmak çözüm olmayacaktır.
Hayatta fiiller aynı özneler farklı olayların tekrar tekrar içinde bulunmak.
Çok ses varken her taraftan birinin beni çağırması 🤦
Çok soru soran insanlardan bunaldım bu ara😬
Yazdan nefret ederim akşamları hariç.
Aşırı sıcaklar. Bu aralar en büyük buhran sebebim.
Havanın sıcaklığında bide şu gereksiz andaval insanların seviyesiz konuşmaları kesinlikle.
Şu an evladım hariç kuran hakkı için her şey bunaltıyor.
Fazla ısrar
İnsanların saçmalıkları.
Beyinsiz insanların varlığı
Sıcak havanın yanına ek olarak gelen nem
Bunaltan çok şey var
Fotoğraftaki keddy çok tatlış olm 😻
Yazdan soğumama şu 🤏 kadarcık kaldı.. 🙄
Slk insanlar bunaldim cidden
Sıcak hava
7/24 mutfaktayken ben. d
Dün eridiğimi hissettim adeta.
Dengesiz ve yapışkan insan