13 gü
Kimsesiz çocuklar kurumundaki çocukları izin alıp luna parka götürmek.
Sevgilim varsa son 🔚kez gözlerine bakıp elinden tutmak dans etmek.
Tabisi ben yazarsam güzel olur hiç mütevazı olamayacam kimse kusura bakmasın sdghhj
De mi yaaa ahahah
Geçen ne analiz ettik yorumda deli olacaksın 🧐😄
Delilerin mutlu olduğunu 😄
Valla bu ben güzel buldun 😄🤣
Yap yap bizimlesııııınnn ivana gibi dedim say 😄
Sonra biz gidince moodlara bağlama 😄
🤣
Eic için çok teşekkür ederim 🌾🥳
valla rahatıma bakardım herhalde uzanırım telefonda takılırdım ne bileyim kahve içerdim iskender yerdim :D biten bitmiş zaten napacam daha
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim . Yaşayanlar bilir harikadır.
Benim planım bu olurdu valla :D
Cevap
29Cevap
Turlayabildiğim kadar dünya turu yapardım. Yetmezdi ama en azından yettiği kadar😅
🤣🤣🤣
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim. Yaşayanlar bilir harikadır.
Benim planım bu olurdu valla 😃
Olabilir dök gitsin içini😅😅
😅😅 daha erken ölüm ama olsun
Son gün gibi düşün ver gazı kendine😅😅
😅😅 hemen öleyim
Hemen de öldürdü kendini😅😅
Yapacak bir şey yok
Korkmaktan buz kesilirim ölümden korkuyorum birgün olacak biliyorum ama korkuyorum
Kabir azabı? yılan çiyan? En önemlisi klostrofobim var benim dar ve karanlık neyse neyse ay lütfen mezara koyarken beni yanıma da bir kısa devre yapıp koysunlar aydınlık olsun 😂🤦🏻 tövbeler olsun
😂😂😂😂😂😂 belki halime üzülür ertelerler
İnşallah olur 😂
Olmaz olmaz o yüzden toplu delirdik zaten :D i.pinimg.com/.../...d6b9accb791b139bf57bbf647c.gif
Banka soyardım. Çaldığım paraları da btc hesaplarına farklı miktarlarda araçlar yardımıyla atar, takip edilmemesini sağladıktan sonra, hesapların bilgilerini de aileme, varsa sevgilime/eşime, yakın arkadaşıma verirdim.
Sonrada gitmeden birkaçtane öyle dışarıdaki gereksiz tipler varya, öldürürdüm.
Tabii bunların hepsi bir hayal ürünü, film senaryosu zaten biliyorsunuz :dddd
Ailemin yanına gider o kaosu keyifle izlerdim muhtemelen... Son son onlarla tartışır sonra şımarıklık yapar gönüllerini alırdım... Gözümü yummadan annemin kucağına uzanır yine bütün dertlerimden azad ederdim kendimi... Sayende yarın erkenden anneme gidip kucağında ağlayacağım 😂
Yok ben annemin kucağında ağlamayı severim zaten de bu duygusal moda girmek istemezdim
Bütün gün acıklı şarkılar atarsam sana görersin 😂
Ahahshd hadi kıyamadım hadi
Peki ele olsun 😂
Son 1 günde pek bir şey yapılmaz ama herhalde bi dışarı çıkardım markete dndnd hiç çıkmaya çıkmaya ruh gibi oldum.
Sonra eve gelir yatardım ailemle falan vedalașirdim. Zaten son gün olunca insanin aklına sevdikleri gelmesi lazim. Kuşumun son günü olduğunu bilseydim o cuma gününü ful onunla geçirirdim..
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim. Yaşayanlar bilir harikadır.
Benim planım bu olurdu valla
Yani bunu biliyor muyum?
Öyleyse durum değişir. O gün bana zehir olacak. Tez elden azrailin gelmesini dilerim. Son gün olduğunu bile bile doyasıya bir gün geçireceğimi düşünmüyorum. Zaten yaşanması gerekeni yaşamışımdır boşuna yaşamadıklarım için hayıflanamam, bir güne de bir şey sığdıramam.
