Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani bunu biliyor muyum?
Öyleyse durum değişir. O gün bana zehir olacak. Tez elden azrailin gelmesini dilerim. Son gün olduğunu bile bile doyasıya bir gün geçireceğimi düşünmüyorum. Zaten yaşanması gerekeni yaşamışımdır boşuna yaşamadıklarım için hayıflanamam, bir güne de bir şey sığdıramam.
Bol uyku ilacı içerek uyku moduna girerdim.16 Yorumla- 1 yıl
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim. Yaşayanlar bilir harikadır.
Benim planım bu olurdu valla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHer günümü öyle yaşıyorum zaten yaşamak istediğim gibi, dünyayı bir pencere olarak gör her gelen bakıp geçiyor çokta abartılacak bir canlı değiliz düşünsene en fazla yaşayan yüz yıl yaşarmış ve seni tanıyan son insan öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın o yüzden mutlu olmak için elindem gelen her şeyi yaparım dün bitti yarın olmayabilir ama şu an varız anı yaşamak en önemlisi.
11 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. valla rahatıma bakardım herhalde uzanırım telefonda takılırdım ne bileyim kahve içerdim iskender yerdim :D biten bitmiş zaten napacam daha
113 Yorumla- 1 yıl
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim . Yaşayanlar bilir harikadır.
Benim planım bu olurdu valla :D
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKimsesiz çocuklar kurumundaki çocukları izin alıp luna parka götürmek.
Sevgilim varsa son 🔚kez gözlerine bakıp elinden tutmak dans etmek.
121 Yorumla- 1 yıl
Tabisi ben yazarsam güzel olur hiç mütevazı olamayacam kimse kusura bakmasın sdghhj
- 1 yıl
De mi yaaa ahahah
- 1 yıl
Geçen ne analiz ettik yorumda deli olacaksın 🧐😄
- 1 yıl
Delilerin mutlu olduğunu 😄
- 1 yıl
Valla bu ben güzel buldun 😄🤣
- 1 yıl
Yap yap bizimlesııııınnn ivana gibi dedim say 😄
- 1 yıl
- 1 yıl
Sonra biz gidince moodlara bağlama 😄
- 1 yıl
🤣
- 1 yıl
Eic için çok teşekkür ederim 🌾🥳
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
28Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kafami dinlemek güzel bir tatilimi geçirmek isterdim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKorkmaktan buz kesilirim ölümden korkuyorum birgün olacak biliyorum ama korkuyorum
07 Yorumla- 1 yıl
Kabir azabı? yılan çiyan? En önemlisi klostrofobim var benim dar ve karanlık neyse neyse ay lütfen mezara koyarken beni yanıma da bir kısa devre yapıp koysunlar aydınlık olsun 😂🤦🏻 tövbeler olsun
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂 belki halime üzülür ertelerler
- 1 yıl
İnşallah olur 😂
- 1 yıl
Olmaz olmaz o yüzden toplu delirdik zaten :D i.pinimg.com/.../...d6b9accb791b139bf57bbf647c.gif
Banka soyardım. Çaldığım paraları da btc hesaplarına farklı miktarlarda araçlar yardımıyla atar, takip edilmemesini sağladıktan sonra, hesapların bilgilerini de aileme, varsa sevgilime/eşime, yakın arkadaşıma verirdim.
Sonrada gitmeden birkaçtane öyle dışarıdaki gereksiz tipler varya, öldürürdüm.
Tabii bunların hepsi bir hayal ürünü, film senaryosu zaten biliyorsunuz :dddd
13 Yorumla
1 yılAilemin yanına gider o kaosu keyifle izlerdim muhtemelen... Son son onlarla tartışır sonra şımarıklık yapar gönüllerini alırdım... Gözümü yummadan annemin kucağına uzanır yine bütün dertlerimden azad ederdim kendimi... Sayende yarın erkenden anneme gidip kucağında ağlayacağım 😂
19 Yorumla- 1 yıl
Yok ben annemin kucağında ağlamayı severim zaten de bu duygusal moda girmek istemezdim
- 1 yıl
Bütün gün acıklı şarkılar atarsam sana görersin 😂
- 1 yıl
Ahahshd hadi kıyamadım hadi
- 1 yıl
Peki ele olsun 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Son 1 günde pek bir şey yapılmaz ama herhalde bi dışarı çıkardım markete dndnd hiç çıkmaya çıkmaya ruh gibi oldum.
