Valla Türkçedeki 616 bin kelimeyi bir araya getirsem anlatamam Kürtçenin 912 bin kelimsini bir araya getirsem tarif edemem yüreğimdeki ağırlığı içimdeki fırtınayi neyi nasıl anlatim ki
Ben anlat diyorum sen yok diyorsun daha ne kadar içine atacaksın ha konuştuğun anlattığın birileri varsa bir şey diyemem ama konuşmamak hiç çözüm değil
İçin de bir sınırı bir sabrı var şu an oluyor mu bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda kendini iyi hissetmeye çeksin mide bulantısı veya karın ağrısı gibi sorunlar yaşayabilir iştahın kesilebilir yedikçe miden bulanabilir uykusuzluk çekebilirsin
Seni anlıyorum insanlar öyle şeyler yapıyorlar ki yaşama hevesi bırakılmıyorlar insanda daha fazla zorlamıycam umarım kendini açabilecek birine denk gelebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aaaa kıyamam sana ne oldu neyin var?
Ağırlık çöktü
Neden
Bazen yüreğim dayanmıyor eziliyor ağırlıgin altında
Ne ağırlığı anlat
Valla Türkçedeki 616 bin kelimeyi bir araya getirsem anlatamam Kürtçenin 912 bin kelimsini bir araya getirsem tarif edemem yüreğimdeki ağırlığı içimdeki fırtınayi neyi nasıl anlatim ki
Hmm
Bilemedim valla ya
Boş ver bilme zaten
Cinler mi musallat oldu saba
🤔🤔
😂💋💋
Böyle şeyler yapmasanız sevinirim teşekkürler
Seni yerim yerr
Oluyor bişiler ama dik durmaya çalışıyorum
Evet ama insan bazen tutamiyor taşıyor
Tutma bırak
Bırakırsam kötüye gidiyor en iyisi susturmak
Bırakmadığın için kötüye gidiyor sal be abi
Ooofffff
Noldu
Boş ver takılma
Ben anlat diyorum sen yok diyorsun daha ne kadar içine atacaksın ha konuştuğun anlattığın birileri varsa bir şey diyemem ama konuşmamak hiç çözüm değil
İnsanın içi denizdir aticam atabildigim kadar elbet bir gün dolup taşacak o rahatlicak bende o zamana kadar atmaya devam
İçin de bir sınırı bir sabrı var şu an oluyor mu bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda kendini iyi hissetmeye çeksin mide bulantısı veya karın ağrısı gibi sorunlar yaşayabilir iştahın kesilebilir yedikçe miden bulanabilir uykusuzluk çekebilirsin
Ondan sonra ne oluyor biliyormusun gectinm o evreye geçmişsindir eminim
Sonrası zaten ölümdür
Yürüyen nefes alan kimsenin haberi olmadığı bir ölü
Birisine seslenmek senin elinde bağır sesini duyur ki seni kurtarabilen olsun
Çok bağırdım duyan olmadı duyanda daha dibe batırdı
Seslenmezsen boğulup dipte kaybolacaksın yaşamaktan başka çaren yok
Seslendim olmadı olmuyor
İllaki bi duyan çıkar onca insan var herkes kör ve sağır olamaz
Kör sağır değiller bana karşı öyleler ben bağırmaktan yoruldum
Yorulursan kaybedersin yapma her zaman bir umut vardır hayatta
Vardır da ben o umudun peşinden koşmaktan yoruldum galiba
Böyle daha mı iyi
Daha iyi değil benim istediğim bir şey değil tercih değil mecburiyet
Ne oldu peki bu kadar yıpratan ne oldu
İnsanlar en büyük etken ve benim o umut dediğin şeyin peşinden koşmam
Seni anlıyorum insanlar öyle şeyler yapıyorlar ki yaşama hevesi bırakılmıyorlar insanda daha fazla zorlamıycam umarım kendini açabilecek birine denk gelebilirsin
Kendimi açmakta sıkıntı yok ben kendimi anlatamıyorum ne desem ne durumda olduğum anlaşılır onu bulamıyorum
Anlat diyorum anlatmıyorsun konuştukça anlıyorum seni konuşmadan anlayamam ki
Mesaj atarmisin bana
Oluyor
😔😔 Allah yardımcın olsun
Evvet 💅🏻
Bazen mi 🥲
Bastırıyoruz ayakta kalmaya çalışıyor insan ama bazen taşıyor durduramıyorsun 😔