- 13 gü
Kahve makinem bozulmuş off ayılamıyorum barışım😂
213 Yorumla- Soran13 gü
kahvesizlik ne kadar zor bilirim ablam 😂
- 13 gü
Soruna derde bak dimi bende zaten dedim ben en iyi barışım anlar diye🤗🥰😘🙏
- Soran13 gü
Anlarım tabi ki ablaların gülü 🥰🤗🥰🙏
- 13 gü
Ablan bugün kahvesiz solgun bir gül😂🤣🤣🤣🤣
- Soran13 gü
yakın olsaydık ellerime yapardım sana kahve 😂😂😂😂
- 13 gü
Ahhh benim canım yaa beraber içerdik yakışıklı yiğidom lâ kalpler bir olsun bee barışımmm ☕🥰💃🙏😂
- Soran13 gü
İçerdik tabi ki de güzel ablam kalpler bir olsun yeter 🥰🥰🤗🤗🙏
- 13 gü
Kalpler ❤💞 hep bir 🙏🤗😇😘☺
- Soran13 gü
kesinlikle ablam <3 🥰🥰🙏🤗🤗
- 13 gü
🤗🤗🤗😘
- Soran13 gü
🙏🙏😘🤗
- 12 gü
Teşekkürler barışım🤗😘
- Soran12 gü
Rica ederim ablacım 🤗😘🙏
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum ne yaşıyorum hepsi ortaya karışık kuzu
47 Yorumla- Soran13 gü
iyi olur her şey inşallah 🥰🤲
- Soran12 gü
ben teşekkür ederim abla 🥰🌺
- 12 gü
Rica ederim kardeşim 🤗🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- 13 gü
Hepsi benim bebeklerim ayırdetmem.
31 Yorumla u
13 güŞu an sorun yaşamıyorum şükür.
20 Yorumlau
12 güŞu an sorun yaşamıyorum. İyiyim gayet.✨
10 Yorumla- 13 gü
Tek başıma yaşamak istiyorum ama tek başıma yaşarken de canım sıkılıyor ve ekonomik olarak beni bir hayli zorlayacağından eminim.
Çalışmak için erken kalkmam gerekiyor ama erken kalkmak çok zorlayıcı ve uykumu alabilmek için erkenden uyumak zorunda kalıyorum.
Tırnaklarımı ve saçımı sağlıklı bir şekilde uzatabilmek için gerekli vitaminleri içmem lazım ama sona da üşeniyorum birde spora başlamam lazım11 Yorumla- Soran13 gü
Umarım tüm istediklerini başarabilirsin 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Braşcımmm İnternetim bu aralar çok yavaş. Eğlenceli bir Anatomi dersi gördüm, onu izlemeye çalışıyorum Baya ilginç yani İnsanın vücudun normal şeklini ve yapısını; vücudu oluşturan organları nasıl hareket edebiliyor bu organlar arasındaki yapısal ilişki görevleri beyin ile kas ilişkileri hakkında belgesel niteliği taşıyan bir sunum olmuş resmen.
https://www.youtube.com/embed/bXgUPlyMvjM20 Yorumla- 12 gü
Şu an büyük bir sorunum yok aslında, ama insanlar bazen sorunları kendi elleriyle yapıyor. En rahatsız olduğum şeylerden biri dedikodu; başkalarının hayatını konuşmak yerine kendi hayatına odaklanmak daha doğru. Birkaç kez, söylediklerimin çarpıtılarak farklı kişilere aktarıldığını gördüm ve bu beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu yüzden insan ilişkilerinde daha seçici oldum. Daha az konuşup, daha çok gözlem yapmayı öğrendim. İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum ama sınırlarımı koruyorum.
