1 yılHep bir şeylere inanır, bence iyi insan diye başlayıp tanımlar yapardım kendimce. Şimdi hepsini bıraktım. Çünkü kimse basit bir kalıba sığdıramaz iyiliği.
Saf bir yüzü varsa iyidir. Asla bu hataya düşme. Ne insanlar gördüm kötülüğün öğretmeniydi temiz ve saf bir yüzü oşmasına rağmen. Etrafındakilere karşı kibarsa iyidir. Nezaket bir ayrıcalık veya iyilik belirtmiştir asla olmadı, olmamalı da. Nezaket maskesi takan seri katiller var. Ödül almış oyunculardan daha yetenekli manipülatifler ve oyuncular tanıdım. Endişeli, kırılgansa iyidir. Hayır bu da bir insana iyi demek için yeterli değil. Duyguları var diye neden iyi olsun? Kaba ve kırıcı insanlar duygularını kaybedip arkalarında mı bırakıyor? Hayır
Aslında iyiliğin bir rengi veya sembolü yok. Kimseye bakarak şu varsa iyi, yoksa kötü deme lüksümüz de yok. En başta biz dürüst olacak kadar cesur muyuz ki başkalarını yargılayacak kadar küstah olalım?
"Kötülük pek çok maske takabilir. Ama hiçbiri iyilik kadar tehlikeli değildir."
12 Yorumla- 1 yıl
güzel olmus bence inanmayi birakmaliyiz inaninca gardimiz düsuyor ve darbe o zaman geliyor
- 1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEn büyük belirtileri ilk basta verirler.
Çok hizlı samimiyet kuranlar
Hemen canımlı cicimli konusanlar
İlk tanıstıgında asırı ama asırı iyi davrananlar
Hemen işinden konumundan bahsedenler
Kendini anlatmayi sevenler
Ailesiyle arası kotu olanlar
Siyasetle ilgili konusanlar
Giyim kusamla araba yat kat gibi seylerle gosteris yapanlar.
İşim yogundu diyip mesaja gec donenler
İlk aklima gelenler bunlar
Bu seyleri yapanlar aynı zamanda iyi insanlarsa iste bunlar aslinda sordugun gibi kisilere örnektir taklit yapıyirlardir 🙂
İyi insan arıyorsaniz ilk basta cok mesafeli ve kalas gibi gorunurler gun gectikce cok yavas samimiyet artar. Mesafelidirler. Cok fazla gezip tozmazlar. Kendi reklamlarini asla yapmazlar. Ve en önemlisi asla bir kere bile yalanını yakalayamazsınız cunku yalan soylemezler. Yalan tüm kotuluklerin anasidir unutmayın. Yalan soyleyen insan herseyi yapar. Mesela sizin yaninizdayken gezerken atkadasina yanlis binbilgi verip işteyim gorusmedeyim gibi bir yalanla ekiyorsa bile bu bi işarettir.26 Yorumla- 1 yıl
bunu not aldim resmen tecrübe konustu
- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
- 1 yıl
Öyle güzel yazmışsınız ki kendimizi psikolog randevusunda zannettik 😅👍🏼
- 1 yıl
Bu özelliklerin bazıları bende var ve safın tekiyim bence alakası yok😄
- 1 yıl
Dostlar okulda hergün bana gülümseyerek bakardı
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mükemmel soru olmuş.
Esasında kişinin kendi doğruları, başka insanlara göre yanlış olabilir.
Bundan mütevellit orta iyi ve ortak kötülük bilinci insanlarda gelişmesi lazim.
Peki iyi bir insan nasil? olur. gercek ve sahte nasil? ayırt edilir.
İnsanlar pek cok kısma ayrılsada esasında 4 fırkaya ayırabiliriz en azında anlaşılması icin ""bana göre'""
Kötü insanlar.
İyi insanlar.
İyi gibi davranan kötüler.
Kötü gibi davranan iyiler.
Kötü insanlar- hem davranışları hem zihni yapıları öyledir kötüdür. .
İyi insanlarda- bunlarında hem zihni yapıları hemde davranışları birbirini destekler.
İyi gibi davranan kötüler- bunlar kendi dediklerine o kadar inanmıştır ki kendisi bile iyi olduğuna inanır. Bunları tanımak icin kızgınlık anlarında ve sonrasında davranışlarına bakmak gerekir. Bu davranışlar sonucu ve söylediklerini karşılaştırmanız gerekiyor.
Kötü davranan iyiler-bu kısım en zor olanıdır. O kadar usta olmuşlardır ki bir açık bulmaya bile çalışmazsınız.28 Yorumla- 1 yıl
Kötü davranan iyiler kısmıni anlamadım Madem İyiler neden kötü davranıyorlar
- 1 yıl
Ve açıklamanız çok güzel olmuş teşekkür ederim🌺
- 1 yıl
kimdi o
- 1 yıl
neden iyi insanlari bilmek gerekmez mi
- 1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)1 yılHemen aklıma şu söz geliyor. Lawrence öyle müslüman olmuştu ki artık hiç bir teheccüd namazını kaçırmıyordu. Bence akli olarak bunu anlamak çok zor, günümüzdeki akıllı¿ teknolojileri de sayarsak. İş ferasete, duru bakışa kalıyor. Bu da kaçımızda var ki.
22 Yorumla- 1 yıl
harika örnek nasilda aklina geldi saol
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İnsanlara davranışından, konuşma biçiminden ve karakteri nasıl biri olduğunu gösterir zaten.
32 Yorumla- 1 yıl
ya taklit yapiyorsa
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılHayvanlara ve çocuklara olan bakış açısı bunu anlamam için yeterli.
51 Yorumla- 1 yıl
Bunu aradım, benden başka kim yazmış diye...
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılzamanla anlıyorsun gerçek yüzünü gösterir illa ki
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğaya yaşama ve hayata bakış açısı ile duygularına vurduğu iyilik aşısı ile anlamak mümkün
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Davranışları konuşması karakteri belli eder ama anlamak için iyice tanımak lazım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu anlamanın tek yolu sanırım kazık
116 Yorumla- 1 yıl
hocam kazik yememek icin sorduk ya soruyu ahaha😀
- 1 yıl
Sanki benim de kazık yemek için can atar gibi bir halim var reis jsj
- 1 yıl
demi gecen biri bi kazik atti off mutisti ya nerdeyse acidan ölcektim 😀😀😀
- 1 yıl
Öldürmeyen şey seni güçlendirir derlermiş jdjs
- 1 yıl
aynen ama gecerken de baya bi organ hasari oluyor 😀
- 1 yıl
Kazıktan dolayı dimi jsjs
Aklıma kazıklı voyvoda geldi jsj - 1 yıl
aynen 😀
neydi o voyvoda olayi dur bakim unuttum - 1 yıl
Eflak& boğdan prensi milleti kazığa oturtmuş ya aşağılık pislik herif yaa 😡
- 1 yıl
viki biyerde bizim ülkemizde egitim aldigini yazmis fatih sulatan mehmetle birlikte hemde gencliginde
- 1 yıl
Aynen öyle fatih bunun ağzına tükürdü jsj
- 1 yıl
sen tarih seviyorsun demek
- 1 yıl
dinlemek isterdim
- 1 yıl
Mesela sebeş savaşı vardır.
Bunu dinlemeni tavsiye ederim.
100 bin kişilik Avusturya ordusu kendi askerlerini Osmanlı askeri sanarak öldürmüştür. Osmanlı askerleri savaş alanına gelince hükmen galip sayılmıştır. Jsjs - 1 yıl
anlat dinleyelim o halde 😀
- 1 yıl
Sesli anlatayım mı jsjsj
- 1 yıl
onu dedim iste dinleyelim diyince sesli anlatim lazim obur turlu yaz okuyalim derdim 😀
Gizli Üye(18-24)1 yılgenel olarak benim gordugum cogu kisi zaten iyi insanlari taklit eden kotu insanlar. hatta oyle insanlara asiri iyi ve psid davrandiginizda sonrasinda yavas yavas psikolojik zorbalik diyebilecegimiz laf sokmalra baslayabiliyorlar, arkanizdan konusur falan fistan. hayat tecrubesiyle alakali, yas aldikca icimdeki hevesi kirdi bu durum diyebilirim ama dunyanin sonu degil, yasin kucukse once bi sok olcaksin, sorun bende mi diyeceksin ama ahlaka uygun davranmaktan vazgecmemek onemli. erdemini koruyabilirsen ayni erdemde insanlar karsina cikacak, cikmak zorunda zaten cunku bahsettigin tarzda insanlari bir sure sonra gozunden taniyorsun, ben taniyorum en azindan ona gore davraniyorum. ha, dedigim gibi cogunlugun iyi noyetli olmasigini anladiginda insan ice kapaniyor ama bence bu sikinti degil cunku aslinda tam o noktada hayati kendin icin yasamaya basliyorsun. insanlarin iyi niyetli olmamalari da kendilerinden kaynaklaniyor, genel olarak kiskancliktan tureyen durumlar, tecrube edindikce yerine gore davraniyorsun.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılpasif* yazacaktim psid diye cikmis onu da duzelteyim
1 yılİlk bakışta bilemezsin çok deneyimli olman lazım hatta bunun için eğitim bile alabilirsin ama yine de çok zor. Düşün görüştüğün kişi bir seri katil ama dışardan bakınca bu adam kesinlikle bunu yapamaz dersin inanamazsın ama adam gözünü bile kırpmaz. Benim bir arkadaş vardı ismini vermek istemem adam torbacıydı suç işlemek için doğmuş biriydi yani ama dışardan bakınca mülahim, kibar, efendi ve saygılı bir adam ister istemez şaşırıyorsun yani bu adam nasıl bu işi yapabilir kesinlikle bir şirkette müdür ya da yönetici dersin ama gerçekte öyle değilmiş. Bunun en iyi cevabı zaman ve tecrübe bence ne kadar insan tanırsan o kadar kendini eğitmiş olursun net.
10 Yorumla
1 yılBirinin iyi biri olup olmadığını anlamak, genelde zamanla ortaya çıkar. Ona küçük bir sır verdiğimde bunu saklayıp saklayamaması, güvenilirliğini gösterir. Ayrıca, kavga ettiğimizde nasıl davrandığı da çok önemli. Kızgınlıkla bile saygısını koruyorsa, karşısındakini kırmıyorsa, o kişi gerçekten iyi biridir. Deneyimlerim, zor anlarda insanların gerçek yüzünü ortaya koyduğunu öğretti.
22 Yorumla- 1 yıl
ama ne kadar kizdigi da onemli
- 1 yıl
Elbette
1 yılEnerjiye inanıyorum. Bunu aşırı kötüler için söylüyorum. Kötü insanın verdiği bir huzursuzluk vardır. Konuşmadan bile belli eder. Ama bazı kötüler var ki onu gerçekten anlamak zor oluyor. Özellikle iyi niyetli insanlar bunu kolay anlamaz.
Allah herkesi kalbine denk insanlarla karşılaştırsın.11 Yorumla- 1 yıl
amin
Hiç kimseyi tam anlamıyla tanımayız. Ama zıtlaşın̈ca içindekiler çıkıyor ortaya o kesin. Birde ben açıklamaya gorus yapmak istiyorum, evet her soruyu neden buradaki kişiler ve ya kendimiz için sorduğumuzu sanıyorlar, hepimizin yaşadığı yer farklı ortamı farklı buraya odaklı sanmaları çok komik. Bende bundan rahatsız oluyorum. Mesala ben gercek hayatta bir arkadaşım bir şey anlatıyor ondan aklıma soru geliyor soruyorum, sitede hiç aklıma gelmeyen kişiler üstüne alıyor, mk.
14 Yorumla- 1 yıl
cok tatli isyan etmissin sesli güldüm 😀😘
- 1 yıl
sinir bozucu oluyolar evet ama hep olcaklar bende bi an isyan ettimde gerek yok ya galiba görmezden gelmeye devam edicez onlari
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKendinden daha düşük sosyoekonomik seviyedeki insanlara, ücretli çalışarak kendisine hizmet etmekle yükümlü insanlara, çocuklara ve hayvanlara, savunmasız, güçsüz ve dezavantajlı bireylere karşı davranışlarını gözlemleyin. İnsanın içindeki kötülük bu davranışlarda kendini gösterir. Kibir, ego, kendini üstün görme, başkalarının maddi ve manevi haklarını önemsememe... gibi.
11 Yorumla- 1 yıl
bu da dogru
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 1- Bunu anlamak istiyorsan sana değil çıkarı olmayan insanlara ve hayvanlara nasıl davranıyor ona bakmak lâzim. Mesela psikolojik üstünlüğü olan garsona, sokaktaki kediye, köpeğe vs. Eğer çıkarı olmayan kişilere, canlılara sana davrandığı gibi davranmiyorsa bil ki rol yapıyordur.
