Herkese merhaba, konuyu iyice anlayabilmeniz için biraz detaylı anlatacağım.18 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum. Annem babam ayrı ben annemle yaşıyorum ama babamla da görüşüyorum. Şuanda üniversite 1. sınıftayım bilgisayar programcılığı öğrencisiyim (ikinci öğretim). Endüstri meslek lisesi çıkışlıyım lisede de bilişim teknolojileri bölümünü okumuştum küçüklüğümden beri bu işi yapmak istiyordum zaten. Lise son sınıfta bir otelde staj yaptım bilgi işlem bölümünde müdürüm devam etmemi istedi bende isteyince şuanda bu otelde bilgi işlem elemanı olarak devam ediyorum 3 tane otelin bilgi işlemine ben bakıyorum. Kendimi yazılım alanında geliştirmeye çalışıyorum btk'dan kurslar alıyorum. Benim babam belediyede şoför olarak çalışıyor birde kendi arabası var (Volkswagen Caravelle) tur işi yapıyor vip transfer vb. bazen bende tura gidiyorum (evraklarım tam) . Soruma gelince; babam benden arabayı sürmemi istiyor eğer sürersem gerçekten Türkiye'de çoğu kişinin ne kadar çalışırsa çalışsın kazanamayacağı kadar parayı kazanabilirim ama bir yandan ben kendi alanıma yönelmek istiyorum şu an 5850₺ maaşım var bir türlü karar veremiyorum eğer kendimi yeterince geliştirirsem yazılım alanında yine çok para kazanabilirim ama sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Sevdiğin iş mi, çok para kazandıran bir iş mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu üniversiteden sonra dgs ile Yazılım mühendisliği okumak istiyorum onu yazmayı unutmuşum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer