Güncellemeler
1 yıl
Sorulara ve yanıtlara baktığımda, gerçekten kutsayıcı ve acı verici bazı çok duygu yüklü yorumlar ve yanıtlar görüyorum. Hepiniz çok acı çektiniz mi?
Quand je regarde les questions et les réponses, je vois des commentaires et des réponses très chargés en émotions qui sont vraiment bénissants et douloureux. Avez-vous tous beaucoup souffert?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olabilir evet
Bu kaybedenlerin sığındığı bir limanı tarif ediyor
Neden kaybedenler olmak zorunda bilmiyorum. Yorumlara ve sorulara bakmaya çalıştım ve birçok üye gizli bir umutsuzluk içinde görünüyor.
Bir sonraki sorunda bunu sormuşsun yanılmıyorsam
Hayat sonuna kadar anlam taşıyan bir yoldur ve bu yol deneyimlenerek yurunmek zorundadir doğal olarak bir çok şey yaşanmalı ve bunlarla yola devam edilmelidir bunu anlayan kişiler her basira veya basaririslikta bunu bir sonuç olarak görmez hayat yolculuğunda kazanım olarak görürler doğrusunda budur zaten bunu bilen kişiler xate kaybeden dehil yokcudur
ancak platformdaki yorumların iç karartıcı olduğu ve bazen bizi eğlendirmesi ve uzaklaştırması gereken bir yerde neden bu kadar karanlık şeylerin döküldüğünü merak ettiğimiz konusunda hemfikir misiniz?
Haklısın ortam dıştan yüzeysel bakan biri için biraz karamsar
Ama kitleyi düşününce genelde prim yapan yöne akan bir kitle olduğunu fark edersin aslında bir akımı takip ediyorlar ortamın güzellikleri yerine sadece içlerindeki çöpleri dökmek için kullanıp kendi elleriyle negatif bir alana ceviriyorlar aslinds tam sosyolojik bir arenadir bı ve bunun gibi yerler
Aslında, burada çok fazla duygusal saçmalık atıldığını görüyorum. Konudan konuya geçiyorum, ancak besleyici veya gerçekten bir şeylere ışık tutan veya okuduğunuzda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan yorumlar bulmak nadirdir.
Hayattada böyle değil midir insanı besleyen fark yaratan insanlar düşünceler nadirdir bu ortamda bundan çok farklı değil bazen bahsettigin insan modelleri farklı görüşler denk gelebiliyor ama giderek azaldı bu
Ne kadar zamandır buradasınız?
Tam hatırlamıyorum ama uzun zaman olsa gerek bazen yoğun kullanırım bazen hiç ugramam
Şu anda bu atmosfere daha fazla dayanamıyorum, bu sitenin içeriğini bir tür reddediyorum, belki de ruhum ölü duyguların ve ruhsal boşluğun bu kadar olumsuzluğundan hoşlanmıyor
Bu kadar seni etkilemsi ruhundaki sarsıntılarin dengesinde bir sorun olduğunu gösteriyor nedir seni bu kadar derinden sarsan
Aslında çok fazla olumsuzluk zararlıdır Ben bu ruh yapısında değilim Çeşitli dinamikler olduğunu düşünüyordum ve aslında depresyonda ve travmatize olmuş insanların hayat olaylarını özümseyen insanlardan çok daha fazla ölü kalp ve boş zihin olduğunu görüyorum Dayanıklılığı deneyimleyin veya olayları bir hayat dersi olarak alın
bunun yerine bu sitede şeylerin çok sağlıksız bir şekilde atıldığını görüyorum bilmiyorum
İnsanların profillerinin çok daha çeşitli olacağını ve yaklaşımlarının daha az homojen olacağını düşünmüştüm.
Genelde güçlü kişiliklerin yorumlarına odaklan zayıf ve pasif kitleye odaklanirsan fazla karamsardirlar genel kitle çok genç veya aşırı hasarlı bireylerden oluşuyor bu ortamı biraz negatif bir havaya sokuyor ve klasik kadın erkek kovalama ilgi devsirme olaylarida olayı iyice kotulestiriyor ama eğer herşeyden eğlence çıkarıp farkliklari zenginliğe çevirebilir sen vakit geçirmeye değen bir yer haline geliyor ben genelde bu yönünü kullanıyorum ortamla hiç bağ kurmuyorum
Burada çok fazla insan tanımıyorum ve bahsettiğiniz güçlü üyeler de kim?