Sonra eve gelir yatardım ailemle falan vedalașirdim. Zaten son gün olunca insanin aklına sevdikleri gelmesi lazim. Kuşumun son günü olduğunu bilseydim o cuma gününü ful onunla geçirirdim..15 Yorumla- 1 yıl
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim. Yaşayanlar bilir harikadır.
- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılSon günüm olsaydı birikimimi bozdurup hayrıma dağıtırdım 😂son dk gol atım belli olmaz belki cennete götürür cenazem zaten biliyorum ailem 4x4lük yaparlar ama yokluğumu farkederler çünkü cenaze zamanında mutfaktan hiç çıkmıyordum sürekli çay ikramı yapıyordum misafirlere ben yokken artık kim yapacaksa o an yokluğumu anlarlar
19 Yorumla- 1 yıl
Eeee son gün dedin alla alla 😂ajdalarımı mezara götüremem ki mümkün olsa götürürdüm ama
- 1 yıl
Ama keşke bilsem öleceğim zaman ona göre ajdaları bozdurur hayır yapardım şimdi yapsam bir gün lazım olsa ortada kalırım 😂son dk gollerini seviyorum
- 1 yıl
Olmaz ipleri bırakamam kaçar 😂
- 1 yıl
Olmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılMemelerimle son günümü dolu dolu geçirirdim.. Bol bol anı biriktirirdik mutlu olduğumuz güldüğümüz fotoğraflar.. Delice eğlendiğimiz anlar.. Bu dünyadan göçüp giderken ben onlar beni o halimle hatırlasın isterdim.. Arada nasihat ederdim.. Onları kime emanet edeceksem günün sonunda da oraya giderdim.. Yani anneme onları sadece kendi aileme emanet edebilirim.. Biliyorum ki sadece kendi ailem bakarsa gözüm arkada kalmaz..
165 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@fesfs off ben bu klavyeyi var ya.. 😅🙈
Meleklerim * olacaktı ya..
Cevap sahibi1 yıl@fesfs 🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@carvel inşallah teşekkür ederim.. 😊
Cevap sahibi1 yılGören beni sapık sanacak.. 😅🤦🏼♀️
Cevap sahibi1 yılSende abi yaptın tam oldu.. 🤣🤣 Ben bu klavyeyi ne yapayım şimdi.. 😂😂
- 1 yıl
Meme önemli 😂
Cevap sahibi1 yıl@BurcuQueen ama o melekler olacaktı ya.. 😂 Klavyenin azizliğine uğradım.. 😅
Cevap sahibi1 yılRezil olduk birazcık.. 😂🤦🏼♀️
- 1 yıl
Düzeltme butonu bile yok ne saçma uygulama 😃
Cevap sahibi1 yıl@carvel aynen öyle.. Neyse beni bilen biliyor ya.. 🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@BurcuQueen aynen bunun olmaması çok kötü..
- 1 yıl
Ayy yorumları incelerken gördüm kahkaha attım. Benzeri başıma geldi sdfghhb
- 1 yıl
@Bihteeerrr Arkadaş bırakın şu m... leri yaaa ne şeymiş dfasds. Benimde geldi maalesef :D
- 1 yıl
Ben erkekler ile ilgili yazarken oldu 🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr Ben ama yazarken 1 harf eksildi ve onun yerine fark etmeden bambaşka bir ek geldi dfasadsf fark etmedim b an allahtan tanıdıktı ve yanlış anlamadı
- 1 yıl
Aklıma geldi Erken kalkarım sabah yazarken erkek kalkar çıkmıştı klavyede gülmekten öldük 🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr o da iyiymiş :D :D
- 1 yıl
Hiç sorma hahah🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr çok dikkatli olmak lazım :D
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr ay dün de oldu.. Soru sahibine silmesini istedim.. O yorumunuza denk gelmiştim bende çok gülmüştüm.. 🤣🤣 Sayemde herkes baya güldü.. 😂😂
- 1 yıl
@tatlikizzzz34Evet ya 😂😂😂komik oluyor aman işte güldük fena mı 🤣😄 olacağa öleceğe çare yok sfhjkkjm
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr aynen öyle bizi bilen anlar zaten.. 😅😅 @fesfs yazmasaydı farkında değildim.. 😂
