Kişilik & Karakter Sinirlendiğiniz de sakinleşmek için ne yaparsınız? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben ortamdan uzaklaşırım yalnız kalıp kafayı toplarım 😅 Sinirlendiğiniz de sakinleşmek için ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dışarı çıkarım hava almak için. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Su içerim, hava almaya çıkarım, bilgisayardan rahatlatıcı bir şeyler bakarım. Yolda sinirlendiysem bazen çok hızlı, bazen çok yavaş giderim. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Susar ve hareketsiz kalırım. Susmasam ve hareketsiz kalmasam sonuç kötü oluyor. 1 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Birşeyler kırıp dökmem lazım ya🥺 1 4 Yorumla Cod2009 1 yıl Çılgın kız seni 😅 sakin kafayla düşün kırmak nedir seni alan erkeğin işi zor valla 😅 Yorumla simlitavsan 1 yıl Asıl beni alan yaşadı ama neyse 😀😂 Yorumla Cod2009 1 yıl Güzelliğin den dolayı diyon yani 😅😉 Yorumla simlitavsan 1 yıl Olabilü kdgjf Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Aglarim hemen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dışarı çıkarım hava almak için.
Su içerim, hava almaya çıkarım, bilgisayardan rahatlatıcı bir şeyler bakarım. Yolda sinirlendiysem bazen çok hızlı, bazen çok yavaş giderim.
Susar ve hareketsiz kalırım. Susmasam ve hareketsiz kalmasam sonuç kötü oluyor.
Birşeyler kırıp dökmem lazım ya🥺
Çılgın kız seni 😅 sakin kafayla düşün kırmak nedir seni alan erkeğin işi zor valla 😅
Asıl beni alan yaşadı ama neyse 😀😂
Güzelliğin den dolayı diyon yani 😅😉
Olabilü kdgjf
Ağlarım hemen
Aglarim hemen
Ortamdan uzaklaşırım