2- Süre17 Yorumla- 1 yıl
vay cok güzel bakis acisi
- 1 yıl
bilemedim
- 1 yıl
Kısaca yazayım bari 🤣
Süre: kimse 3-5 aydan fazla numara yapamaz. O yüzden ilişkilerde kararlari en az 6 aydan sonra almak gerekir.
3- istemediği tavırlar sergileyerek çalışmadığı yerden vurup agresiflestirmek. Agresif insan asla numara yapamaz, gerçek yüzünü ortaya koyar. Ama bunu çok güzel planlamak gerekir.
Daha detaylı idi ama anlamadım ben de 🤣 - 1 yıl
planlamak mi o halde karsi tarafi tanimak icin sizde rol yapicaksiniz nasil iyi bir yol olur bu ben sadece ilk maddeyi alayim gerisi bana cok itici geldi
- 1 yıl
kayip ta olur canida yanar planlara oyunlara gerek yok bence
1 yılAnlayamıyorsun. Hiç kimse göründüğü gibi çıkmıyor. Herkes çıkarı bitene kadar.
55 Yorumla- 1 yıl
cikolatasi bitince icinden sacma sapan oyuncak cikiyor hocam 😀
- 1 yıl
Valla doğru dedin.
- 1 yıl
herkes de degil be
- 1 yıl
- 1 yıl
evet buna katiliyorum iste
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla anlayamazsın, herkes bu dediğin gibi zaten, biriyle ters düşmeyegör karşında dünyanın en kötü en pislik insanını bulursun, kimse iyi biri değil ki, insanlar birbirine menfaati için iyi davranıyor yoksa insanların özü kötü, çok iyi dediğin insanlar da çok saf kişiler, ama insanların büyük çoğunluğu kötü
11 Yorumla- 1 yıl
öyleler maalesef Allah hepsini iyi etsin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen iyi olduğun zaman herkes seninle iyi olur,
birde karşında ki insanın zaafları ve zayıf noktalarına dokun da o zaman gör iyi mi yoksa kötü biri mi olduğunu❗ İnsanları anlamanın en iyi yolu, onların istediği bir şeyi elde etmesine izin vermemek ve biraz sinirleri yanlarını keşfetmek, sinirlenince değer verdiği insana karşı tavrı ve davranışı nasıl olduğunu öğrenmek...10 Yorumla Bir eltim vardı yüzüme çok iyi davranırdı her şeye yardım eder hep yanımda olurdu bende ona karşı çok iyiydim ben bu arada gerçekten iyi biriyim kimsenin arkasından konuşmam kimseyi kimseyle şikayet etmem Allahtan korkarım çünkü her neyse işte eltimin sonradan duydum ki arkamdan konuşuyormuş ikili oynuyormuş yani benim dedikodumu yaptığı kişiler gelip bana söylediler yani yüzüne çok iyi davranan insandan kork ama hepsinden değil çünkü benim gibi gerçekten iyi olup iyi davranan insanlarda var bunu artık sen anlayacaksın canım
10 Yorumla
1 yılBir insanı iyi ve kötü diye net bir şekilde nitelendirmek mümkün değil aslında. İnsanların iyi ve kötü yanları vardır. Sana çok çok iyi davranan bir kişi, bana çok kötü davranabilir. Yani sana iyi olan iyidir detay arama iyimi kötümü diye anlamaya çalışmak anlamsız.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba, bilmen bu kadar mı önemli? Sadece anlıyorsun ve hissediyorsun o kadar, nasıl olmasını davranışlara ve niyete bağlı analiz ettikten sonra bilirsin. Bunu yapamıyorsan anlaman mümkün değil.
Karşındakı iyi ya da kötü olsun sana bir şey yapamadıktan sonra ne anlamı var ki. Benim için şahsen öyle ben insanları iyi ya da kötü olarak ayırmam. İyi de kötü de gerektiğinde bana ve ya bir diğerine yaralı olabilir. Herkesin iyiliği de kötülüğü de kendine
10 Yorumla
1 yıl5.5 senelik çocukluk aşkına yaş 19 olmaya yakın gerçek de bildiğim gibi temiz kalpli çıkmadığı için yol verdikten sonra iyi olduğunu pek düşünmüyorum birinin
hayvan çocuk ilişkisi vs bakılabilir biraz onda dahi aşırı iyi rol yapan olabiliyor hatasını gördü diye kafasına vurması vs köpeğin sonradan
10 Yorumla
1 yılİşte, benim uzun zamandır sizden öğrenmek istediğim, hatta sormak üzere olduğum şey buydu.