10 Yorumla - 12 gü
Şu an yaşadığım en büyük sorun, bazen kendimi bir şeylere tam olarak odaklanmış hissetmiyorum. Düşüncelerim çok dağılabiliyor ve bu da beni zaman zaman huzursuz ediyor. Bir şeylere karar verme ya da hangi yolda ilerleyeceğimi bilme konusunda bazen zorlanabiliyorum. Ama bu durum, sanırım bir süre sonra geçecek ve kendimi daha net bir şekilde bulacağım.
10 Yorumla - 13 gü
Telefon sorunlu abimin eski telefonunu kullanacam bakalım olur mu? sonra nasipse bana yeni telefon alınacak bakalım ne zaman bu telefon 7 yıl oldu bir tuşu yok bence sistemi sorunlu trabzonda alındı 2017de 3 yıl sonra alındı bakalım bu ne zaman nasip olur doğum günü yakın bakalım neler olur herşeyin güzeli
10 Yorumla - 13 gü
sana durumu bir şarkiyla izah edeyim.😀
https//youtu. be/0YibeHhfy8Y? si=RShgF7wUdapZl8Vo
bu arada sarkiyi hayatimda hic dinlemedim
sadece dertler derya olmus kismini biliyorum 😀22 Yorumla- Soran13 gü
Teşekkürler :D
- 12 gü
Kış ayı sorunu benim için stresten çıkamıyorum canım benim ☺☺
23 Yorumla- Soran12 gü
Umarım stressiz geçer abla ☺️☺️
- 12 gü
Neyseki önümüz bahar az kaldı canım benim ☺☺teşekkür ediyorum
- Soran12 gü
Rica ederim ne demek 🌸☺️
Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Şu an yaşadığım en büyük sorun beni erkekle aldatan gay nişanlımdan bir türlü boşanamıyor olmam ve her zaman bana gerek doğrudan gerekse mesaj yoluyla tehditler savurması olabilir onun dışında çok bir sorun yok
10 Yorumla- 13 gü
Alnimda anı sivilceler çıktı moralim sifir sifir sifir 😃
14 Yorumla- Soran13 gü
Gıcık :D
- 13 gü
Ben mi 😂 iftira 😃
- Soran13 gü
hı tabi 😂
- 13 gü
İnanma hiç de gıcık değilim tamam mı 😂
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Her dönem büyük olduğunu düşündüğüm bir sorunla mücadele ediyorum şimdi de öyle. Hep var oldu ve hep var olacak. Yinede kafamda o sorunların çokta büyük olmadığını düşünerek küçüktüyorum. O yüzden en büyük sorun diye büyütülmüş dertlere uzağım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. İnsanları anlamaya gerek yok diyeceksin Sevgili Barış ama bazen gerekiyor. İnsanların saçma, ergen, kasan , atıp tutan halleri kendi orijinal kimliğinden sapmaları. Olumsuzluk seyreden durumlar git gide artan.
10 Yorumla- 13 gü
Öyle çok büyük bir sıkıntım yok şükürler olsun ki sadece biraz durgunum hayattan pek keyifli almıyorum kendi halimde yaşayıp gidiyorum.
Sağlık olsun gerisi boş10 Yorumla - 13 gü
Sitedeki bazı şahısların benim hakkımda dedikodu yapması bundan nefret ediyorum hatalarım oldu olmadı diyemem Barış liseli bir ergen gibi davrandım İsmail lazım değil kişiye aşık olduğum için hala yargılanıyorum bu beni çok üzüyor hala arkamdan dedikodular yapılıyor işte sen onun için basit lokmaydin O yüzden seni seçmedi o yüzden böyle oldu o yüzden şöyle oldu o kadar dedikodular büyüdü ki artık yoruldum
10 Yorumla s
13 güAit olamama hissi ve hayatımda sevgiyi hissettirecek o kişinin eksikliği..
