Saadet şen hanıma göre mutlu olmamız için vermemiz gerek sizin için alma verme kavramı nedir mutlulukta?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Saadet şen hanıma göre mutlu olmamız için vermemiz gerek sizin için alma verme kavramı nedir mutlulukta?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Mutlu olmak için öncelikle iç huzurumuzu korumalı, kalpten vermeyi öğrenmeliyiz. Sevgi, anlayış, zaman ve sabır vermek mutluluğun anahtarıdır. Birine yardım ettiğimde hissettiğim huzur, mutluluğun paylaşmakla çoğaldığını öğretti. Ego yerine empatiyi koymak, şükretmek ve karşılıksız iyilik yapmak, kalpte gerçek mutluluğu doğurur. Vermeden almak mümkün değil.
Mutlu olmak herkese göre farklı nedenlere bağlıdır. Kimisi okeyde taş çalınca mutlu olur, kimisi tavlada kazanınca. Kimisi tuttuğu takım kazanırsa mutlu olur, kimisi güzel giyinince. Kimisi sokakta bir kedinin veya köpeğin başını okşayınca mutlu olur, kimisi sevdiği birinin sesini duyunca. Bunlar aslında küçük şeylerle mutlu olan insan karakterinin yansımalarıdır. Kimisi de vardır ki altına milyonluk Ferrari çeker, yine mutlu olamaz. Bunlar klinik vakalardır, uzak durmak daha sağlıklıdır bence.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim. 😊
Hiçbir şey. Mutluluk sahip olamadıklarımızda değil şarta bağlı hiç değil. Verdikleriyle belki paylaşdıklarıyla insan mutlu olabilir. Belki de mutluluk dediğimiz şey değer bilmektir ne bileyim ben hiç mutlu olmadım ki 😃
Bence de 👍
Mutlu olmak bir koşula bir ticarete dönüyorsa bir yanılsama yaşanıyor demektir. Kişi yaşamak istediği illüzyonun esiri olmak ister. Bu duygu ne vermekle ne de almakla ilgilidir. Sadece anlık yaşanan duygulara yüklenenlerle ilgilidir. Mutluluğun özünde bir şart aranmaz.
Cevap
18Cevap
Mutlu olmak için kilo vermem gerek birazcık 😂
Ahah 😅
Valla çok şey verdikte alamıyoruz 😅 bir şey en iyisi güzel bir yemek yemek.
ölüm olabilir.
Tövbe Estağfurullah Yarabbim ya.. Böyle çok insan çoğaldı son zamanlarda.. Mutlu olmak için yoga yapın mutlu olmak için spor yapın mutlu olmak için sevin şimdi de verin diyor.. alma/verme dengesi önemli ama sen yeteri kadar alamadığın birseyi veremezsin.. dolayısıyla önce ne eksikse almak gerek.
Bütün erkekleri eskiciye verip mandal ve leğen alsak mutlu oluruz bence.
Katılıyorum sdgf
Hayat öyle bir şey ki verince karşılığını alamıyorsun hırsız hayat :D
o yüzden vermeyip almak gerekiyor ajdkf onun da tadı olmaz
boş verin en iyisi para verelim iskender yiyelim :D
Öncelikle boş vermek gerekiyor tam olarak , çok takılıp kalmamak lazım yoran olaylara.. Daha sonra içsel huzur varsa herzaman mutlusundur , huzur ve sağlık önemli benimçin herşeyden.
Emek verip yol 👣 almak gerekir. Ancak çabası gösterip çabayı hak edecek olan insanlar mutluluk yolunu arşınlar.
Çaba gösterip *
Son günlerde dinlediğim bir isim. Çok doğru. Almadan vermeyin yalnız
Seni gidi şam şeytani 😁😁
Kilo vermemiz lazım diyeyim tüm temiz duygularımla ☺️☺️
Bir kadın olarak mutlu olmanın formülünü bulmuş bunun üstüne daha ne söylenmesini bekliyon
Vermek lazım 😂🤫
Neyi
Hiç ya boşver😂
Para şart gibi
Bedelini ödemek gerekiyor
Emek vermem gerek
Yani dhdhddh vermek çok önemli...
Verebiliyorsa bir kuble huzur yeterdi.
Ne versen olmuyor maalesef
Allah akıl fikir versin
Pardon?
Dua ettim bişey demedim ki