Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Hayır kimse için üzülmeye değmez.. çünkü insanların çoğu nankör ve güvenilmezdir.. yaptığın onca şeyi görmezden gelirler.. bu yüzden de önce kendini düşünmek gerek
İyi niyetini muhafaza eden herkes için üzülmeye değer. Düzeltebileceğine inandığın biri ise uğraşırsın. Yeter ki bu samimiyet duygusunu kaybetmemiş olsun. Yoksa hatalar ve yanlışlar biz insanlar için.
Kendini kusursuz zannedenler, bir gün o acınma noktası durağına gelebilir..
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Üzüldüm sonra kendim karar verdim ikinci kararı verdim dedim ki bir daha onun için üzülmücem karışmıcam ve aynen öyle yaptım gördüm görmezlikten geldim tuzak kurduklarında ağlamadım çünkü 4. yıl ne dedim ağlamıcam dediklerimi hep yaptım
Değmez herkesin kişiliği psikolojisi farklı ya kimse sana göre olamaz sende kimseye göre olamazsın kafana estiği gibi yaşa ve seni geri çekenleri geride bırak oh mis
Hayat kelimesi sadece sözde ve ben iyiyim deyip el uzatan ve sığındığın limanı harabeye çeviriyorlar emin ol, kimseye güvenmezsin çünkü kimse gerçek değil, hayatı kimse kurallarına göre oynamıyor bir süreden sonra sende bırakıyorsun
Üzülmeye degecekse açarım damar arabeski başında aglarim bu benim için gururdur Ama degmeyecek biriyse sallamak onun için gözümü bile kırpmak aptallıktır