20 Yorumla- 13 gü
şu an yaşadığım en büyük sorun, sevdiğim insanların sıkıntısının olması. Bana da yansıyor ve ben de üzülüyorum maalesef
20 Yorumla Pek bir sorunum yok dersek hepimizin yalan olur sonuçta hayat hiçte öyle güllük gülistanlık değil
10 Yorumla- 13 gü
Bir çok insan gibi benimde sorunlarım var elbet ama bunları önemsemiyorum çünki hayat böyle bunu kabul edip üzerine gitmemiz lazım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herşeye mesafe koyup, duygusallığımı dengelediğim için ufak tefek sorunlar dışında çok iyiyim:)
10 Yorumla- 13 gü
Ufak tefek sağlık sorunlarım var ama öyle çok büyük bir sorunum yok elhamdülillah.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Varlık sorunu, bu dünyada neden varım. Ne yapmam gerekiyor vs. derin
10 Yorumla- 12 gü
En büyük sorun Herşeyi çok düşünmem ve çevremdeki insanların beni vurdum duymaz görmesi
10 Yorumla Empati yoksunluğu sonrası sevgi, ilgi ve temasın aslında her şeyi çözdüğünü hâlâ anlamamak.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kafamın için hafriyat kamyonu gibi şu an.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. ilgisizlik, mutsuzluk. kendimi mutsuz hissediyorum bu aralar ama geçici bir dönem
10 Yorumla- 13 gü
Sağlığım konusunda endişeleniyorum onun dışında bir sorun yok.
10 Yorumla - 13 gü
İçinde bulunduğum karmakarışık bir durum var bir an önce kurtulmak istiyorum
10 Yorumla - 11 gü
Kariyerimde, fiziğimde ve olduğum noktada istediğim, hayalini kurduğum yerdeyim. Ama tüm bunlara hayatım boyunca o kadar çok önem vermişim ki, kendi psikolojime önem verememişim. Bunu fark etmeye başladım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bir çok sorunum var muhtemelen en büyüğü depremle ilgili olanlar
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hastalık bir türlü geçmiyor😔
14 Yorumla- 11 gü
@Gardenyas üzülmeyin günahlara kefaret biliyormusunuz
- Soran11 gü
Çok geçmiş olsun abla iyileşirsin umarım :( 🌹
- Soran11 gü
💖🙏🦋 ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kalabalık içindeki yalnızlık
30 Yorumla- 12 gü
Düzen oluşturmam gerekiyor barış yaa
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)13 gü
Yaş oldu 29 atama yok iş yok evlılık yok çok bunaltıcı bı surec
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sıkılıyorum o kadar
20 YorumlaAnnemin sağlık sorunu
20 Yorumla- 11 gü
Yaşadığım ülkenin durumu…
10 Yorumla - 11 gü
Limanda çakıldık kaldık araçlar inmiyor
10 Yorumla Para para para
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir sevgili bulamamak.
10 Yorumla- 11 gü
boğaz ağrısı baş dönmesi. xd
10 Yorumla şu an sorun yaşamıyorum
şükürr
10 Yorumla- 13 gü
Derin bir yalnızlık hissi.. 😶
10 Yorumla şu an bir sorunum yok şükür
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz sağlık sorunum var..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailevi sorunlarım var
10 Yorumla- 13 gü
Yaşıyor olmak başlı başına sorun
10 Yorumla - 13 gü
İşe girme korkusu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ailevi şeyler… kişisel şeyler…
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Yarına içli köfte yapmak 🫣🫣
10 Yorumlam
13 güŞu an büyük bir sorun yaşamıyorum çok şükür))
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Maddi durumu sorunum var
10 Yorumla- 13 gü
Ben de bilmiyorum karışık bir durum
10 Yorumla - 13 gü
Bikkinllik artik herseyden biktim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gelecek kaygısı maalesef
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Şükür bir sorunum yok
10 Yorumla- 12 gü
Hangisinden başlayacağımı bilmiyorum 😇
10 Yorumla Hâlâ yaşıyor olmam
11 Yorumla- Soran13 gü
aga be 🚬
- Gizli Üye(18-24)12 gü
En büyük sorunum => Bir sürü sorunum olması 😏
20 Yorumla - Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi