Beni kıranları hadi ordan attım affetmek demek ona karşı duygu beslemeye devam etmek demek yok artık beni kıranlara karşı içimde bir duygu hepsini Allah’a havale ediyorum
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 20 gü
Evlenmeyi düşündüğüm kız bana haber vermeden ırağa gitti ya da götürüldü bilmiyorum bu beni cok kızdırdı ulasabilirdi bana ulaşmadı... eger bir gün karsilasırsak affetmem...
010 Yorumla- 20 gü
Yazlıkta tanıştık yan villa da yaslı bir kadına bakicilik yapiyordu... her aksam bizdeydi annem babam cok sevmisti aileden gibiydi benimsemisti bizi yani... bir gün abisi gelip götürdü sehire ben yazliktaydım seninle evlenecegim baskasi olmayacak diyordu telefonla konusuyorduk bir anda kesildi iletisim duydum iraga gitmis... hala saskinim neden söylemedi niye ulasmadi 3 ay oldu ses yok...
- 20 gü
Malaesef yok... ıraklı
- 20 gü
Ailesi istemiyordu zaten... onlarda dışarıya kız verme yokmuş akraba arasında evlendirme oluyormuş... Ama kız agladı yalvardı ikna etmisti ailesini hatta istemeye gidecektik... belki de kızi kandirdilar oyaladılar bir bahaneyle de kacirdılar belki de evlendirdiler zorla ne bileyim ya.
- 20 gü
Nereli oldugum cok da önemli degil kendimle ilgili cok detay vermeyi sevmem biraz olsun icimi döktüm iyi geceler dilerim
- 20 gü
🙏
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gönül insanın kıblesidir. Kırmayın! Demiş Yunus Emre, fakat kendi gönlümü paramparça ettiğim için çıt bile çıkaramıyorum..
01 Yorumla- 20 gü
Beni kimse kırmadı henüz ama o gün gelirse vicdanımı dinleyeceğim ve onu affedeceğim çünkü kusurlu insanlara karşı nazik olmalıyız
03 Yorumla- 20 gü
Abla dedim ya kusurlu diye affetsem bile yüzüne karşı vururum hatasını öyle affedip unutmak yok
Affetmek allaha mahsustur, kırgınlıklarımı içimde yaşarım ama bunu kibir haline getirip tüm ömür nefret saklamam kalbimde.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beni benden çok kıran olmadı. Beni kırabilme cür'etini ben verdim onlara, bu sebeple affedemiyorum kendimi.
00 Yorumla- 20 gü
Babam ve dıştan affetmiş gibi olsamda içimde asla affedemiyorum
01 Yorumla - 20 gü
Herkes affedilmez Affetmek beni tekrar üzebilirsin demek
01 Yorumla - 20 gü
affettim zaten onun bir suçu yoktu utangactı sadece ☺️
01 Yorumla - 18 gü
Beni en çok ben kırdım sanırım. İnsan izin vermedikçe kimsenin onu kırmasına müsaade edemez.
00 Yorumla - 18 gü
Eski sevgilim. Affetmedim, asla da affetmeyeceğim. İki cihan bir araya gelse onu affetmem!
00 Yorumla Affetsen ne olacak ki...
Artık bir daha hiçbir şey eskisi gibi olamayacak.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Beni kimse kiramaz ya düşündüm de affedemediğim kimse de yok
00 Yorumla- 19 gü
Bu hayatta en çok kendimi ben kırdım kendimi de asla affetmicem
00 Yorumla - 19 gü
Affettim bidaha kırdı. Şimdiyse Allâh affetse ben affetmem! 🙂
00 Yorumla - 20 gü
Ailem dışında beni üzüp kıran insanları affetmiyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok sevdiklerim kırdı. Affettim ama aramıza dağlar koydum..
00 Yorumlau
19 güsağlık sorunları
00 Yorumlaİnsanı en çok en sevdiği kişi kırabiliyor. Onu da affetmesi çok zor bir iş
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)19 gü
Asla affetmem.. evlenmek istedigim ve sevdigim kadın paran yok dedi. Şimdi param var o da gitti parali biriyle evlendi.
00 Yorumla - 20 gü
Akrabam ve toprağa gömdüm
02 Yorumla- 20 gü
Benim için çoktan öldü demek
Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Kırılmadım, nefret ettim.
00 Yorumla- 19 gü
Ömrüm boyunca konuşmamayı düşünüyorum.
00 Yorumla Hoşlandığım biri vardı. Affetmeyi asla düşünmem.
00 Yorumla- 19 gü
O kendini biliyor. Allah'a havale ettim.
00 Yorumla affetmiş gibi yapıyorum
03 Yorumla- 19 gü
@muzsuzsüt tiyatrocu
- 19 gü
@-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ kolpacılık da var
Babam çok kırıyor ama çok seviyorum onu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 986 cevap paylaştı. Hayır affedemedim bitirdim içimde
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)18 gü
Kimseyi affetmedim ben
00 Yorumla - 19 gü
Kendimi affedemedim hala
00 Yorumla - 20 gü
Af dilese affederim😢
01 Yorumla Hayır affedemedim görsem bi kaşık suda boğacam
00 YorumlaKimseyi affetmem
00 Yorumla- 19 gü
Bazen unutuyorum kırdığını ama hayır affedemedm
00 Yorumla - 19 gü
Affetmem ki kwjxjs
00 Yorumla - 19 gü
guvendigim. arkdaslarin
00 Yorumla - 20 gü
Affetmedim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. kimseyi affetmedim
00 YorumlaAnnem affedemedim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla- 20 gü
Evet
04 Yorumla- 20 gü
Affedilmeyecek şeyler vardır benim icin yani o olmadıgı sğrece yıllar da gectiği icin büyüdük haliyle affettim cokta mutluyuz
- 20 gü
Aynen
Ailem...
00 Yorumla- 19 gü
Ben kırdım
00 Yorumla Hiç kimse kırmadı.
00 YorumlaEşim
00 Yorumla- 20 gü
Kimse kıramaz
00 Yorumla - 20 gü
Takmam
00 Yorumla