Bol uyku ilacı içerek uyku moduna girerdim.
Her günümü öyle yaşıyorum zaten yaşamak istediğim gibi, dünyayı bir pencere olarak gör her gelen bakıp geçiyor çokta abartılacak bir canlı değiliz düşünsene en fazla yaşayan yüz yıl yaşarmış ve seni tanıyan son insan öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın o yüzden mutlu olmak için elindem gelen her şeyi yaparım dün bitti yarın olmayabilir ama şu an varız anı yaşamak en önemlisi.
Son günüm olsaydı birikimimi bozdurup hayrıma dağıtırdım 😂son dk gol atım belli olmaz belki cennete götürür cenazem zaten biliyorum ailem 4x4lük yaparlar ama yokluğumu farkederler çünkü cenaze zamanında mutfaktan hiç çıkmıyordum sürekli çay ikramı yapıyordum misafirlere ben yokken artık kim yapacaksa o an yokluğumu anlarlar
Eeee son gün dedin alla alla 😂ajdalarımı mezara götüremem ki mümkün olsa götürürdüm ama
Ama keşke bilsem öleceğim zaman ona göre ajdaları bozdurur hayır yapardım şimdi yapsam bir gün lazım olsa ortada kalırım 😂son dk gollerini seviyorum
Olmaz ipleri bırakamam kaçar 😂
Olmaz
Memelerimle son günümü dolu dolu geçirirdim.. Bol bol anı biriktirirdik mutlu olduğumuz güldüğümüz fotoğraflar.. Delice eğlendiğimiz anlar.. Bu dünyadan göçüp giderken ben onlar beni o halimle hatırlasın isterdim.. Arada nasihat ederdim.. Onları kime emanet edeceksem günün sonunda da oraya giderdim.. Yani anneme onları sadece kendi aileme emanet edebilirim.. Biliyorum ki sadece kendi ailem bakarsa gözüm arkada kalmaz..
@fesfs off ben bu klavyeyi var ya.. 😅🙈
Meleklerim * olacaktı ya..
@fesfs 🤣🤣
@carvel inşallah teşekkür ederim.. 😊
Gören beni sapık sanacak.. 😅🤦🏼♀️
Sende abi yaptın tam oldu.. 🤣🤣 Ben bu klavyeyi ne yapayım şimdi.. 😂😂
Meme önemli 😂
@BurcuQueen ama o melekler olacaktı ya.. 😂 Klavyenin azizliğine uğradım.. 😅
@TatlıKızzzz34 bir şey olmaz :D :D
Rezil olduk birazcık.. 😂🤦🏼♀️
Düzeltme butonu bile yok ne saçma uygulama 😃
@carvel aynen öyle.. Neyse beni bilen biliyor ya.. 🤣🤣
@BurcuQueen aynen bunun olmaması çok kötü..