- 1 yıl
Ben dedim acaba kızın hesabını mı çaldı biri 🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr Ulen bir anda dışladınız beni sohbetten ya :D
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr birde yazdıktan sonra kontrol ediyorum inatla klavye kendisi yeniden düzeltme yapıyor.. 🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr ay yok aman Allah korusun.. 😅
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@carvel yok neden dışlayalım.. 😅
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr ceza verelim bu klavyelere.. 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@carvel alındın mı sen.. 😅😅
- 1 yıl
Ne kadam da kıskanç bir adam 😄
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr hiç yakıştıramadım.. 😂😂
- 1 yıl
Bir gün de yakışmayan olsun proje çocuk muyuz mükemmel olacağız 🤣
@tatlikizzzz34 - 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Bihteeerrr sende haklısın tabi.. 😅
- 1 yıl
@Bihteeerrr
hayır olmaz tek çekicem. - 1 yıl
Deli deli olma orada ben hükümsüzüm 😄
- 1 yıl
@Bihteeerrr ben deliyim sıkıntı yok
- 1 yıl
- 1 yıl
@Bihteeerrr Her zaman açık durması daha iyi bence :D
- 1 yıl
- 1 yıl
Ne denir *başladı bizim klavye🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr 😂😂😂 demi yani... yarın kimya dersimize bekliyorum cümleten
- 1 yıl
@fesfs gelelim güzelleşelim🥂 biz böyle kalsak daha mutluyuz gerçi 😄🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr Biz böyle iyiyiz aynen cekemeyen🍆bunu yesin 😂😂😂😂
- 1 yıl
@fesfs yakışıyor bazılarına mor 💜 renk çok sdfgh arkandayım ben🤣
- 1 yıl
@Bihteeerrr he valla girsin 😂
- 1 yıl
@fesfs 😂😂😂
- 1 yıl
Meme aşkına susun artık 😂😅
1 yılTurlayabildiğim kadar dünya turu yapardım. Yetmezdi ama en azından yettiği kadar😅
18 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
Benim planım bu olurdu valla 😃 - 1 yıl
Olabilir dök gitsin içini😅😅
- 1 yıl
😅😅 daha erken ölüm ama olsun
- 1 yıl
Son gün gibi düşün ver gazı kendine😅😅
- 1 yıl
😅😅 hemen öleyim
- 1 yıl
Hemen de öldürdü kendini😅😅
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok
1 yılEğer dünyada sadece son günüm olsaydı, sevdiğim insanlarla vakit geçirir, onlara ne kadar önemli olduklarını anlatırdım. En sevdiğim yerlerde yürür, hayatın değerini hatırlatan anlar yaşardım. Son anlarda huzur bulabileceğim bir yer arar, en çok değer verdiğim şeylere odaklanarak geçireceğim her dakikayı anlamlı kılardım.
20 Yorumla
1 yılAslında dünyada her gün son günümüz biz bunun farkında değiliz her gün yaşıyoruz ölümün bize ne zaman gireceğini hayatımızın ne zaman sona erip ahiret hayatına gideceğimizi bilmiyoruz dolayısıyla arkasında her günü son gün gibi yaşamak ve buna göre hareket etmek gerekiyor o yüzden kalp kırmamak gerekiyor günahlara dikkat etmek gerekiyor ama dikkat ediyor muyuz sanmıyorum
10 Yorumla
1 yılSöyleyemediğim her şeyi, söyleyemediğim kişilere söylerdim. Daha sonra ailemi toplar sarılır teker teker helallik isterdim. Günlüklerimi ve yazdığım her şeyi aileme verir öldüğümde okumalarını isterdim ve beni unutmamalarını, unutturmamalarını istediğimi söylerdim. Daha sonra kendime sarılır teşekkür ederdim. Son olarak da şükreder ölmeyi beklerdim.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Dünyayı felan gezmezdim çünkü ölünce hepsi boş.
Aşk vede sevgi dolu bir gün yaşamak isterdim.
