Ben son zamanlarda kendime nasıl olduğumu hiç sormadığımı farkettim. "İyi miyim, mutlu muyum, hayattan keyif alıyor muyum?" Başka insanların düşüncelerine, onların duygularına o kadar kaptırmışım ki kendimi kendimden bir haber hale gelmişim. Her şeyi espriye vurmuşum, her şeyde gülmeye çalışmışım, hatta bazen kırılsam bile kırılmamış gibi yapıp, her şeyi kendi içimde çözüp öyle halletmeye çalışmışım bir çok şeyi. Ama şu aralar ruhum öyle çekildi ki hiç bir şeye hevesim kalmadı gibi hissediyorum. Halsizim, mutsuzum, yorgunum, kırgınım hem kendime kırgınım hem de çevremde bana değer veriyormuş gibi gözüküp hiç değer vermeyen insanlara, en zor günümde yanıma geliyor gibi gözüküp sonrada insanları kenara çekip dedikodu yapan insanlara... Bir insanın ruhunu nasıl sömürebilirlermiş onu öğrenmiş oldum bu sayede, insanlar nasıl ruhsuz oluyormuş onu öğrendim. İnsanları bu hale getirip sen böyle değildin diyorlar ya birde, o İnsanların ne hissettiğini de biliyorum artık.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Etrafımızda ki iki yüzlü dost görünümlü düşmanları son cümlelerin de okadar güzel anlatmışsın ki tebrik ederim seni iç sesim olmışsın resmen
Kendimizden çok ödün veriyoruz bu yüzden oluyor hep bunlar.
Haklısın hani bir söz var diyorki bozuk para insanın cebini bozuk insan kalbini delermiş bu yüzden ikini de harcayın gitsin diyor. bu yüzden kırıldığın dağa 40 yıl gitme vefa bilmeyene zaman ayırma. Kıymet bilmeyene selam verme. Gözünde küçülmüş insanlarla da büyük hesapların olmasın. İşte ozaman daha mutlu olursun 🕊️🕊️
Mutlu olabilecek gibi hissetmiyorum kendimi şu aralar. Ben normalde çok espri yapan bir insanım her şeyle ilgili, kendimle sürekli dalga geçip gülerim. Ama son zamanlarda mecalim yok gülmeye, güldürmeye, konuşmaya bile halim yok. Bu durumun sadece o tip insanlarla ilgili olduğunuda düşünmüyorum. Hem ben hastayım, hem ailemden biri hastanede, uykusuzluk, stres etkiliyor beni biliyorum ama çevredeki insanların bu kadar acımasızca hareket etmesi de etkiliyor beni. Kısacası ruhan, bedenen her anlamda yorgunum.
İlk öncelikle sana ve hastane de olan yakınına şu kandil gecesi Rabbimden şifa diliyorum. Sana şu durumdayken şu şekilde düşünmeni tavsiye ediyorum. Bak şer olmasa hayrın kıymeti bilinmez hastalık olmasa sıhatın değeri bilinmez kötü insan olmasa iyi insanın kıymeti bilinmez. Biz iyi olanlardan olmaya çalışalım Birgün elbet mükafatını bir yerlerden alırız. Umarım kendini kısa bir süre içerisinde toplarsın çünkü hayat kendimizi üzmek için çok uzun değil
Haklısın. Umarım herkes kendi gibi insanlarla karşılaşır. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. 🙂
Herkes bir gün mutlaka kalbinin ekmeğini yer zaten ama bugün ama yarın :) bende teşekkür ederim 🕊️
Güzel bir şeye benziyor yaptığın, takdir ettim haddimse eğer bence değil ama napalım. Biz soramıyoruz bu arada. Sormaya korkuyoruz.
Ben sordum da ne oldu her günüm ağlayarak geçiyor.
Geçmiş olsun dileklerimi sizinle
Paylaşıyorum, hele hele de en içten olanları bir buket yaparaktan
Erken dönem şizofreni belirtisi
Çok şükür olmadı
Bir de o hastalıkla uğraşamam biliyor musun? Yeterince hastalığım var zaten.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Ben yaşamıyorumki
Aslında kendimize zorlaştırıyoruz hayatı. Ama kendi benliğinden de çıkamıyor insan işte.
Sorarsam işin içinden çıkamam.
27 yaşındayım yeni sordum. Bende işin içinden çıkamıyorum. Ne çok kötü niyetli insan varmış meğer hayatımda.
Fenayım
Kendine bu soruları sorduğun için mi, soramadığın için mi?
Sorduğum için ama güzel benim için
Senin için mutlu oldum. İnşallah benim içinde güzel olur her şey.
Ben farklıyım yaratılış fıtrat olarak düşünceler de çok önemli sağlığım ve bedenimden çok mutluyum param olsada olmasada mutluyum paraya bağlanmıyorum herşeyi kendimi mutlu edecek şeyler buluyorum
Umarım ben de bir gün her şekilde mutlu olmayı öğrenirim.
Çok kitap okuyorum bütün insanların yüzünü okuyorum 😂
Kitap okumak güzel bir şey ya. Ufku genişliyor insanın. Yeni bir dünyaya giriş yapmış gibi oluyor insan. Hatta bazen kendini o dünyadan biri gibi hissediyorum ben.
Kitap okumaya başladım cogu insan bana sıradan boş cahil gelmeye başladı hep fesatlık dedikodu cahil dolu
Bir çok insan kendilerini kaf dağında görmeyi seviyor. Onlara göre başarı sadece bir iş sahibi olmak mesela, ya da evde kalmamak falan. Kimse anlamıyor herkesin başarı diye adlandırdığı şey farklı olabilir. Mesela kimisine göre evlenmek başarı olabilir belki kendini öyle mutlu hisseder ama benim başarılı olmak istediğim şey böyle değil mesela. İnsanlar böyle düşünebilse her şey daha güzel olacak.
Ben deli değilim
Ben deli olmadım
Ben deli hiçbir zaman olmadım
Ben deli olabilir miyim acaba?