Kişilik & Karakter Bugün yaşayacak son gününüz olsa ne yapardınız? Sarışınnnnnn818117 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Eğer son günüm olsaydi tam şu an onun olduğu şehre gider evine baskın verir ve seni seviyorum kahbeee derdim öperdim ve sarilirdim aha son günümü onunla gecirirdim. Bugün yaşayacak son gününüz olsa ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hiç bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her zaman yaptığımı yapardım çocuklarıma sım sıkı sarılırdım öperdim 1 6 Yorumla Sarışınnnnnn818117 1 yıl Ne kaa güzel ne kaa güzel. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Sarışınnnnnn818117 1 yıl Merak ettim kac yasindasiniz ki cocuklariniz var o yasra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 yaşındayım Yorumla Sarışınnnnnn818117 1 yıl Baya genc Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle oldu biraz ama benim için güzel oldu çocuklar ile büyüyorum 😅 Yorumla
birisiiste7 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Bol bol ibadet ve tövbe insanlardan helallik alma 1 0 Yorumla
BigBadBear Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Hoşlandığımm kızın evine gidip ona sarılırdım 0 4 Yorumla Sarışınnnnnn818117 1 yıl O halde son gününmüş gibi yap ve git sarıl. Yarina çıkacağının garantisi mi var BigBadBear 1 yıl Kız benden hoşlanmıyor ki 🤣 Sarışınnnnnn818117 1 yıl Sen elmayi seviyorsun diye elmaninda seni sevmesi şart mı? En azindan içinde kalmamis olur. BigBadBear 1 yıl Olsun birlikte resmimiz var o yetiyor bana şu anlik
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyurdum heralde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hiç bir şey
Her zaman yaptığımı yapardım çocuklarıma sım sıkı sarılırdım öperdim
Ne kaa güzel ne kaa güzel.
Teşekkür ederim
Merak ettim kac yasindasiniz ki cocuklariniz var o yasra
25 yaşındayım
Baya genc
Öyle oldu biraz ama benim için güzel oldu çocuklar ile büyüyorum 😅
Bi b. k yapmaz dümdüz ölür giderdim
Bol bol ibadet ve tövbe insanlardan helallik alma
Hoşlandığımm kızın evine gidip ona sarılırdım
O halde son gününmüş gibi yap ve git sarıl. Yarina çıkacağının garantisi mi var
Kız benden hoşlanmıyor ki 🤣
Sen elmayi seviyorsun diye elmaninda seni sevmesi şart mı? En azindan içinde kalmamis olur.
Olsun birlikte resmimiz var o yetiyor bana şu anlik
Uyurdum heralde