Mutlu ölmek, eksik gitmekden iyidir11 YorumlaYaşlıları çocukları yine mutlu etmek isterdim hediyeler alırdım onlara bir gülüş bir dua yeterdi huzurla son bulurdum 🙏
13 YorumlaDışarı çıkar bi sahne bulur kendi kendime konser verirdim hep sahne almak istemiştim 😅
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBirisiyle tanışmak isterim. ve denizi görmeye giderdim... hayvanları beslerdim.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim:)
1 yılEn sevdiğim manzaraya gider sevdiğim müzikleri dinlerdim
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece kızıma sarılır onunla olmak isterdim her saniye
14 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim 😇
Size de gönlünüzce bir ömür dilerim - 1 yıl
Rica ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSevdiklerimle zaman geçirip heyecan sporlarından birini yapardim
12 Yorumla- 1 yıl
Amin ablam
1 yılSevdiklerine onları sevdiğimi söyler bol bol öperdim buluşurdum sonra güzel bir yemek
30 Yorumlakulakligimi takar muzigimi acar kalabaligin icinde dans ederdim ya da denize gidip yuzmek isterdim derinlere inmek.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sevdiklerimle beraber olup dualar edilip mutlu anlar yaşana bilir
10 Yorumla
1 yılBu son günü babamla birlikte geçirmeyi tercih ederdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yorulunca ya kadar sevdiğim yerlerde gezerdim
10 YorumlaÇayımı siğaramın alır balkonda ölümü beklerdim sesiz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Mezarımı kazar için de uzanır bu sitede son görüşlerimi yapardım. 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ailemle, sevdigimle vedalaşıp bütün uyuşturucu maddeleri denerdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAvm gidip beğendiğim bir elbiseyi alırdım ordan şehir değiştirip gezerim.
10 Yorumla
1 yılYolmam gereken kişiler var hanımefendi kimliğimi bi kenara bırakıp hallerdim.
10 Yorumla
1 yılAilemle vàkit geçirirdim onlardan kiymetlisi mi var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTövbe edip bütün günahlardan arınıp öyle hazırlıklı giderdim öbür tarafa
20 YorumlaArabayı yüksek uçurum gibi bir yere çeker (deniz manzarası da olursa güzel olurdu) gün batımını izler ve sigara yakarak dünyadaki yaşadığım ne varsa düşünürdüm
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilimin yanına giderim doyas8ha takılırım onla sonra gezerim öyle yani
10 YorumlaHerkesin son günü olucaksa ve herkes bunu bilecekse kaos olur. Tek ben bileceksem de öyle bir günün varlığına inanmam.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her günümüz son günümüz ne yapıyoruz isek o
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSon günümüz gibi hergün yaşamak lazım aslında
11 Yorumla
1 yılZamanin dolmasini beklerdim hic bisey yapmazdim
13 Yorumla- 1 yıl
Olecegini bile bile insan yaptigi hicbiseyden keyif almaz
1 yılYapacak bir şey yok her gün gibi aynı geçer 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Benimkiler hepsi birbirinden kopya çekmiş 🤣
- 1 yıl
Olmasın bari o gün farklı olsun 😂
Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı. Tüm herkese mi sadece bana mı
16 Yorumla
1 yılSevdiğime sarılıp onu ne kadar sevdiğimi söylerdim o gün tamamen onun kollarında geçirirdim günümü
10 Yorumlaerkek arkadaşıma bütün gün sarılır ağlardım yüksek ihtimal
10 YorumlaŞimdiye kadar yapmadığım her şeyi yapar bütün paramı bitirirdim
10 Yorumlanişanlımı alır nikaha giderdim evlenmeden göçmek istemiyorum
10 Yorumla
1 yılDeli gibi kafamı güzel yapar son 1 saate sahilde denize karşı otururdum
10 Yorumla
1 yılSadece son günüm olsaydı son günümü babamla birlikte geçirmek isterdim
10 YorumlaUyurdum herhalde 😅
29 Yorumla- 1 yıl
@Elleira Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim. Yaşayanlar bilir harikadır.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim kıza tüm hislerimden bahsederdim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılHer gününü son gün gibi yaşamıyormuyuz ki sanki
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğim insanlarla geçirirdim o son günümü
10 Yorumla Uyurdum aman ne yapim
10 YorumlaUyurdum, zaman hızlı aksın 🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. Bayılana kadar içerim
10 YorumlaUyurum herhalde ya kxndkskd
10 Yorumla
1 yıluyurdum prova yapmak lazım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pes etmezdim :))
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Pek bir değişiklik olmazdı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Hırsızlık yapıp son günümü zengin yaşar ölürüdüm😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
1 yılIskender yerim çünkü seviyorum
10 Yorumla
1 yılSevdiğimle vakit geçirmek belkii
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir manzara seçer ve alkol alırdım.
10 Yorumla Zevk alacak şeyler yaparım
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026