68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan kalplere yüreklere dokunmaktir
Yani gönül kazanmak
İyilik iyidir siarinin ışığında
Iyi insan olmaktır
Diğerleri bu yoksa eksiktir
46. yasindayim ve bekarım Mütevazi yaşayan Mütevazi olan bir insanim Para pul san şöhret mevki makam unvan ego kibir gibi hırsları olmayan kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmeyen bir insanim11 Yorumla
En İyi Cevaplar
u
23 güBaşarı bir kişinin hedeflerine ulaşması ve hayallerini gerçekleştirmesiyle ilgili.
Aynı zamanda içsel bir tatmin duygusu da getirir. Yani kendini iyi hissetmek, hedeflerine ulaşmak ve bu süreçte öğrendiklerinle büyümek de önemli.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
s
24 güAranan insan olmak. Her yerde. O iş yerinde olsun o mahallede evde olsun. İyisin sen yapan ve herkes seni arayan insan olmak.
10 Yorumla- 24 gü
Taklit edilmek, kıskanılmak ve başarılarımı hiç kimsenin kutlamıyor yani görmezden geliyor oluşu.
10 Yorumla - 24 gü
Başarı nedir diye sormak gerekiyor bence önce? Kendini en başarılı hissetrigin an en mutlu hissettiğin anmiydi? Başarılı olmak ne kazandirabilir statü.. Saygı.. Para.. Güven.. Günün sonunda evet ben bugün kendim için yaşadım diye biliyorsam başarılıyım.. Bugün biriyle bir anı paylasabildiysem.. Birinin fikrine dokunabildiysem. Birini gulumsetebildiysem başarılıyım.. Diğer seyler beni ilgilendirmiyor :))
10 Yorumla - 24 gü
Başarı, kendinle barışık olup hayatın sunduklarına şükredebilmektir. Maddi kazanç ya da dışarıdan gelen övgüler, kalıcı bir tatmin sağlamaz. Gerçek başarı, kendi değerini bilmek, sınırlarını kabul etmek ve var olanla mutlu olmayı öğrenmektir. Bir dönem sürekli daha fazlasını arzularken, aslında sahip olduklarımı fark etmediğimi gördüm. Şükretmeyi öğrendiğimde hem ruhen hafifledim hem de çevremle daha uyumlu hale geldim. Bence, en büyük başarı, hayatın her halini sevgiyle kucaklamaktır.
10 Yorumla m
24 güBütün zorluklara rağmen, yapamazsın diyenlere rağmen yapabilmektir, başarı.
20 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
Gerçek başarı bu dünya şartlarında mutlu olabilmeyi bilmektir. Para , makam , mevki geçin bunları. Tüm bunlara sahip olup da mutlu olmayı bilmeyen yığınla insan var. O iç huzuru elde etmeyi herkes beceremez
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her Başarını sonucunda Faydalı olmaya bilir. Lakin her faydalı olan sonuç için gerçekten Başarılı bir sonuç diyebiliriz
10 Yorumla- 22 gü
Hedefe ulsşma başarıdır. Çok kafa karıştırmaya gerek tok
10 Yorumla Çok fazla tanımı var ama bence kısaca Başarı yapabileceğinin en iyisini yapmaktır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Pek anlamlı değil sonu gelmiyor ve beni tatmin etmiyor
10 Yorumla- 24 gü
İstediğim bir şeyi istediğim bir şekilde gerçekleştirdiysem başarıdır
10 Yorumla u
24 güistediğini elde etmek
10 Yorumla- 18 gü
Nefes alabilmek
20 Yorumla Disiplin ve özveri.
10 YorumlaNiyetimin Kemal'e ermesi
10 Yorumla- 22 gü
Babamdan daha çok para koparmak ahdhfj
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. %50 kısmet %49 zaruret %1 çaba.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Hedeflere doğru ve zamanında ulaşabilmek
10 Yorumla- 24 gü
Zorluklarla mücadele❗
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aşama kaydedebilmektir.
10 YorumlaKimi kolay yoldan kimi zorluklar başarıyor
10 YorumlaHedeflerime ulaşmak
10 Yorumla- 23 gü
Ben.
20 Yorumla - 24 gü
azim çalışma
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar