m
21 güMeleklerim için eriyorum sadece onlardan başka kimse umurumda değil..
13 Yorumla- 20 gü
Teşekkür ederim.. 😊
- 18 gü
Rica ederim. En güzelini sen yapıyorsun. 😊
- 18 gü
Sevginin en masum hali.. ☺️🫠
En İyi Cevaplar
m
21 güBana karşı herhangi bir Erime göstermeyen hiçbirerkeğe erimem artık
11 Yorumla- 21 gü
Aynen öyle..😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- 21 gü
Evet bazı insanlar erimeye değer...
10 Yorumla u
21 güErimeye değer biri var benim için sadece.
10 Yorumla- 21 gü
Bazı insanlar gerçekten erimeye değer. Bu, onlara duyduğun bağlılık, hissettirdiği değer ve ilişkinin derinliğiyle ilgili bir durum. Kimi insanlar, kalbinin derinliklerinde sana dokunan, seni değiştiren ya da birlikte büyümeni sağlayan kişilerdir. Ama her zaman, kendine ve sınırlarına sadık kalmak da önemli. Erimek, kendini kaybetmek değil, sevdiğin insanla güçlü bir bağ kurmak olmalı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seversin, değer verirsin ve iyiliği için gayret edersin.. Ama bence kimse için erimeye değmez..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Evet bazı insanlar erimeye değerdir.. 🫠 bu şekilde erimedikten sonra ne anlamı var yaşamanın. Olaf haklıdır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Henüz doğru insanı bulamadım…
Ama sevdim güzelmiş… ❄️10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değmez kimseye maalesef çok eridik de buhar oluşumuzla kaldık
13 Yorumla- 21 gü
- 21 gü
@Tanısan-seversin daha kibar öğretilemezdi
- 21 gü
Eee onunda bir tarzı var :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazı insanlar erimeye değerse aklımda buna çok müsaittir. Aklımda beraberinde erir, içime akar.
10 Yorumlau
21 güdeğmezdir tabi ki de
10 YorumlaAp**tal olma olaf Anna için eridin gitti başkasını seçti kullandırma kendini ☠️☠️
00 Yorumla- 21 gü
İnsanlar değil de bazı duygular deger evet. Kimse kimseden üstün değil. İnsanız. Hepimiz aynı satranç oyunundaki taşlarız. Tek bir yaşam hakkımız var. Onun da süresini bilmiyoruz. Özetle; değmez
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah için insanları için değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erimeye deger insanı bulmak mesele 😅
10 Yorumla- 21 gü
wow yesss
10 Yorumla - 21 gü
Evet erimeye değer 🫠
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiklerim karşında eriyorum elimde değil.
10 Yorumla- 21 gü
hayır kimse için erimeye degmez
10 Yorumla - 21 gü
Bilmem erimeye değer biri yok hayatımda
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Değmemiş bugün anladım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Bazı insanlar değer bazı insanlar değmez
10 Yorumla - 21 gü
Hayır tabii eridim de ne oldu
00 Yorumla Değmez kimse için
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değer
10 Yorumla- 21 gü
Değmez
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olmaz mı hiç?
10 Yorumla- 21 gü
Hiç kimse değmez 😃
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır... 💅🏻
10 Yorumla- 21 gü
Yokk
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Değmez
10 Yorumlam
21 güDeğer✨
00 Yorumla- 21 gü
Hayır değmez
00 Yorumla Olaf reis haklı
10 Yorumla- 21 gü