Hayal etmekten ve ruhunuzdaki müziği dışarı yansıtmaktan geri durmayın... İyi geceler 🌸
Varsa alırız iyi geceler linklerinizi efennim 🙃
Hayal etmekten ve ruhunuzdaki müziği dışarı yansıtmaktan geri durmayın... İyi geceler 🌸
Varsa alırız iyi geceler linklerinizi efennim 🙃
Her şeye rağmen hayal benim hep bir parçamdı. Bunun benden ayrılabildiği bir zamanı düşünemiyorum. Herhangi bir uzvum olarak düşünmek abartı olmazdı.
Şarkı söylemek benim için bir tutku değil fakat duygusunu yansıtan şarkılara eşlik etmek tutkum olabilir. Bu şekilde mutlu olurdum muhtemelen.
Evet devam tabii ki hiçbir şey bitmedi benim için. Hayat her sabah devam ediyor. Hayatımızdan birileri gidecek birileri gelecek. Yeter ki bizim canımız sağ olsun giden gider kalan sağlar bizimdir. Öyle üç beş kişi gitti diye biz ölmedik ya. Sağlığımız yerinde olsun, düzgün insanlar karşımıza çıksın ve borcumuz harcımız olmasın. Güzel bir de işimiz olsun hayat böylece bize güzel.
Elbette hayal etmeye devam. Son zamanlarda sesimin pek iyi olmadığının farkına vardım. Şarkı söylemeyi kestim yani. İnsanların kulaklarını kanatmaya gerek yok.
Bırak onlar tıkasın kulaklarını, sen neden başkaları için sana keyif veren şeyden vazgeçiyorsun ki?
Hahahshdh atmazsan bozuşuruz 😂
Şimdi daha çok meraklandım 😂
İnsanı diri tutar 😂😂
Statüko hocam halleder o işi 😂😂
Aslında ben onun branşını bilmiyorum da o halleder güvenim tam ajsjdjfj
Ooo sarkı cok iyi.. bayılırım... her zaman hayal eder.. sarkı soylerim..:))
https://www.youtube.com/embed/o1tj2zJ2WvgSeveriz efennim biz de bunu severiz teşekkürler 🙃
Teşekkür ederim:))
Rica ederim 😊
Cevap
11Cevap
Ediyorum tabi ki 😊
https://youtu.be/xiD6ApqjWLA?si=xioOX1ZJKt7p5RGJTeşekkür ederim arkideş 💖
Çok severim keyifle dinleyeceğim 🙃
Her şeye rağmen.. evet devam ediyorum
Lise yıllarım geldi aklıma teşekkürler 😊
Gerçeklerle uyumlu hayaller benimkiler çiçeğim 😄
O yüzden kırılıp, dökülme de olmuyor🙃
Haklısın çiçeğim ne kadar realist olursa o kadar yaklaşırsan o kadar gerçekleşme olasılığı artıyor... Ama bazen fantastik takılmak da eğlenceli oluyor 😂
Cümle kuramamışım taksiye sövmekten 😂
Hahah kesinlikle öyle çiçeğim 🫢
Valla biraz öyle oldu hayatım 5 dk ya oradayım dedi 15 dk oldu geç kalıyordum neredeyse 😂😂
Zaman geldi isyanım var, uzak dursun mutluluklar. Bomboş geçen yıllarım var böyle de yaşamaya alıştım demiş Müslüm baba
Tabiki devam ediyorum hayal etmekte gerçekleştirmenin yarısı diye düşünüyorum en azından psikolojik olarak. Ve her zaman vazgeçmeden devam edicem.
Tâbi ki devam ediyoruz..
Arabadayken camları kapatıp sesimi kısacak cinsten bağırarak şarkı söylüyorum, çok iyi geliyor fakat akşamına sesim kısılıyor hahahaha
Aynı şeyi ben de yapıyorum bazen ve şu an o anlardan biri boğazım acıyor 🥹😂
Hayallerime inanıyorum her zaman
Evet şimdilik öyleyim..
Hep de öyle kalırsın umarım..
Evet hayal etmek insanın ümidini kaybetmemesini sağlıyor şahsen.
Etmiyorum artık nefesim kesiliyor.
eeeveet yoksa bu ömür nasil geçecek boyle
Her zaman 🌸💖
Evet severim
Evet ediyorum
Günaydın 🫡
Evvet kankacım 😂🌸
Söylerim
Devam 🥳💃
Evet
etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?