Ben kendi hayatımda maalesef bu tür insanları eleye eleye 5-6 kişi kaldım. Nasılı, nedeni, benim vermek istemediğim cevaplardan, ciddi bi temele oturan hiç bi cevabı vermiyorum, onun yerine, burada kaç gram kaç santim muhabbetinizi izliyorum. Reel gündem de benzer zaten.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılİlk başta sorması gereken soruyu en son , en son sorması gerek soruyu ilk başta sorandır.
Çözüm odaklı olma aksine sürekli eleştiri içinde olduğunu kabul edip bir noktaya varmaktan kaçan.
Aklını kiraya verenler.
O nedenle insan olmak zor zanaat.10 Yorumla Tabii ki, kimse mükemmel değildir. İnsanları bir anlık davranışlarıyla değil, genel tutum ve davranışlarıyla değerlendirmek daha doğru olur. Ayrıca, herkesin iyi ya da kötü yönleri olabilir; önemli olan, bu yönlerin dengesi ve niyetlerin samimiyetidir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimi tanıyabilirsin, tam önünde olsalar bile? Tam olarak bunu bilemeyeceğiz, çoğu zaman görmek istediğimize inanacağız. Bazı şeylere bilerek kör olacağız, bazılarına ise göstermek istediklerine bakaduracağız. Bunu ölçütü ise çok muğlak, kimin değer yargılarına göre bakınacağım hakkında bir fikrim de yok, neticesinde bende iyi sayılmam.
10 YorumlaAnlayamazsın. Duygusal manüpilasyon yapan biriyse hele. Seni düşünüyor gibi yapıp duygusal boşluğundan yararlanarak seni ona bağımlı hale getirir. Ben senin her zaman yanındaydım, şunu yaptım bunu yaptım nasıl böyle düşünürsün diyerek işin içinden çıkarlar ve suçlu sen olursun. Böyle insanlar bence en kötüsü
11 Yorumla- 1 yıl
en pislikleri umarim yalan söylerken agizlari yamulur
1 yılYüksek ihtimal anlarım ama birkaç defa yanılgıya düştüm. İyi arkadaş, can ciger dost dedik. Çıngıraklı yilan yilan çıktı yani 😂. Tanıyarak, zamanla diyorum
11 Yorumla- 1 yıl
ya onlarin zehride bi baska oluyo be
1 yılKısa vadede anlaşılabileceğini düşünmüyorum, bunun için uzun bir zaman ya da beraber yaşamak veya seyahat etmek mantıklı ya da ani tepkilerinde yani refleksleinden ipucu yakalana bilir.
16 Yorumla- 1 yıl
doğru
- 1 yıl
Yine haklıyım yine yinee yinee :))
- 1 yıl
tamam ama sen yinede seni sevdigini insanlara gösterme mütevazi olmak iyidir 🙂
- 1 yıl
Tamam denerim :) ama söz veremem :P
- 1 yıl
dene dene 🙂
- 1 yıl
Hımmmmmm şu an deniyorum :)
1 yılBilimseldi galiba insanlar karakterlerini en fazla 3ay saklarmış 3 ay sonunda her şey belli olur ama bizim insanlar aşık olduğu için kör oluyorlaf
26 Yorumla- 1 yıl
3 ay oyaliycaz anlasilan 😀
- 1 yıl
Oyalama sadece objektif bak her zaman aşığım diye görmemezlikten geliyor görmüyorlar burdakilere bakıyorum kızlar hep ben yazıyorum o isterse cvp veriri seviyorum diyor la ya seni aldatıyor o ya da önemsemiyor zorlamayın size davranışlarına bakın belki seri katil adam seni tehdit ediyor umursamıyorum çok var
- 1 yıl
yalniz ben burada cinsiyet belirtmedim oyaliycaz derken biriyle kesin iyi arkadas olmadan önce 3 ay oyaliycaz demek istedim
- 1 yıl
Ben özellikle belirttim ki uyanık olun diye üzülmeyiniz diye evet arkadaştada aynı şey geçerli ve hep bı sınır olmalı
- 1 yıl
tesekkur ederim bazen sinirlar bile ise yaramiyor
- 1 yıl
O zaman tokadı basın kimse sınırını bilsin “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.”
Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Bir insanı tanımanın en kısa ve emin yolu o insanı sinirlendirmektir, kızdırmaktır. Çünkü insanın rol yapamadığı ender şeylerden birisi kızıdrmaktır.
12 Yorumla- 1 yıl
bence riskli bi yol asiri sinirlendircek bir sey yaparsan ya da en hassas noktasindan vurursan aldigin tepki onun kotu oldugunu gostermez belkide iyi biridir onu cok kirmis olursun ve kaybesersin
1 yılCümlenin sonuna" ya " koyan, insanlardan bahsedip duran, sürekli kendini öven, hayvanları sevmeyen. Bunlar gereksiz ve boş
12 Yorumla- 1 yıl
ya ne alaka kiz 😀
- 1 yıl
Çoğusu yalancı rol 😃
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Zeki ve iyi kalpli ise , o kişi iyidir.
Bunlardan bir tanesi eksik ise o kişiye iyi birisi denilemez. NET !!
12 Yorumla- 1 yıl
hocam ayvayi yedik desenize gerci gerceklerde gün gibi ortada😀
1 yılNeye göre iyi kime göre kötü bu değer yargıları insandan insana değişir bence ama insanın içindeki asıl karakteri en uç noktalarda belli olur genelde. Normal konuşsan herkes kendine göre çok iyi biridir Zaten 😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBunu anlamak zor
Senin iyi sandığın birçok kişi eline fırsat geçmemiş kötülerdir.11 Yorumla- 1 yıl
vay cok iyi laf
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 1 yılÇıkarlar ters düştüğünde sergilediği tutumdan anlayabilirim.
11 Yorumla- 1 yıl
evet buda dogru
Ben anlamıyorum. İnsanlar kendilerini çok güzel kamufle edebiliyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
vicdan yoksa yalan söylemek o kadar profösyonellesiyor
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Her anlamda ince fikirli biriyse ben oradan anlarım ve maalesef günümüzde o aradığım insanlar yok
12 Yorumla- 1 yıl
aynen ya soylari tükenmekte
1 yılSadece bana değil farklı insanlara karşı davranışlarını da baza alırım. Kendi menfaatleri için laf taşıyor mu veya kolaylıkla itham da bulunuyor mu? Bunlar benim gözlem yaparken dikkat ettiğim hususlar olur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Onun için karşımdaki insanın önce zaaflarını çözmeye odaklanır. Yavaş yavaş bu zaaflara dokunurum kontrollü bir şekilde. Kendince olumsuz, sevmediği konulara verdiği tepkileri değerlendirir ona göre kendisine analiz ederim.
11 Yorumla
1 yılAnlamıyorum. Anlamak için de uğraşmıyorum çünkü iyi insan tanımına olan inancım yok. Hepimiz kendi çıkarlarımız doğrultusunda birbirimize yaklaşıriz kah arkadaş oluruz kah sevgili.. İyi insanlar beyaz atlarına binip çekip gittiler..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılburada hersey olabilir. Gorusmeden beraber birseyler yasamadan bilemezsin
17 Yorumla- 1 yıl
Sundan emin ol dunyanin en guzel kadinida olsan benden zarar gelmez sana.
- 1 yıl
ben sana tehlikelisin mi dedim
- 1 yıl
😊 asla. Ben kendini guvende hissetmeni istemisimdir belkide.
- 1 yıl
güvenlik sıkıntımız yok akil sagligimiz yerini terk edeli cok oldu 😀
- 1 yıl
Oyle deme
- 1 yıl
dedim
- 1 yıl
Kiyamam
Bu soruyu düşündüren her neyse önce onu çöz belki bu dediğim itici gelebilir ama benim ask tranvam yüzünden beynim beni sembolize etmiş gene üzülürsen diye ulan zaten üzülüyorum her türlü daha ne kadar üzülebilirim diyorum o yüzden birinin iyi olup olmaması önemli değil 🫡
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Verdiğin sırları paylaşmıyorsa, senin mutluluğunu kıskanmayıp kendi mutluluğuymuş gibi seviniyorsa, kendi önceliklerini senin için erteliyorsa, o kişinin kalbi pırıl pırıldır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılGözleri ve sözleri herşeyi anlatır insanın.
