Gece uyurken;
Koca bir çığlıkla "Deprem oluyor! Uyanın! Diye bağırıp çocuklarımın odasına koşuşum. Zangır zangır titreyen bir vücut.
Ağlaya aglaya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece uyurken;
Koca bir çığlıkla "Deprem oluyor! Uyanın! Diye bağırıp çocuklarımın odasına koşuşum. Zangır zangır titreyen bir vücut.
Ağlaya aglaya
Var... Erken yaşta anne kaybı... İntihar... Kendini attığı binanın ön bahçesinde cansız bedenini olayın hemen sonrasında görmek... Komşuların beni uzaklaştırmaya çalışması... Sonrasında gelen kocaman boşluk... 50 yaşımda bile hâlâ kanayan, iyileşmemiş bir yara... Eksiklik hissi... 40 yıl boyunca buruk geçirdiğim her Anneler Günü... Herkes annesine çiçek alırken soğuk bir mezara çiçek bırakmak...
Başın sağolsun. Şimdi nasılsın peki
İyiyim de, eksikliğini hâlâ hissediyorum... Kapanmış ama hâlâ sızlayan bir ameliyat izi gibi... Kendini hiç unutturmayan bir yara... Onu çok özlediğimi hissettiğim zamanlar oluyor...
Maalesef, umarım her şey gönlünce olur.
Ölümünün bugüne uzanan izleri, ölümünden daha kötü aslında...
Çok doğru bir şey söylediniz aslinda
İyiyim diyorum da, belki de sandığım kadar iyi değilimdir... Galiba insanlar anne sevgisinden yoksun kaldıkları yaşta kalıyorlar... Büyümüyor o çocuk...
Annesiz büyüyen çocukların, fırtınalı havalarda sığınacakları bir limanları olmuyor...
Maalesef. Gerçekten en büyük yalan iyiyim.
Annesiyle büyüyen biri gerçekten bu yazdıklarınızı anlayamaz
kendimi kustururken annem o anı görmüştü birde odamda gizli gizli kendimi kusturmam gerektiği için tüm kıyafetlerime kusmuştum sonra çöpe atmaya fırsatım olmadığı için kanepe altına saklamıştım oda küfyaptı 2 ay sonra böcek ve kurtlu bir şekilde annem kendisi buldu çok çektirdim kadına ama çok hastaydım Tanrı dan her gün af diliyorum aynı şekilde annemdende umarım bir gün beni affederler
Babam 2 sene önce oldu. Abimi gözümün önünde kaybettim 9 sene oluyor şu an. Annem ise köyde. Ben evde tek kalıyorum şu an akraba desen. Hayır yok yani tekim şu koca dünyada psikolojik sorunlarım var.
Basın saolsun uzuldum
@Denizkızı18 sağol. canım iyiyim ama
Başın sağolsun. Çok geçmiş olsun. Umarım çok iyi olursun
Teşekkürler sağolun Allah kimsenin başına vermesin inşallah
İstedigin zaman yazabilirsin konusuruz
Cevap
11Cevap
travmam yok
Elbette bazılarımızın hafif, bazılarımizin da derin travmaları vardır.. Zihinlerimiz bu travmalardan arınır umarım..
Umarim
Hayr gayet kaba saba şekilde yüzeylerde geziniyor benim travmalar. Geçmiş olsun.
Farklı bir tarzı varmış. Teşekkürler
Hatay da depreme yakalandım. Sen nerede yakalandım çok geçmiş olsun.
Adıyaman da
Allah yardımcın olsun çok kötü bir şey 99 depremini yaşadım yıllarca çıkamadım o psikoloji den
Çok kötü bir şey ya
@King_122 99u izlediğim kadaruliyla evet 6 Şubat daha kotu
Hayır yok. Geçmişte kaldı hepsi. Öyle de olmasi gerekiyordu, bitti gitti.
Benim bu kadar değil ama geçende nihavend makamında bir ezan dinlerken hüngür hüngür ağladım içimde haykıramadığım herşeyi haykırıyor gibi...
İlla ki var...
Bana bakan gözleri seviyorum mutlu ediyor beni haz tutku zevk ne derseniz olay bu
var maalesef, gecmis olsun balim
Teşekkürler kuxzum. Anlatmak istersen dinlerim. Kuzum.
Bu arada o gece deprem de yoktu.
baya travma kalmis sende. umarim gecer kotu bir his biliyorum. ben tesekkur ederiim askim, ayni sekilde 💖
🥹😘
Yok bildiğim kadarıyla
Umarım yoktur
Var. Çocukken yaşadım hayatımı kararttı
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın peki
İyiyim ama evlendim mallsef özel anlarda tetikliyor gene beni
Anladım. İyi olursunuz umarim
Teşekkürler inşallah
Evet var
Anlatmak ister misin
Rica ederim.
Çok..