Belli bir kişiden bahsetmiyorum ama görürsün illaki yorumlarında sorularında bir düzey görürsün seni çeken sana hitap eden bir tarzı olur kast ettiğim bu kişilerdir
Bu kadar zamandır burdayım daha kime yorum yaptigima bile dikkat etmem o yüzden tavsiye veremem bu konuda
Evet
aslında bilmiyorum onlarla karşılaşırsam göreceğim ama onları nasıl bulacağım o kadar çok soru ve cevap var ki onları fark edemiyoruz
Soru sormakdanmi hoslanirsin yorum yapmakdanmi ya da yorumlara gözgezdirmekdennlmi bilmiyorum ama yorumları okuyabilirsin ya da doğal akışa bırakıp karşılaşabilirsin ben sadece yorum yapan biriyim pek başka biseyle ilgilenmediğim için cokda yardımcı olamam o konuda
Anlıyorum ama bu site gerçekten garip, söylemeliyim ki
Oldukça gariptir heleki insan portföyü istesen bı araya getiremezsin ama beni çok gilduruyorlar o yönünü seviyorum
Garip şeylerin yaşandığı bir yere girdiğimi mi söylesem?
Garip şeyler yaşanıyor mu bilmiyorum açıkçası görmediğim şeyler neticede ama normal bir sosyal medya platformu eminin güzel zamangecirirsin biraz zaman tani kendine ama yine hoşuna gitmezse o zaman uzak durursun
tüm iyi niyetimle dinle kendime iyi şeyler olacağını söylemeye çalıştım ama burayı terk etme ve reddetme aşamasındayım ve kendime en kötüsünü gördüğüm için sırada en iyisinin olabileceğini söylediğim bir direnç aşamasındayım ama yine de burada çok fazla garip şey olduğunu kabul etmeliyiz sağlıklı bir zihin için sindirimi zordur
Neden ortamla duygusal bağ kurma egilimdesin unutmaki bı tür ortamlar soyut alanlardır ve soyut alanlarda insan elde etmek istediğini alır gerisini pasif alanıyla takip eder bağ kurmadan ortamla insanlarla iletişim kur hayattaki her ortam gibi bir bölümü coptir bir bölümü güzeldir sen güzelliklere ulaşmaya çalış o zaman ortamdan daha çok kişilerle bağ kurar ve istediklerini alırsın
Bu siteye yeniyim ve nasıl çalıştığını gerçekten anlayabilmeden önce, bu sitede gözlemlenen işlev bozuklukları hakkında kendimi sorguladığım konular oluşturmaya yönlendirileceğim. Bunun duygusal bir bağ kurmakla ilgisi yok, sizin gibi şeyleri keşfetmemle ilgili. devam et ve şu an için bahsettiğin güzellikler hala iyi saklanmış durumda
Herkesin yolculuğu bir yerlere çıkar bakalım senin yolculuhunda nasıl duraklara uğrayıp hangi hikayelere konuk olacaksın ben coknfazla hikayeye konuk oldum acikcsi bazilari güzeldi bazıları değildi
Deneyiminiz ve burada işlerin nasıl yürüdüğünü bana biraz açıklama yaklaşımınız için teşekkür ederim
evet orada kalırsam yolculuğun nereye varacağını göreceğiz
Umarım güzel duraklarda duruşunuz keyif alırsınız bol sans
teşekkür ederim sana da başarılar
Sadece vakit geçiriyorum kafamı dagitsin yeter yinede teşekkür ederim
Öldü hepsi l
ama neden?
Olması gereken bu duyguların ötesinde bir dünya
kalp öldüğünde ve öfkeyle yandığında ve zihin depresyona girdiğinde garip şeyler ortaya çıkıyor ve bu sitede genel psikoloji gerçekten mahvolmuş durumda
:) iyiyim ben elmas
i̇yi̇ yorumlar mi yaziyorsunuz yoksa günlük duygularinizi mi döküyorsunuz? i̇yi̇yseni̇z, önemli̇ olan bu.
Öyle boş boş vakit öldürüyorum
Anlıyorum ama üzücü buluyorum ki çoğunluğun kalbi ölü ve zihni boş gibi görünüyor, bu noktada Türkiye'deki insanların içi ölü mü?
Çoğunluk dediğin gibi evet