Dalga geciliyormusum gibi hissediyorum ya da oyle saniyorum?

Merhaba arkadaslar onceden boyle bi sorunum yoktu acikcasi arkadaslar cevresi kendince eglenen takilan bir insandim ama yas ilerledikce cok yanlizlastim bu da sorun degil aslinda ama insanlarin benimle dalga gectigini arkamdan konustuklarini saniyorum en basit olarak yolda yururken biri bana baktiginda sanki taniyormus gibi bakiyor sanki biyerde gormus gibi elim yuzum duzgun boy pos var diyorum heralde begendiginden oyledir ama bu cok oldugunda artik kendimde biseyler var saniyorum elim yuzumde giyimim de hareketlerimde mesela bir arkadas grubu sesli guldugunde bana mi gulduler diye dusunuyorum biri bana baktiginda adim mi cikti diye dusunuyorum cok alkol almaya basladim son bir senedir arkamdan alkolik issiz ya da islerine ne gelirse o sekilde konustuklarini dusunuyorum bu cok moralimi bozuyor bir hastalik midir bu bilmiyorum kimseyle oyle dalasmam kimseye laf etmem biri bana etmedigi surece herkesin benle derdi varmis gibi ya da dalga gectiklerini dusunuyorum siz ne diyorsunuz bu duruma bir cozumu varsa iletin buraya kadar okuyan arkadaslara da cok tesekkur ederim

Güncellemeler
1 yıl
Benim gibi bu sekilde dusunen birileri var mi?
Dalga geciliyormusum gibi hissediyorum ya da oyle saniyorum?