Özgürlük hissi, kişinin kendini sınırsız bir şekilde ifade edebilmesi ve hayatta istediği seçimleri yapabilme yeteneğiyle bağlantılıdır. Bu, dışsal kısıtlamalardan bağımsız olmak değil, içsel bir özgürlükle birleşen bir yaşam tarzı. Kendi değerlerine, arzularına ve inançlarına sadık kalarak, toplumun dayattığı kalıpların ötesinde kendi yolunu çizebilmek özgürlüğün en saf halidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
21 gü
Toplum kural vede kalıplarına girmeden, kendi dogrularını yaratıp, içinde bulundugu toplumda onlarla yaşayabilmekdir.
Bu sitede özgür yok! Her iki konudan birinin çeyiz vede evlilik oldugu yerdeki insanlar Moron vede embesildir. Bu Embesillerde Özgürlügü her önüne gelenle seks yapmak olarak görüyor oysaki bu bireyin yozlaşması.
Kısaca Özgürlük ve Yozlaşma bıçagın iki ucu gibi birşey…
Ne geniş bir çerçeve. Ancak zihninin aralığında söz edilebilirdi özgürlükten. Dünyevi durumların içerisinde var olan sınırlayıcılarla ancak kısmi özgürlük sağlanabilir insana. Ben ise zihnimin odalarında buna erişiyorum.
istedigimi yapabilmek mesela kucukken ailem denizin derinlerine gitmeme izin vermezlerdi ozgurlugum kisitlanirdi ve ben cok severdim illa o derine gidecektim suaan yalniz basima denize gidip derinlere kadar ilerleyebilme potansiyeline sahibim ve cokta mutluyum bunu yaparken tamamiyla ozgur hissediyorum kendimi
En İyi Cevaplar