Dürüstlüğü öven yalancılardan, fakirleri kullanan toklardan ve hatta camide vaaz veren sapıklardan.
Korkma, ona senden bahsetmeyeceğim.

Dürüstlüğü öven yalancılardan, fakirleri kullanan toklardan ve hatta camide vaaz veren sapıklardan.
Korkma, ona senden bahsetmeyeceğim.

2 tane kişisel gelişim klişesi bırakayım bu görsel üzerinden;
1- İçindeki kurdu dışarı çıkar.
2- Kuzu gibi gözüküp, içinde aslında kurt saklayanlara dikkat et.
İkisi de minnoş patates söylemler. İçindeki 🐧pengueni dışarı çıkar demek kişiye ne ifade ediyorsa o anda farkındalığı ve motivasyonu olmayan kişiye “kurdu çıkarmak” söylemi o kadar şey ifade eder. İkincisi içinse; dikkat edelim de, neye? Zaten saklıyorsa, nasıl dikkat edelim? Bu sefer insanlar paranoya şeklinde korkularından iletişim kuramaz hale geliyor. Herkesin yumuşak ve keskin yerleri mevcut. Bak mesela bu kardeşin de senin de, benim de... Kime baksan, kurtla kuzu aynı anda onda var. Bazıları içindekini bilmiyor, bazıları dışındakini.
Kötü köpek sürümüze kurt getirdi... vay be gerçekten güzel bir söz... al boş bir duvara yaz sonra karşısına geç düşün... çocukluğunu geçirdiği ülkeyi ve şimdiki ülkeni düşün
Üzerine düşündüm ama aklıma bir şey getirmedi. Çevremdeki kötü köpekler yerini biliyor olmalı.
Hayr ben genelde cahil sürüsüne alim getiriyorum
Cevap
6Cevap
Güzel bir gönderme olmuş jsjsjs
Ne kadar da tüyleri diken diken edici bir söz aslında. Koyunlar da keçiyi andıran şeytani bir havaya sahip. Bu akşam cadılıkla ilgili bir podcast belgesel falan akar.
Bunuda herkesin anlamaması peki daha zor. Kendi kendine konuşursun artık😄
Evet böyle insanlara toplum içinde, sosyal medya'da her yerde rastlıyoruz ve müsade etmiyoruz.. İhanet eden kurt değil o görevini yapıyor, emanet ettiğimiz köpekler ihanet etti...
Benim sürüm sağlamdır, kötü köpekler de gelse toparlamasını bilirim
Çok gezen tavuk eve çamur getirdi, boşadım orsp. yu.
Bu yüzden kimseye inanmıyorum ve güvenmiyorum 💅🏻
Bu ne rüyama girecek 🤣
Getirdi, akşam yemeğinde köpek yedim.
Kurt asildir itin isteği ile hareket etmez
Köpeğin kalleşligi yetmez mi?
Getirmiştir illaki
Getirdi
Getirdi.
Evet kendi de pişman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?