Kişilik & Karakter Yetinmeyi bilir misin? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/uVaG7dvT91s?si=jIfeXbFojjy-IeSfHoş bilsende bilmesende yara bere içinde bu yollardan geçeceksin. Güncellemeler1 yıl 🙂🎈 Yetinmeyi bilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. hayır bilmem. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Yetinmeyi hep bildim, bu beni daha mutlu ediyor. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kanaat en büyük zenginliktir 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yetinmeyi bilirim ama yaşamasıni bilmem :)) 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neler bilirimde işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır bilmem.
Yetinmeyi hep bildim, bu beni daha mutlu ediyor.
Kanaat en büyük zenginliktir
Yetinmeyi biliyorum..
Yetinmeyi bilirim ama yaşamasıni bilmem :))
Bazen evet bazen hayır
Neler bilirimde işte