@TatlıKızzzz34
aynen öyle boş ver o yüzden meleklerinle iyi vakit geçir sen :D
Ayy yorumları incelerken gördüm kahkaha attım. Benzeri başıma geldi sdfghhb
@Bihteeerrr Arkadaş bırakın şu m... leri yaaa ne şeymiş dfasds. Benimde geldi maalesef :D
Ben erkekler ile ilgili yazarken oldu 🤣
@Bihteeerrr Ben ama yazarken 1 harf eksildi ve onun yerine fark etmeden bambaşka bir ek geldi dfasadsf fark etmedim b an allahtan tanıdıktı ve yanlış anlamadı
Aklıma geldi Erken kalkarım sabah yazarken erkek kalkar çıkmıştı klavyede gülmekten öldük 🤣
@Bihteeerrr o da iyiymiş :D :D
Hiç sorma hahah🤣
@Bihteeerrr çok dikkatli olmak lazım :D
@Bihteeerrr ay dün de oldu.. Soru sahibine silmesini istedim.. O yorumunuza denk gelmiştim bende çok gülmüştüm.. 🤣🤣 Sayemde herkes baya güldü.. 😂😂
@tatlikizzzz34Evet ya 😂😂😂komik oluyor aman işte güldük fena mı 🤣😄 olacağa öleceğe çare yok sfhjkkjm
@Bihteeerrr aynen öyle bizi bilen anlar zaten.. 😅😅 @fesfs yazmasaydı farkında değildim.. 😂
Ben dedim acaba kızın hesabını mı çaldı biri 🤣
@Bihteeerrr Ulen bir anda dışladınız beni sohbetten ya :D
@Bihteeerrr birde yazdıktan sonra kontrol ediyorum inatla klavye kendisi yeniden düzeltme yapıyor.. 🤣🤣
@Bihteeerrr ay yok aman Allah korusun.. 😅
@Carvel sensiz olmaz gel garibim küçük emrah mood bu da sfcgvv @TatlıKızzzz34 bu da benim klavye inatla rezil ediyor 😄
@carvel yok neden dışlayalım.. 😅
@Bihteeerrr ceza verelim bu klavyelere.. 😂😂
@carvel alındın mı sen.. 😅😅
Ne kadam da kıskanç bir adam 😄
@Bihteeerrr hiç yakıştıramadım.. 😂😂
Bir gün de yakışmayan olsun proje çocuk muyuz mükemmel olacağız 🤣
@TatlıKızzzz34
@Bihteeerrr sende haklısın tabi.. 😅
@Bihteeerrr hayır olmaz tek çekicem.
Deli deli olma orada ben hükümsüzüm 😄
@Bihteeerrr ben deliyim sıkıntı yok
@Bihteeerrr Her zaman açık durması daha iyi bence :D
@TatlıKızzzz34 Ya bisver sonucta meme de önemli yeterince biyoloji dersi gördük, kimyaya gecelim😂😂😂😂
Ne denir *başladı bizim klavye🤣
@Bihteeerrr 😂😂😂 demi yani... yarın kimya dersimize bekliyorum cümleten
@Bihteeerrr Biz böyle iyiyiz aynen cekemeyen🍆bunu yesin 😂😂😂😂
@Bihteeerrr he valla girsin 😂
Meme aşkına susun artık 😂😅
Eğer dünyada sadece son günüm olsaydı, sevdiğim insanlarla vakit geçirir, onlara ne kadar önemli olduklarını anlatırdım. En sevdiğim yerlerde yürür, hayatın değerini hatırlatan anlar yaşardım. Son anlarda huzur bulabileceğim bir yer arar, en çok değer verdiğim şeylere odaklanarak geçireceğim her dakikayı anlamlı kılardım.
Aslında dünyada her gün son günümüz biz bunun farkında değiliz her gün yaşıyoruz ölümün bize ne zaman gireceğini hayatımızın ne zaman sona erip ahiret hayatına gideceğimizi bilmiyoruz dolayısıyla arkasında her günü son gün gibi yaşamak ve buna göre hareket etmek gerekiyor o yüzden kalp kırmamak gerekiyor günahlara dikkat etmek gerekiyor ama dikkat ediyor muyuz sanmıyorum
Söyleyemediğim her şeyi, söyleyemediğim kişilere söylerdim. Daha sonra ailemi toplar sarılır teker teker helallik isterdim. Günlüklerimi ve yazdığım her şeyi aileme verir öldüğümde okumalarını isterdim ve beni unutmamalarını, unutturmamalarını istediğimi söylerdim. Daha sonra kendime sarılır teşekkür ederdim. Son olarak da şükreder ölmeyi beklerdim.
Dünyayı felan gezmezdim çünkü ölünce hepsi boş.
Aşk vede sevgi dolu bir gün yaşamak isterdim.
Mutlu ölmek, eksik gitmekden iyidir
Yaşlıları çocukları yine mutlu etmek isterdim hediyeler alırdım onlara bir gülüş bir dua yeterdi huzurla son bulurdum 🙏
Dışarı çıkar bi sahne bulur kendi kendime konser verirdim hep sahne almak istemiştim 😅
Birisiyle tanışmak isterim. ve denizi görmeye giderdim... hayvanları beslerdim.