Gözlerdeki enerjiyi okuyabilen insan denilen kitabı okuyabilir.
Okuyacaksan insanı okumaktan daha büyük bir kitap yoktur.10 Yorumla
1 yılMenfaati ve çıkarı olup olmadığına göre mesela çok zor zamanındasın sana destek mi oluyor yoksa soğuk yapıp uzaklaşıyor mu ya da hiç olmazdan havadan nem kapar gibi pireyi deve yapıyorsa bil ki o insanla yol yürülmez ama yanındaysa bıkmadan usanmadan mücadeleni omuzluyorsa onu asla bırakma
10 YorumlaZaman gösterir iyi birimi kötü birimi ama sen yinede gözlerinin içine bak belki anlayabilşrsin ufak tefek davranışlarından gözleri fıldırfıldırsa uzak dur
10 YorumlaOlabilir genelde kürtlerde çok var öyleleri kuran okuyorlar ama her çeşit pislik var birde çok kıskançlar Allah'ın sana verdiği nimetleri çekemiyorlar
10 Yorumla
1 yıl- En belirgin özellik kendinden önce karşı tarafı düşünmeleri.
- Kendisi için istediği bir şeyi başkaları için de istemesi
- Menfaat beklemeden paylaşımcı ve cömert olması
- Affedici ve merhametli olması12 Yorumla- 1 yıl
haklisin cok zamandir boyle birine rastlamadim
- 1 yıl
Farkındayım geciktim
1 yılBir tabir var ya kavun mu bu koklayarak anlayasin. Keşke bunu anlamak kolay olsaydı ancak hiç sanmıyorum hele bu devirde.
10 YorumlaBirinin iyi olup olmadigini hemen anlayamazsın biraz zaman geçmesi lazım onunla ilgili düşüncelerin vakit geçirdikce değişebilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İçime doğar
İstediği kadar kendini saklasın
Ultra hassas sensörlerim sayesinde onlara geçit vermem 😎10 Yorumla
1 yılBence siz anlamaniz mümkün değil çünkü sizler erkekleri tanımadan kucaklarına oturuyor sevdiginizi söylüyorsunuz ve her istediklerin erkenden veriyorsunuz yanlışmıyım
13 Yorumla- 1 yıl
erkek ne alaka, ne kucagi kiz oyle bir sey yazmamis bile sapik sapik yorum yapmissin
- 1 yıl
Ben genelde yaşadıklarımı ve gördüklerimi yazdım çünkü kızlar erkeklere iki haftada aşık oluyorlar ama erkekler kızları çokta umursamıyor Yani kızlar erkeklere hemen kaniyorlar tek kelimeyle
- 1 yıl
yanlışsın
1 yılAyırt edemem ama ufaktan huzursuzluk hissedersem illa bir şeyi çıkıyor ama direkt anlayamam hiç insan sarrafı değilim maalesef
10 Yorumla
1 yılKonuşmalarından hal ve tavırlarından her şeyden önce yaklaşım , en iyi rol yapan bile bir noktada kendini ele verir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBana sor yalnızlığı, ayrılığın acısını bana sor u çeviriyorum sdgf tüm insanları bana, sor anında çözerim dakikasında 🧐
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir yola çıktığında anlarsın bu ticaret olur, arkadaşlık olur, eş adayın olur herbiri kolay anlamak zordur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar değişkendir bugün iyi dediğin yarın sana bir kötülükle gelebilir tam olarak anlayamayız o yüzden.
10 Yorumla Anca zaman içerisinde anlayabilirim. Beraber vakit geçirdikçe ortak bir şeyler yaptıkça o zaman onun hakkında bi izlenimim olur.
10 Yorumla
1 yılBirinin iyi olup olmadığını sana davranması dan değil etrafına nasıl davrandığını bak zaten ilk başta insanlar iyi yaklasir
10 Yorumla
1 yılKişi karşıdaki kişi hakkındaki ilk kanaatini 7 dakika içinde oluşturuyor gibi bir makale okumuştum.
Aslında tek yolu yaşamak çoğu zaman.
10 Yorumla
1 yılilişkiyi zamana yayarak.. asla aceleci davranmayıp en az bi yıl sevgili kaldıktan sonra aile tanıştırması vs ile işi ciddiye bindirerek..
10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat