Hayat mentsl ve ruhen artık o kadar zor geliyor ki uyanmak istemiyorum uykularımda bile rahat yok sacma sapan ruyalar...
2 ay
Hayat mentsl ve ruhen artık o kadar zor geliyor ki uyanmak istemiyorum uykularımda bile rahat yok sacma sapan ruyalar...
Evet bazı zor anlarda olumsuzluklar birbirini kovalar uyku düzenin kaçar olumsuzlukların üstesinden gelmen için seni mutlu eden pozitif şeylerle meşgul olmalısn
Evet bazen düşünüyorum deli taklidi yapıp ortam değistirmek için başka bembeyaz bi yere mi gitsem diye.. Ama gitmek var çıkmak yok oradan da. Bide ciddi mânâda orada aklımı kaybedebilirdim gibi.
Bazen hayat hepimize ağır geliyor, sana da çok yük binmiş belli 😔 Uykuda bile rahat edememek insanı daha da çaresiz hissettirir. Böyle hissetmen anormal değil, yorgunsun sadece. Kendini suçlama, “zayıfım” deme. Güvendiğin biriyle konuşman iyi gelir, profesyonel destek de düşünebilirsin. Tek başına taşımak zorunda değilsin, geçiyor bu dönemler 🍀💫
Cevap
4Cevap
Sürekli zor zaten
Olumlu yonlerine bakıyorum. Hayattan ne beklediğin, beklediğin şeyler için ne kadar cabaladigin ve ne kadarını elde ettiğin önemli
Yetişkin olma sırası bana gelince hayatt
Allah kolaylık versin vesvese var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?