Teşekkür ederim:)
En sevdiğim manzaraya gider sevdiğim müzikleri dinlerdim
Sadece kızıma sarılır onunla olmak isterdim her saniye
Amin teşekkür ederim 😇
Size de gönlünüzce bir ömür dilerim
Rica ederim 😊
Sevdiklerimle zaman geçirip heyecan sporlarından birini yapardim
Amin ablam
Sevdiklerine onları sevdiğimi söyler bol bol öperdim buluşurdum sonra güzel bir yemek
Sevdiklerimle beraber olup dualar edilip mutlu anlar yaşana bilir
Yorulunca ya kadar sevdiğim yerlerde gezerdim
Çayımı siğaramın alır balkonda ölümü beklerdim sesiz
Mezarımı kazar için de uzanır bu sitede son görüşlerimi yapardım. 😂
Avm gidip beğendiğim bir elbiseyi alırdım ordan şehir değiştirip gezerim.
Yolmam gereken kişiler var hanımefendi kimliğimi bi kenara bırakıp hallerdim.
Kafami dinlemek güzel bir tatilimi geçirmek isterdim.
Ailemle vàkit geçirirdim onlardan kiymetlisi mi var
Ailemle, sevdigimle vedalaşıp bütün uyuşturucu maddeleri denerdim
Tövbe edip bütün günahlardan arınıp öyle hazırlıklı giderdim öbür tarafa
Arabayı yüksek uçurum gibi bir yere çeker (deniz manzarası da olursa güzel olurdu) gün batımını izler ve sigara yakarak dünyadaki yaşadığım ne varsa düşünürdüm
Sevgilimin yanına giderim doyas8ha takılırım onla sonra gezerim öyle yani
kulakligimi takar muzigimi acar kalabaligin icinde dans ederdim ya da denize gidip yuzmek isterdim derinlere inmek.
Herkesin son günü olucaksa ve herkes bunu bilecekse kaos olur. Tek ben bileceksem de öyle bir günün varlığına inanmam.
Her günümüz son günümüz ne yapıyoruz isek o
Son günümüz gibi hergün yaşamak lazım aslında
Zamanin dolmasini beklerdim hic bisey yapmazdim
Olecegini bile bile insan yaptigi hicbiseyden keyif almaz
Yapacak bir şey yok her gün gibi aynı geçer 😂
Benimkiler hepsi birbirinden kopya çekmiş 🤣
Olmasın bari o gün farklı olsun 😂
Tüm herkese mi sadece bana mı
Bu son günü babamla birlikte geçirmeyi tercih ederdim
Sevdiğime sarılıp onu ne kadar sevdiğimi söylerdim o gün tamamen onun kollarında geçirirdim günümü
erkek arkadaşıma bütün gün sarılır ağlardım yüksek ihtimal
Şimdiye kadar yapmadığım her şeyi yapar bütün paramı bitirirdim
nişanlımı alır nikaha giderdim evlenmeden göçmek istemiyorum
Deli gibi kafamı güzel yapar son 1 saate sahilde denize karşı otururdum
Sadece son günüm olsaydı son günümü babamla birlikte geçirmek isterdim
Uyurdum herhalde 😅
@Elleira Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim. Yaşayanlar bilir harikadır.
Sevdiğim kıza tüm hislerimden bahsederdim
Her gününü son gün gibi yaşamıyormuyuz ki sanki
Sevdiğim insanlarla geçirirdim o son günümü
Uyurdum aman ne yapim
Bayılana kadar içerim
Uyurum herhalde ya kxndkskd
uyurdum prova yapmak lazım
Pes etmezdim :))
Pek bir değişiklik olmazdı
Hırsızlık yapıp son günümü zengin yaşar ölürüdüm😂
Iskender yerim çünkü seviyorum
Sevdiğimle vakit geçirmek belkii
Güzel bir manzara seçer ve alkol alırdım.