- 12 gü
Eğlenceli bir iş olsun isterdim.. Zaten tercihimide bu yönde kullandım.. Kendime dqhq çok zaman ayirabildigim yaparken keyif aldığım başımda insanın olmadığı.. İş bitiminden sonrq işi düşünmediğim. Bana stres yaratmayan.. :))
14 Yorumla- 12 gü
Enerji diyebiliriz.. Eski işim çok yoğundu. Şimdi ki işim sqhada kontrol yapmak diyebiliriz günlük liste qlipakipbi organize edip işi bitirmek geçen ay 20 gün çalıştım mesela. Yarın çalışacam cumartesiye kqdqr boşum mesela :)) belki perşembe yarım gün çalışacam daha belli değil
- 11 gü
Teşekkür ederim :()
En İyi Cevaplar
- 12 gü
Bana değer katan bir iş. Zaten eğlenceli biriyim değer kattikça ben işimi eğlenceli hâle getirebilirim ☺️
13 Yorumla- 12 gü
İş mi arıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
s
12 güDeğer katması daha önemli benim için. Eğlence de güzel olur ama şartlar iyi olursa. Maaş, yemek filan. Değer katan iş olursa daha çok aranan insan olursun. Her yerden teklifler gelir.
12 Yorumla- 12 gü
Evet tabii ki. Tecrübeli eleman her zaman iyidir.
u
10 güBiraz değer biraz da renk katan eğlendiren olmasını isterim ama şükür öyle de.☀️🌷
13 Yorumla- 10 gü
Sende o mesleği yapacak donanım vat gibi ama 👍
- 10 gü
Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görüyor senin gibi.💕
- 10 gü
💐
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşi eğlenceli hale getiren de değer katan da kişinin kendisidir. 26 yıldır işimi hiç sevemedim ama bu gereğini yerine getirmediğim anlamına gelmez. Hem eğlenceli yapmaya çalıştım hem de gelinebilecek en üst düzeye kadar geldim. Aynı sektörde çalıştığımız insanlar biraz olsun nefes almak, gülmek için ziyaretime gelirler. Ortam aynı ortam, iş aynı iş ama kendilerinde eğlence yok. Demek mi isteyince oluyor.
10 Yorumla- 12 gü
Bana değer katan az maaşlı bir işim, sayısız ve her alanda çok kazançlı, eğlenceli işlerim oldu. Değer katan işimi hepsinden daha değerli gördüm.
10 Yorumla Değer katan iş demek gelirimin artması demek bana katma değer vermesi demek o yüzden bana değer katan bir iş tercihim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 745 cevap paylaştı. Eylence değilde sevdipim işi yapmak isterdim ni tekimde yapıyorum
10 YorumlaÜzerime vazife olmayan bir işim olsun isterdim 😄
10 Yorumla- 12 gü
Maaşı iyise okey çokta derinlere inmeye gerek yokk kdskds
10 Yorumla - 12 gü
Yormayan, yorsa bile emeğinin karşılığını veren bir iş.
10 Yorumla - 12 gü
kiside olmalı eğlenceli olursa ben severek giderim. Değer katan Bi iş olursa bende işime değer katarım gül gibi geçinip gideriz
20 Yorumla Eğlenerek yapılan her iş , işi yapan insana değer katar.
10 YorumlaEğlenceli bir işim olsun isterdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Sevdiğim bir iş yapiyorum cok sükür
10 Yorumla- 11 gü
Tabi ki de değer katan
10 Yorumla - 12 gü
Ortaya karışık hoş olur
10 Yorumla - 12 gü
İkisi bir arada olsun isterim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Etiket şart afagsgsg
10 Yorumla- 12 gü
Eğlenceli isterdim çabuk sıkılan biriyim ben
10 Yorumla Eğlenceli olsun işe gitmek zulüm olmasın
10 Yorumlaİkisi de olsun benim olsun
10 Yorumla- 12 gü
ikisinden ortaya karışık olan bir iş
10 Yorumla - 12 gü
Bol paralı olsun.
110 Yorumla- 12 gü
Yorumlaşamıyoruz, az kalsın küstük zannedecektim 😅
- 12 gü
Dilimin ayarı olmuyor bazen. İstemeden kırdım mı acaba dedim 😅
- 12 gü
Sorun yoksa, yoktur 😅
- 12 gü
Din kardeşi 😅
- Gizli Üye(18-24)12 gü
Eğlenceli iş ne olabilir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu anki işimde ikisi de var
10 Yorumla- 12 gü
işimde ikiside var zaten
10 Yorumla - 12 gü
eğlenceli bir işim var değer de katıyor :D
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)10 gü
Mutlu şeklide çalışmak önemli
10 Yorumla - 10 gü
İkisine de sahibim
10 Yorumla - 12 gü
Her turlu aksiyon borsada
10 Yorumla - 12 gü
eglenceli